IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
    Не чета статията като вас и не смятам българите в голямата си част за мизерници,защото не искаме да се платят на една частна банка загубите от държавния бюджет.
    Напълно съм съгласен. Гарантирането на депозити от държавата също ми се вижда огромна кретения, но все пак не е наше изобретение. И представа си нямам как държавата ще се справи с отговорността, която е поела, но смятам да се запася с пуканки, щото очаквам доста драматичен развой

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Няма такъв филм... Ти можеш да си мислиш, че и от Вселенския патриарх са ти гарантирани, но действителността е съвсем друга. Нито от държавата нито от БНБ са ти гарантирани! Само от ФГВБ.
      И този фонд пак ли е ничий? Излиза, че няма кого да съдиш... В международен съд едва ли ще го погледнат по този начин, добре че нямам депозити де...

Коментар

• Хвърлихте ме в тъч с тва БНБ не е държавен орган.
        Пренапрегнах се с четене.
        В общи линии, държавен орган си е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          Депозитите са гарантирани от държавата
          Плюс това си грешил и епохата... Само при социализма държавата гарантираше за всичко. Но ти не искаш социализъм, ти искаш капитализъм. На ти сега капитализъм...
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Депозитите са гарантирани от държавата, не от БНБ.
            Няма такъв филм... Ти можеш да си мислиш, че и от Вселенския патриарх са ти гарантирани, но действителността е съвсем друга. Нито от държавата нито от БНБ са ти гарантирани! Само от ФГВБ.
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
              Да...това го радва. Чуждото нещастие - е негово щастие......неосъзнавайки, че накрая пак той ще е най-прецакан.
              По темата КТБ, сценаристите просто ни разделиха на негарантирани и гарантирани и викнаха на вторите: - Дръж мурджо....
              Не чета статията като вас и не смятам българите в голямата си част за мизерници,защото не искаме да се платят на една частна банка загубите от държавния бюджет.По темата КТБ,закона разделя гарантираните от негарантираните депозити.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                трябва поне да се разчисти цялата банкова система- реже се всичко гнило и се почва наново
                Е, то това е и определението за кретенизъм. Да правиш едно и също нещо по един начин и да очакваш различен резултат. Бъдещето не е в банките, а в криптовалутите като биткойн.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Съдиш държавата ако БНБ действа като агент при пласирането на ДЦК. Не можеш да съдиш държавата ако БНБ няма пари да ви покрие гарантираните депозити. В това съм сигурен. Дори мисля, че и БНБ не можеш да съдиш, а само ФГВБ! Но тях като ги осъдиш ще вземеш на босия цървулите!
                  Депозитите са гарантирани от държавата, не от БНБ. Съдя държавата, без да ме интересува особено, тя какъв договор си има с когото и да било. Ако ти ми дължиш пари, не ми пука с кого си си прехвърлял дълговете по между си.

Коментар

При двете положения длъжника си остава държавата. Съдиш нея като длъжник, в другия случай съдиш и държавата и ничията според теб БНБ.
                    Съдиш държавата ако БНБ действа като агент при пласирането на ДЦК. Не можеш да съдиш държавата ако БНБ няма пари да ви покрие гарантираните депозити. В това съм сигурен. Дори мисля, че и БНБ не можеш да съдиш, а само ФГВБ! Но тях като ги осъдиш ще вземеш на босия цървулите! Ако държавата гарантираше всичко то нямаше нужда да се създава ФГВБ, налЕ?

Коментар

• Ще стане страшно, но ако след като изгърмят негарантираните само тук,а държавата евентуално депозира още доста милиарди другаде в перспектива може да стане много по-страшно...

Коментар

Той за това е и беден...
                        Абсолютно!! Това го казват предимно хора хейтъри, който нямат никакъв потенциал и само злобеят. Да им обърнат депозитите в акции и да се оправят...

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                          Реално вече приемлив изход няма, при всички случаи ще се губи много, но като е така трябва поне да се разчисти цялата банкова система- реже се всичко гнило и се почва наново
                          Да бе вкарват се същите тия одитори във затворени банки и да видим какво ще стане....

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
                            Така е! Мнозинството е тъпи и завистливи мизерници. Ще се почувстват малко по-щастливи като видят, как "милионерите" губят пари, но не се усещат, че тея, които са изгубили милион ще си направят нов, а мизерникът винаги ще си остане мизерник
                            Да...това го радва. Чуждото нещастие - е негово щастие......неосъзнавайки, че накрая пак той ще е най-прецакан.
                            По темата КТБ, сценаристите просто ни разделиха на негарантирани и гарантирани и викнаха на вторите: - Дръж мурджо....

Коментар

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4384379

Българина е голямо говедо!
                              Реално вече приемлив изход няма, при всички случаи ще се губи много, но като е така трябва поне да се разчисти цялата банкова система- реже се всичко гнило и се почва наново

Коментар

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4384379

Българина е голямо говедо!
                                Така е! Мнозинството е тъпи и завистливи мизерници. Ще се почувстват малко по-щастливи като видят, как "милионерите" губят пари, но не се усещат, че тея, които са изгубили милион ще си направят нов, а мизерникът винаги ще си остане мизерник
                                Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

Working...
                                X