IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Най голямата банка в България е Бурканбанк и как искат да я опоскат клептоманите обаче не става.
    Бурканбанк винаги се опосква по един и същ начин. Напечатват се няколко пъти по толкова хартишки и готово. Или пък се прави парична реформа и хоп... нови хартишки. Старите хартишки вече са невалидни!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• ДесеткиЛевове

Най голямата банка в България е Бурканбанк и как искат да я опоскат клептоманите обаче не става. В хората има много пари а те няма откъде да вземат 1.5 милиарда макар вече да са планирали да разграбят 10..
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
        Не може да се вземе само това което неможе да се намери, т.е. златото.
        Ха... Колко истина има в това изречение! Сега освен златото и среброто има и биткойн. Ще го има докато има цифров свят!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
          Според мен Бате Пешо е най-добре - защото има земя и продукция. Това никой не може да му го вземе.

Може,може. Национализации, мутризация...През няколко години. Старата ни къща имаше тайник, където са крили житото. Не може да се вземе само това което неможе да се намери, т.е. златото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Никога не съм си и помислял че има нещо сигурно.Не знам откъде си решил.У нямам спомени по времето на хиперинфлацията бакалиите да са били заредени.Ако сега се случи ще се изяде всичкото 30 годишно месо дето циркулира по хладилниците из цял свят.И не си мисли че на такива като мен мое да направи някой нещо.На следващата година сея само за себе си и чао всеки да се оправя.
            Бате Пешо, колегата явно имаше предвид онези апокалиптични филми, дето след като слънцето се скрива зад облаците и свърши манджата по света, банди канибали тръгват да търсят де що има за ядене и поне по филмите тез, гадните, не само ще ти изядат бурканите с бакла и кисели краставички, ами и на теб ще посегнат, особено ако си по-мазничък

Коментар

• Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение
              Не е задължително да ги вземат, но не е и напълно изключено. Кога ще проумееш, че няма нищо сигурно? Все се надявах, че след случката с КТБ ще си разшириш мирогледа поне малко.

Билата зарежда предимно внос, така че ако лошите години са локални, няма проблем. Ако пък са глобални, хора като теб ще се превърнат в апетитни мишени.
              Хиперинфлацията сме я преживели сравнително скоро, не бих казал, че магазините са били празни. Кварталните бакалии бяха по-заредени от Кореком преди 1989.
              Никога не съм си и помислял че има нещо сигурно.Не знам откъде си решил.У нямам спомени по времето на хиперинфлацията бакалиите да са били заредени.Ако сега се случи ще се изяде всичкото 30 годишно месо дето циркулира по хладилниците из цял свят.И не си мисли че на такива като мен мое да направи някой нещо.На следващата година сея само за себе си и чао всеки да се оправя.

Коментар

• Билата зарежда предимно внос, така че ако лошите години са локални, няма проблем.

Има проблем и това ще са цените в магазина при падане на борда

Коментар

Не не мисля.Но това че някога са ги взели не означава че и в бъдеще ще ги вземат.няма такъв закон.
                  Не е задължително да ги вземат, но не е и напълно изключено. Кога ще проумееш, че няма нищо сигурно? Все се надявах, че след случката с КТБ ще си разшириш мирогледа поне малко.
                  Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Само се замисли ако недай си Боже стане една хиперинфлация или се случат две три лоши земеделски години.Като не заредят една седмица Била какво ще се прави у София?
                  Билата зарежда предимно внос, така че ако лошите години са локални, няма проблем. Ако пък са глобални, хора като теб ще се превърнат в апетитни мишени.
                  Хиперинфлацията сме я преживели сравнително скоро, не бих казал, че магазините са били празни. Кварталните бакалии бяха по-заредени от Кореком преди 1989.

Коментар

• Фондът за компенсиране на инвеститорите е готов да плаща за КТБ
                    Клиенти на банката, които са ползвали услугите й като посредник и са ощетени, може да получат до 40 хил. лв.
                    Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Проверката за разпределението на делото за КТБ е открила пропуски
                      Протоколът от първото разпределение на делото (което се падна на командированата съдия Калинка Илиева) липсваше от системата на Висшия съдебен съвет. От съда обясниха това със срив на интернет връзката, но за "Дневник" магистрати, работещи в Съдебната палата, споделиха, че не са усещали проблеми по това време на деня.
                      Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Търговията тук се вихри почти толкова активно, колкото до онзи ден...

Коментар

Не са решили, не са ги взели. Или мислиш, че по силата на някакъв божествен закон за волове може, но за кокошки - не?
                          Не не мисля.Но това че някога са ги взели не означава че и в бъдеще ще ги вземат.няма такъв закон.Само се замисли ако недай си Боже стане една хиперинфлация или се случат две три лоши земеделски години.Като не заредят една седмица Била какво ще се прави у София?

Коментар

Ми и тогава не са ни взели прасето и кокошките взели са земята и воловете вършачката.
                            Не са решили, не са ги взели. Или мислиш, че по силата на някакъв божествен закон за волове може, но за кокошки - не?

Коментар

Върни лентата още 40г. назад
                              Ми и тогава не са ни взели прасето и кокошките взели са земята и воловете вършачката.

Коментар

Ми през 1990 и през 1996 нямам спомени някой да е дошъл да ми вземе кокошките и прасето.
                                Върни лентата още 40г. назад

Коментар

Working...
                                X