IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук вложителите изтеглиха най-дългия пръст.
    А държавата му сложи презерватив.

Коментар

• kig36

Спокойно ще се появят парите и може да се окажем първите европейци върнали се в реалността..просто тъпия закон за връщането на 5 милиарда лева с 5 лева дето можело да стане няма да се спази.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
        Добър вечер...за държавата
        Иначе,накъдето и да поемеш в Европа,навсякъде са чалми,фереджета,милиони мюсюлмани които няма да се интегрират никога..и това без да броим латиносите и дръпнатите.Като добавиш и източноевропейците сам си нарисувай картинката.В щатите е още по-зле.Така че седи грей се в най-стабилната страна от всякакво естество
        Alexander, това, което е казал колегата е така.Виж Канада.

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
          Явно повече парички в КТБ над законните имат ГЕРБ и ДПС,след като гласуваха оздравяването на банката...
          Явно комунистите нямат - бяха за ликвидацията и.
          Всеки защитава интереса си.
          Цирка беше много голям.
          Един образ спомена ,че някакви хора между които новоизлюпена фирма ,регистрирана преди месец давали 2 милиарда,при условие,че държавата плати останалите при оздравяването.Което пък щяло да струва 6 милиарда,каза Димитър Костов.
          Липсващи или провизирани са 4,2 милиарда знае тоя който ги е взел.
          Де факто-държавата да даде 4 а Бостанджиев и сие - 2 милиарда.
          Гледах го тоя фарс ,как едните питат другите какво да правят и обратното,и се убедих че всички са ТОТАЛНО некомпетентни ,безпомощни,безидейни и неподготвени.
          Беше като на някакво събрание на домсъвета,когато трябва да се събират пари за покрива на което Менда беше домоуправителя ,а Искров недоволния от офертата на майсторите съкооператор,отказващ да даде пари.
          Точка първа за нов закон за депозитите ли беше ,че се включих късно ?
          Въобще - казвам ви честно,не сме държава !
          Вече държавата тегли 1,2 милиарда за FiBam,сега ако истегли още 5 милиарда,мисля направо да се изнасям.Наивно е човек да храни каквито и да било надежди.
          Само още не съм решил къде..
          Днес говорих с приятел работещ в Германия,и каза ,че вече всека втора глава там е с фередже или черни мустаци,което ме отказа от тая дестинация засега.
          Ако някой има някакви идеи-да ги дава !
          Добър вечер...за държавата
          Иначе,накъдето и да поемеш в Европа,навсякъде са чалми,фереджета,милиони мюсюлмани които няма да се интегрират никога..и това без да броим латиносите и дръпнатите.Като добавиш и източноевропейците сам си нарисувай картинката.В щатите е още по-зле.Така че седи грей се в най-стабилната страна от всякакво естество
          Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
            Ха честито, оздравяване означава пари на куково лято.Значи когато нямаш пари вече няма да се казва неплатежоспособен а оздравен.Не знам, но КТБ е умряла банка и ще се превърне в тресавището от което не съм сигурен, че ще излезем читави.Дано съм лош пророк, но тези олигофрени клатят държавата с глупавите си решения.Малоумния Костов ще казва трябвали 4.2 милиарда и още няколко милиарда.От къде бе киртак от гърба на народа.Нека османците налеят свежи 6 милиарда.Тая работа този път няма да стане.Не съм съгласен да плащам.А ще искат 1000 лв. на калпак от пеленачето до последния старец без лихвите.
            Предполагам, че евентуалните протестиращи срещу подобен грабеж ще бъдат по-малко от протестиращите милионери
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
              Още от самото начало, когато говореха за отваряне до месец... бях единствения или един от малкото, които заявиха, че няма да стане, а по-скоро да се мисли след 6 месеца в най-добрия случай,но пак е малко вероятно, много малко.... да не забравяме и за сериозна обезценка

Ако се върнем малко назад, ще разберем как ще се развият нещата!

http://vbox7.com/play:d06ed5981a
              Обезценка на какво бе,клоун...хвани се скрий някъде...върни се в Русия спешно..Сайше!
              Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Аз не разбирам, как хем ще оздравяват банката, хем в 20 дневен срок ще изплащат гарантираните депозити съгласно промененото законодателство!

