If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен изобщо не трябва да пипат парите във Фонда за гарантиране на влоговете...
Ако само се гледа без да се пипа нещата заприличват на музей. Ако фонда не е работещ механизъм да се измисли друг. Но само с гледане няма да стане.
Преди време фалитът на Лемън Брадърс беше окачествен като най-голямата грешка. Да помните голям фалит след това? Нито фреди нито франи нито GM нито форд паднаха независимо колко зле беше ситуацията там
Пичове, просто е: не искам да ми изпразват Фонда за гарантиране на влоговете, който от години служи като буфер, за да плащат на хора, които доброволно са избрали КТБ поради една или друга причина. Има други начини да им платят депозитите.
Първоначално изпратено от marto76
Според мен изобщо не трябва да пипат парите във Фонда за гарантиране на влоговете. Опасно е да си играят с него и да го оставят на 0 заради далаверите на Цецо Мустака.
Според мен изобщо не трябва да пипат парите във Фонда за гарантиране на влоговете. Опасно е да си играят с него и да го оставят на 0 заради далаверите на Цецо Мустака.
Toва,само за тая банка или за всичките?
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
ако платят всичко, доста вода ще глънте държавата
вече се направи голяма инжекция в друга банка
много не стават ли за нашите възможности да връщаме???
Според мен вече са много, без дори заем за КТБ.Виси и бюджетен дефицит + арбитраж за Белене + 10000 други дефицита в най-различни сектори...Да не говорим, че ФГВБ ще е на НУЛА...
Тогава правителството да взема 1,6 милиарда лева и да изплаща с фонда гарантираните влогове.
След това - маса на несъстоятелност, нареждат се кредиторите и т.н.
Даммм, и аз към това клоня,ама като гледам популизмът ще надделее и ще платят всичко.
Ако говориш за заем за изплащане на гарантираните - ФГВБ ще го връща,а той ще събира от вноски + ликвидацията на КТБ.
Тогава правителството да взема 1,6 милиарда лева и да изплаща с фонда гарантираните влогове.
След това - маса на несъстоятелност, нареждат се кредиторите и т.н.
Коментар