Първоначално изпратено от LuckyYou
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от johnyk Разгледай мнениеПроблема с ФГВБ е че никой не знае къде точно са парите му,колко точно са в БНБ и колко точно са разхвърлени по търговските банки като депозити,в един от сайтовете излезна,че поне 1 млрд били в ДСК,което е логично защото 1997-ма като изплащаха парите от фалиралите банки пак беше чрез ДСК и точно тогава се учредяваше този фонд,та това е големия въпрос и какво става ако хората тръгнат да си теглят парите кеш или по сметки в чужбина
Коментар
-
Първоначално изпратено от johnyk Разгледай мнениеПроблема с ФГВБ е че никой не знае къде точно са парите му,колко точно са в БНБ и колко точно са разхвърлени по търговските банки като депозити,в един от сайтовете излезна,че поне 1 млрд били в ДСК,което е логично защото 1997-ма като изплащаха парите от фалиралите банки пак беше чрез ДСК и точно тогава се учредяваше този фонд,та това е големия въпрос и какво става ако хората тръгнат да си теглят парите кеш или по сметки в чужбина
Коментар
-
Говори се, че след 500-те най-големи вложители, щял да излезе и списък с почти всички вложители. Надали ще стане, ама тогава не ги осъдим, не знам кога
Иначе, то сигурно се търгуват имена и адреси на вложители към разни бандюги, дано не съм правLast edited by aslan; 20.11.2014, 10:36.
Коментар
-
Проблема с ФГВБ е че никой не знае къде точно са парите му,колко точно са в БНБ и колко точно са разхвърлени по търговските банки като депозити,в един от сайтовете излезна,че поне 1 млрд били в ДСК,което е логично защото 1997-ма като изплащаха парите от фалиралите банки пак беше чрез ДСК и точно тогава се учредяваше този фонд,та това е големия въпрос и какво става ако хората тръгнат да си теглят парите кеш или по сметки в чужбина
Коментар
-
++++++++
Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнениеНе знам дали е случайно съвпадението, но 27.11 е точно датата, на която ФГВБ обяви, че ще посочи кои банки ще изплащат. Не знам защо, но имам някакво предчуствие, че действително прогнозата на Костов ще се сбъдне и ще стане страшно! Ако се добера до паричките си, ще ги изкарам в кешови евраци и ще се поослушам за след нова година какво да ги правя
Само да ни ги дадат парите и веднага в евро и навън от всякакви банки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнениеНе знам дали е случайно съвпадението, но 27.11 е точно датата, на която ФГВБ обяви, че ще посочи кои банки ще изплащат. Не знам защо, но имам някакво предчуствие, че действително прогнозата на Костов ще се сбъдне и ще стане страшно! Ако се добера до паричките си, ще ги изкарам в кешови евраци и ще се поослушам за след нова година какво да ги правя
Коментар
-
Igrach
Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнениеНе знам дали е случайно съвпадението, но 27.11 е точно датата, на която ФГВБ обяви, че ще посочи кои банки ще изплащат. Не знам защо, но имам някакво предчуствие, че действително прогнозата на Костов ще се сбъдне и ще стане страшно! Ако се добера до паричките си, ще ги изкарам в кешови евраци и ще се поослушам за след нова година какво да ги правяJesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
-
Пак започват някои хора с простотиите.И аз да загубя близо 3 млн. лева и на мен ще ми е страшноГолям глупак бил този баш крадец Костов бе.За какви финанси говори като не може да инвестира такива пари,а ги държи в банка?Айде у лево...смешник!
Иначе има да връщат такива като него още много...и по-големи тарикати имало от тия боклуци.Нищо чудно и депозитите,които има в ктб да са само за парлама и да участва в схемата.Надявам се да е първото,такава паплач не заслужава нищо добро.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеКостов избесня: Между 27 ноември и 20 декември ще стане страшно, запомнете ми думите
Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/231519-%D0...%82%D0%B5.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение.. а ей го къде е 4-ти. Ще измислят нещо помнете ми думата... ако не вярвате на мен вярвайте поне на Костов. Няма начин той да е по малко информиран.
Ако питаш мен и за 5 дена могат да почнат да изплащат
от тея 3.7 или колкото са там ще им трябва кеш сигурно максимум 1млрд.останалото са едни електронни цифрички,който светят
Те 1млрд банките и сега си ги прехвърлят.Въпроса е ако идат 100 човека в някой закътан офис и искат да изтеглят,но и това ще го решат
Спокойно,на 4-и ,или 2-3 дена по късно всеки ще си има левчетата
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе той не може нищо да загуби ? Няма пари в тази пирамида..просто Костов е малко напред с информацията явно
Хъм... за тогава ли готвят театъра?!
Пък това твърдение за фонда, че приходите му били по големи от разходите.... че какви разходи може да има един фонд за гарантиране на влоговете.... та да са му по големи от приходите, защо изобщо се споменава подобно нещо?!?
Имам някакво странно усещане, че са подготвили някакво театро за 4-ти декември, защото не виждам, камионите с парите... не виждам и банките които ще изплащат парите... а ей го къде е 4-ти. Ще измислят нещо помнете ми думата... ако не вярвате на мен вярвайте поне на Костов. Няма начин той да е по малко информиран.
Коментар
Коментар