IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Amsterdamm,
    каква ми беше провокацията,може би казването на истината за Вас автоматично означава цензура?
    Верно сте смешен форум,като цялата държава!
    Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• fortiss

Каква е логиката да се върнат пари на хора които да ги набият в друга пирамида ? Казуса е много интересен за банките ако държавата ги вземе в заем тези пари и обезщетените вложители разбира се ще ги набият в тях - ето ти още "спестявания" сътворени дето се казва от нищото и на гърба на данъкоплатеца.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
        Сега отварям ценовата листа на БМВ и какво чета
        "Посочените цени са определени в лева и са валидни в условията на Валутен Борд при фиксиран курс 1,95583 лева за 1 Евро.При промяна на условията на Валутния Борд, производителят си запазва правото да коригира цените в съответствие с евентуалните изменения на обменния курс. "
        Дали няма да ни платят на всички законно както трябва и на гарантирани и на негарантирани.Какво мислите по въпроса?
        Еврата се плащат по курса в деня на започване на изплащането. Ако си в лева .. по зле ама застраховката срещу валутен риск е известна, бегай шортни малко лечета с падеж 15 януари и спи спокойно

Коментар

• Хванах последния половин час.Отново всичко беше мъгляво...Единственно Гечев изрази категорична и ясна позиция.Останах с убеждението ,че всички други се лутат като овце без пастир и се питат един друг какво да направят.
          Бахти ужаса..
          Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Дет се вика - "продължаваме, продължаваме"!

Скандални факти за действията на БНБ срещу клиентите на КТБ АД
            http://www.plovdivnews.bg/index.php?...ons&Itemid=126

Коментар

• като ще спасяваме нещо - да го видим какво е
              кои са кредитираните фирми
              какво работят
              какви са обезпеченията
              не става ей така - да спасяваме
              защо не ме спасите мен??? доста евтино ще ви изляза

Коментар

• Валери Симеонов говори за едно членче да се промени, то толкова трябва и ще ни платят в брой или на килограм кой как иска.

Коментар

• Сега отварям ценовата листа на БМВ и какво чета
                  "Посочените цени са определени в лева и са валидни в условията на Валутен Борд при фиксиран курс 1,95583 лева за 1 Евро.При промяна на условията на Валутния Борд, производителят си запазва правото да коригира цените в съответствие с евентуалните изменения на обменния курс. "
                  Дали няма да ни платят на всички законно както трябва и на гарантирани и на негарантирани.Какво мислите по въпроса?

Коментар

• И от мен 2 за ликвидността само, че не искам тези образи да ме надзирават

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      За първи път се казва, че EPIC са готови да дадат 2.1 млрд
                      Айде и аз влизам с 2 и оправяме КТБ-то!

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                        От колко време казвам, че така ще стане...
                        Месец - като за старт.. Тепърва ще има да се протака и протака, това е началото, до сега просто нищо не беше .....
                        До днес се надявах да се спази закона.Вече съм оставил надежда всяка и мисля, че наистина пари всички и накуп гарантираните вложители няма да видят поне до есента на 2015г., когато вероятно ще се плащат по 500-1000лв. на месец колкото за пред ЕС.Нека прогнозите започнат сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          А дали ще склонят да са евра
                          Е, а кюлчета злато?

Коментар

А дали ще склонят да са евра
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнение
                              Сериозен ли си ?
                              Ами, ка*утът от БНБ така каза
                              Last edited by Amsterdamm; 29.10.2014, 18:08.

Коментар

Сериозен ли си ?

Коментар

Working...
                                X