If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При това положение да обявяват фалит веднага,кво ще чакат 27-ми като нямаме парламент.До 20 дена гарантираните трябва да започнат да се изплащат,пък след това да правят каквото сметнат за добре.Ситуацията е ясна,трябва да има осъдени в БНБ и в КТБ...поне по един пълен рейс и от двете институции(ако изобщо могат да се нарекат такива).
Те(БНБ) са пряко отговорни,защото функцията и е да контролира и не позволява да се случват такива неща.Какво означава:"Подавали са неверни отчети",ми дайте всички фирми да си подават такива и карай,данъци няма да плащаме.
Абсурдни оправдания,някой трябва да понесе съдебна отговорност начело с Цветан Василев!Разбира се,ако одита е верен,понеже вече на нищо не вярвам в тази държава!
Много жалко за БНБ и за всички нас като граждани на тази страна!
Така и не разбрах - с камион ли ги изкара, мноо поскъпнали тези имения из Свейцарско И да ти кажа - аз и сега да правя банка - пак така ще ги отпускам кредитите - нали трябва да се застраховам в тая държавица с такива поданници ... Как се прави по света - светнете ме !
Рони Бигс пред Цецо Василев е като жалък аматьор !
Цецо влиза в аналите на историята ,като подобрява почти тройно рекорда на колегата си Ник Лийсън
Така и не разбрах - с камион ли ги изкара, мноо поскъпнали тези имения из Свейцарско И да ти кажа - аз и сега да правя банка - пак така ще ги отпускам кредитите - нали трябва да се застраховам в тая държавица с такива поданици ... Как се прави по света - светнете ме !
Сега се прибрах и видях ...цифрата надхвърли и най смелите ми очаквания
Само с две думи може да се определи - НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА !!!
Или ако горните две не ви харесват- СВЕТОВЕН РЕКОРД !!!
Българи с нов световен рекорд по източване на банка !!!
Цецо влиза в аналите на историята ,като подобрява почти тройно рекорда на колегата си Ник Лийсън
ЪП! На фона на всичко останало, да поддържаме и тази гледна точка, че не е маловажна.
4.2 Милиарда.. малко прекалиха мисля
МНооого прекалиха, ама ние сме прости и пак ще обсъждаме "дупки", които са половината от капитализацията на т'ва, което сме се с'брали тук да търгуваме
Сега се прибрах и видях ...цифрата надхвърли и най смелите ми очаквания
Само с две думи може да се определи - НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА !!!
Или ако горните две не ви харесват- СВЕТОВЕН РЕКОРД !!!
Българи с нов световен рекорд по източване на банка !!!
Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !
Коментар