Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениеНе може да се вземе само това което неможе да се намери, т.е. златото.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеСпоред мен Бате Пешо е най-добре - защото има земя и продукция. Това никой не може да му го вземе.
Може,може. Национализации, мутризация...През няколко години. Старата ни къща имаше тайник, където са крили житото. Не може да се вземе само това което неможе да се намери, т.е. златото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНикога не съм си и помислял че има нещо сигурно.Не знам откъде си решил.У нямам спомени по времето на хиперинфлацията бакалиите да са били заредени.Ако сега се случи ще се изяде всичкото 30 годишно месо дето циркулира по хладилниците из цял свят.И не си мисли че на такива като мен мое да направи някой нещо.На следващата година сея само за себе си и чао всеки да се оправя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнениеНе е задължително да ги вземат, но не е и напълно изключено. Кога ще проумееш, че няма нищо сигурно? Все се надявах, че след случката с КТБ ще си разшириш мирогледа поне малко.
Билата зарежда предимно внос, така че ако лошите години са локални, няма проблем. Ако пък са глобални, хора като теб ще се превърнат в апетитни мишени.
Хиперинфлацията сме я преживели сравнително скоро, не бих казал, че магазините са били празни. Кварталните бакалии бяха по-заредени от Кореком преди 1989.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе не мисля.Но това че някога са ги взели не означава че и в бъдеще ще ги вземат.няма такъв закон.
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСамо се замисли ако недай си Боже стане една хиперинфлация или се случат две три лоши земеделски години.Като не заредят една седмица Била какво ще се прави у София?
Хиперинфлацията сме я преживели сравнително скоро, не бих казал, че магазините са били празни. Кварталните бакалии бяха по-заредени от Кореком преди 1989.
Коментар
-
Проверката за разпределението на делото за КТБ е открила пропуски
Протоколът от първото разпределение на делото (което се падна на командированата съдия Калинка Илиева) липсваше от системата на Висшия съдебен съвет. От съда обясниха това със срив на интернет връзката, но за "Дневник" магистрати, работещи в Съдебната палата, споделиха, че не са усещали проблеми по това време на деня.Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнениеНе са решили, не са ги взели. Или мислиш, че по силата на някакъв божествен закон за волове може, но за кокошки - не?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи и тогава не са ни взели прасето и кокошките взели са земята и воловете вършачката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнениеВърни лентата още 40г. назад
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи през 1990 и през 1996 нямам спомени някой да е дошъл да ми вземе кокошките и прасето.
Коментар
Коментар