IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
    мерси!

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
      Ся ше стане Цецолийкс отвсякъде.

Ама и тия са гении - 4,2 млрд, то не е дупка това бе. Друго е
      Много се осраха.Ако бяха добутали до 2 щяха разни хора да повярват.
      Добре че поне не написаха 8-9 млрд....

Коментар

• http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/publ...1022_a1_bg.pdf

Коментар

• Язък за Веждито.

Сичкото ръководство на БНБ у панделата.
          Last edited by Pastir2; 22.10.2014, 17:27.

Коментар

• При това положение да обявяват фалит веднага,кво ще чакат 27-ми като нямаме парламент.До 20 дена гарантираните трябва да започнат да се изплащат,пък след това да правят каквото сметнат за добре.Ситуацията е ясна,трябва да има осъдени в БНБ и в КТБ...поне по един пълен рейс и от двете институции(ако изобщо могат да се нарекат такива).
            Те(БНБ) са пряко отговорни,защото функцията и е да контролира и не позволява да се случват такива неща.Какво означава:"Подавали са неверни отчети",ми дайте всички фирми да си подават такива и карай,данъци няма да плащаме.
            Абсурдни оправдания,някой трябва да понесе съдебна отговорност начело с Цветан Василев!Разбира се,ако одита е верен,понеже вече на нищо не вярвам в тази държава!
            Много жалко за БНБ и за всички нас като граждани на тази страна!
            Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
              Цецо що още не отговаря?
              Сега мисля,че ще им разгони фамилията.
              Ся ше стане Цецолийкс отвсякъде.

Ама и тия са гении - 4,2 млрд, то не е дупка това бе. Друго е

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                Така и не разбрах - с камион ли ги изкара, мноо поскъпнали тези имения из Свейцарско
                И да ти кажа - аз и сега да правя банка - пак така ще ги отпускам кредитите - нали трябва да се застраховам в тая държавица с такива поданници ...
                Как се прави по света - светнете ме !
                Не бе купил си е Швейцарска банка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
                  Рони Бигс пред Цецо Василев е като жалък аматьор !
                  Цецо влиза в аналите на историята ,като подобрява почти тройно рекорда на колегата си Ник Лийсън
                  Така и не разбрах - с камион ли ги изкара, мноо поскъпнали тези имения из Свейцарско
                  И да ти кажа - аз и сега да правя банка - пак така ще ги отпускам кредитите - нали трябва да се застраховам в тая държавица с такива поданици ...
                  Как се прави по света - светнете ме !
                  Last edited by onakilev; 22.10.2014, 17:24.
                  Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Цецо що още не отговаря?
                    Сега мисля,че ще им разгони фамилията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
                      Сега се прибрах и видях ...цифрата надхвърли и най смелите ми очаквания
                      Само с две думи може да се определи - НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА !!!
                      Или ако горните две не ви харесват- СВЕТОВЕН РЕКОРД !!!
                      Българи с нов световен рекорд по източване на банка !!!
                      Цецо влиза в аналите на историята ,като подобрява почти тройно рекорда на колегата си Ник Лийсън

+4 000 000 000

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                        ЪП! На фона на всичко останало, да поддържаме и тази гледна точка, че не е маловажна.
                        4.2 Милиарда.. малко прекалиха мисля
                        МНооого прекалиха, ама ние сме прости и пак ще обсъждаме "дупки", които са половината от капитализацията на т'ва, което сме се с'брали тук да търгуваме
                        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Сега се прибрах и видях ...цифрата надхвърли и най смелите ми очаквания
                          Само с две думи може да се определи - НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА !!!
                          Или ако горните две не ви харесват- СВЕТОВЕН РЕКОРД !!!
                          Българи с нов световен рекорд по източване на банка !!!
                          Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• http://www.zerohedge.com/news/2014-1...lid-collateral
                            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• "С парите трябва да се разделите спокойно, без викове"
                              Остап Бендер

Коментар

• Това си е професионален грабеж, не без участието на някои институции!
                                Това и Бандата на Оушън не може да го постигне.

Сега най добре е да направят още един одит, до Декември време има.
                                Може септичната яма да е и по дълбока!

Коментар

Working...
                                X