Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
С DAX имаме много допирни точки като Софка обикновенно прекалява със стърженето по дънотоВидяхме стърженето 2012 и 2015-2016 с близки дъна за DAX. Спадът в края на 2018-та съвпада с началото на стържене по дъното и както винаги Софка прекалява до следващото събуждане което предстои.
Таргет за Софка за 2020 - 840!
Мисля, че не е възможно да не го усетим, ако това беше така. - Оказва се, че мащабът по лявата ордината на Дакс, е 1,5 пъти по-ръстов (дългосрочно) спрямо дясната скала при г-жа Лорен. т.е. сравняват се малко различни ръстове. Различни колкото едно "фибоначи" да кажем.В случая дакс се вдига 3 пъти, а ние само 2 :
Но все пак е видимо, че когато се раздалечат максимално чартовете, се образува дъното при нас и после г-жа Лорен дърпа нагоре, като дива коза)))
Не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Хахаха ей страшен сиМоже да видиш кога съм писал негативно за пазара . Очаквах покачването на лихвите заедно с QT да доведе до криза но тая година стана ясно че лихвите ще са за дълго ниски и печатницата започна пак да помага. Общо взето дойде ли голяма инфлация може да свърши шоуто до тогава очаквам силен ръст. Софка бавно загрява но тръгне ли да катери е много сериозна.
А иначе колкото и да ми обясняваш промяната на мненията си ,кризата ще дойде с лихви и без тях....когато трябва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе разбирам какво му е толкова сакралното на Димитров ден ,че да чакаме да ядем луканки?
В тази връзка, дивидентите от Химчето, ще дойдат съвсем навреме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ти си от хората силно обичаш и мразиш приятелите си и опонентите си ,но ги сменяш през месец.....
Най малко от повече две години маркета връща и това е моето мнение.....заявено публично във Форумо....
Ако ти цитирам какъв индикатор си ....народа има една мисъл за Фурнаджийската лопата....Може да видиш кога съм писал негативно за пазара . Очаквах покачването на лихвите заедно с QT да доведе до криза но тая година стана ясно че лихвите ще са за дълго ниски и печатницата започна пак да помага. Общо взето дойде ли голяма инфлация може да свърши шоуто до тогава очаквам силен ръст. Софка бавно загрява но тръгне ли да катери е много сериозна.
- 1 like
Коментар
-
ХахахаНай добрият контра индикатор си Монти. Общо взето нямам спомен кога си познал
Най малко от повече две години маркета връща и това е моето мнение.....заявено публично във Форумо....
Ако ти цитирам какъв индикатор си ....народа има една мисъл за Фурнаджийската лопата....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Благодаря ти Бойко, Станишка, Орешарски ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Спомняш ли си Дотком балона.....Мисля си че този път са епъл , феисбук и всички свързани с тях и подобни компании а може и да греша...и всички автомобилни компании време е за нещо ново в придвижването...Най добрият контра индикатор си Монти. Общо взето нямам спомен кога си познал
- 3 Харесвания
Коментар
-
Набалончването предстои с SP 500 към 4,000. Гледай спокойно мача
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа помня доткома, ама и сега много се набалончиха..Ще гледаме с интерес мача..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеMонти, може и да не са банките този път , а да са технологичните компании ..те са много набалончени..Много интересен коментар имаше онзи ден на Импето във ФБук как Бъфет трупал кеш и не знаел какво да купи, а той - Импето се чудел от толкова изгодни компании , които бил избрал къде по напред да вкара кешовицата..Абе голям левак е този Бъфет..ХААА..
и само "сгодни" "снасящи" компании, в които ще се "нагувичва" якооо
Коментар
-
Спомняш ли си Дотком балона.....Мисля си че този път са епъл , феисбук и всички свързани с тях и подобни компании а може и да греша...и всички автомобилни компании време е за нещо ново в придвижването...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеMонти, може и да не са банките този път , а да са технологичните компании ..те са много набалончени..Много интересен коментар имаше онзи ден на Импето във ФБук как Бъфет трупал кеш и не знаел какво да купи, а той - Импето се чудел от толкова изгодни компании , които бил избрал къде по напред да вкара кешовицата..Абе голям левак е този Бъфет..ХААА..
Коментар
Коментар