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
                  Ти приятелю изглежда имаш инфо от голямата земя и твоите прогнози са най-черни, но и най-точни.
                  Още от самото начало, когато говореха за отваряне до месец... бях единствения или един от малкото, които заявиха, че няма да стане, а по-скоро да се мисли след 6 месеца в най-добрия случай,но пак е малко вероятно, много малко.... да не забравяме и за сериозна обезценка

Ако се върнем малко назад, ще разберем как ще се развият нещата!

http://vbox7.com/play:d06ed5981a
                  Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Явно повече парички в КТБ над законните имат ГЕРБ и ДПС,след като гласуваха оздравяването на банката...
                    Явно комунистите нямат - бяха за ликвидацията и.
                    Всеки защитава интереса си.
                    Цирка беше много голям.
                    Един образ спомена ,че някакви хора между които новоизлюпена фирма ,регистрирана преди месец давали 2 милиарда,при условие,че държавата плати останалите при оздравяването.Което пък щяло да струва 6 милиарда,каза Димитър Костов.
                    Липсващи или провизирани са 4,2 милиарда знае тоя който ги е взел.
                    Де факто-държавата да даде 4 а Бостанджиев и сие - 2 милиарда.
                    Гледах го тоя фарс ,как едните питат другите какво да правят и обратното,и се убедих че всички са ТОТАЛНО некомпетентни ,безпомощни,безидейни и неподготвени.
                    Беше като на някакво събрание на домсъвета,когато трябва да се събират пари за покрива на което Менда беше домоуправителя ,а Искров недоволния от офертата на майсторите съкооператор,отказващ да даде пари.
                    Точка първа за нов закон за депозитите ли беше ,че се включих късно ?
                    Въобще - казвам ви честно,не сме държава !
                    Вече държавата тегли 1,2 милиарда за FiBam,сега ако истегли още 5 милиарда,мисля направо да се изнасям.Наивно е човек да храни каквито и да било надежди.
                    Само още не съм решил къде..
                    Днес говорих с приятел работещ в Германия,и каза ,че вече всека втора глава там е с фередже или черни мустаци,което ме отказа от тая дестинация засега.
                    Ако някой има някакви идеи-да ги дава !
                    Last edited by Аlexander; 29.10.2014, 21:42.
                    Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                      Оптимист
                      Ти приятелю изглежда имаш инфо от голямата земя и твоите прогнози са най-черни, но и най-точни.

Коментар

• Ха честито, оздравяване означава пари на куково лято.Значи когато нямаш пари вече няма да се казва неплатежоспособен а оздравен.Не знам, но КТБ е умряла банка и ще се превърне в тресавището от което не съм сигурен, че ще излезем читави.Дано съм лош пророк, но тези олигофрени клатят държавата с глупавите си решения.Малоумния Костов ще казва трябвали 4.2 милиарда и още няколко милиарда.От къде бе киртак от гърба на народа.Нека османците налеят свежи 6 милиарда.Тая работа този път няма да стане.Не съм съгласен да плащам.А ще искат 1000 лв. на калпак от пеленачето до последния старец без лихвите.

Коментар

• Близнашки е сладур
                          Отварянето на кредитните досиета в КТБ ще предизвика „нов 10-и ноември“, смята премиерът
                          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                            Секирата обяви тройка на едно от съвещанията, ама поне те с Веждито имат от кво да ги искарат...
                            Гоцето ще убие още един козел и ще му продаде кожата за 80 милиона + лихвите
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                              Секирата обяви тройка на едно от съвещанията, ама поне те с Веждито имат от кво да ги искарат...
                              Щом Доган излъска 1 милион като хидроинженер едва ли другите ще имат проблеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                Имена на крупни вложители в КТБ http://newsline.bg/read_more.php?post=4892
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X