Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Международният валутен фонд повиши прогнозата си за ръст на БВП на България за 2019 г. с 0.4 пр. п. до 3.7%. Очакванията за ръст през 2020 г. се повишават с 0.2 пр. п. спрямо прогнозата от април 2019 г. до 3.2%. МВФ също така повиши и прогнозата си за текущата сметка на страната, като очаква тя да достигне 3.2% и 2.5% от БВП съответно за 2019 и 2020 г. Според прогнозата на МВФ безработицата през 2019 и 2020 г. ще спадне съответно до 4.9% и 4.8%.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеРумъния започна нови преговори за завода на Volkswagen
https://www.dunavmost.com/novini/rum...-na-volkswagen
За България и дума не става що така?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Прочети за Метода Д'Онт и виж, че макар и Прав,Всъщност не си! Дефакто протестния вот се разпилява и разпределя между победителя (който получава най-много) и останалите близо до него!
Единственият начин за упражняване на Протестен вот и зачитането му без преразпределение е бюлетина с Графа "Против всички" (каквата има в Русия,примерно - за БГ не знам,но май липсва).Гледай мача, ще е интересен и с предизвестен (поне за мен) или изненадващ (за други) резултат. Рядко греша за политика, макар че никога не се знае.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениено аз не гласувам За нея, а против компира, това е вот на отрицанието, несъзидателен вот, но напълно съзнателен вот - да падне герП. Толкоз.
Единственият начин за упражняване на Протестен вот и зачитането му без преразпределение е бюлетина с Графа "Против всички" (каквата има в Русия,примерно - за БГ не знам,но май липсва).
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
"Ройтерс" гърми: Румъния направи първата стъпка да ни отнеме "Фолксваген"
Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/svyat/royters-grmi-rumniya-napravi-prvata-stpka-da-ni-otneme-folksvagen_news703474.html
А ТУК ОПРАВЯТ ФУТБОЛА С ДАНС..
Коментар
-
Имаха добри учители в лицето на "фридрих еберт",а тя (и не само тя) от своя страна доста добре е заимствала от йоско г+обелс (преди години му имаше речите с големи извадки през немския гугъл - в транслейт през английски бяха съвсем разбираеми ,като сентенцията беше "обещавайте и работете!".Важно е да звучи красиво и разбираемо за тълпата! Та йоската има добри попадения, но понеже е от Губещата страна на Историята си носи черните масови етикети и досега.Но Ноу-хауто му остава и се предава и до ден-днешен.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗащо си мислиш, че ще спечелят, ...
- 1 like
Коментар
-
"Ройтерс" гърми: Румъния направи първата стъпка да ни отнеме "Фолксваген"
Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/svyat/royters-grmi-rumniya-napravi-prvata-stpka-da-ni-otneme-folksvagen_news703474.html
А ТУК ОПРАВЯТ ФУТБОЛА С ДАНС..
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Не че не искам да се разследва "шайката" по един колега, но тази прокуратура ще започне да действа едва след 1 година и едва ли от сега се знае какви ще ги върши. Намирисва на тъпите новини яко
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГруйче брат даже и да стане, то изключението ще потвърди мнението за диктатора Пунта мара..Знаеш ли колко хора несъзнателно приемат радостно провалите му, само и само да се махне..нито той, нито шайката са България и българите..Срам ме е , че по всичко ударихме дъното..
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
"Не сте сами!" - както казваше навремето оная реклама за ония които не заслужаваха помилване,Но - темата е друга,а Дневния Ред е същия и понеже днес минах покрай вигвама на Майчето срещу Котето (което на място на Паметника на Старчев) с увереност мога да заявя,че герп ще спечели на 27,10, с внушителна преднина не само в София!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДобре де, аз съм от най-големите отрицатели на герП, .....
Коментар
Коментар