IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Секирата е ясен. Аз също съм за одържавяване, но бюджетната комисия не излезе с такава индикация. Макар че беше зададен за първи път точният въпрос. Кое ще е по евтино.
    Смятай
    -4.2 дупка
    +капитал 0.67
    става
    -3.5
    ФГВБ влиза с 2.1
    ЕПИК 2.2
    става 4.3 и капиталовият проблем е решен - + 0.7
    Още 1 от държавата за ликвидна и е време за правосъдие

Коментар

• Първоначално изпратено от Karandasha Разгледай мнение
      Отговора на вашите въпроси е ...42.
      Важното е стопър да върви. И да не гърмят ракетите

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
        Тук може да се прецени колко си компетентен
        Описал съм те точно с две думи,смешник и "скъсан джоб".Значи все в нещо съм компетентенМоже би съм глупав затова,че ти отговарям,защото голямото мнозинство отдавна те е игнорирало,нещо което ще направя и аз от този момент.
        Твоята компетентност се изразява в повтарянето на едно изречение вече няколко месеца.
        Пиши ми на лично с банкова сметка,ако нямаш иди отвори още утре,за да мога след взимането на депозита да ти пратя една надбавка...коледна да не останеш на празна маса.
        Все пак сме хора
        Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Отговора на вашите въпроси е ...42.

Коментар

• Първоначално изпратено от scandy Разгледай мнение
            Стоян Александров
            Секирата е ясен. Аз също съм за одържавяване, но бюджетната комисия не излезе с такава индикация. Макар че беше зададен за първи път точният въпрос. Кое ще е по евтино.

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
              Палячо,много ми е интересно как трият съвсем нормални мнения,а ти още пишеш тук?
              Надзора може да бъде удължен до 20 декември,ако си чел закона в което се съмнявам.
              Не те интересува,понеже нямаш 2лв за баничка,много отдава съм ти го казал,още преди 20-и юли ,прав си.
              Ако променят закона,в което силно се съмнявам,че ще бъде позволено този път,ако щеш и от народа...ще бъде гласувано връщане на гарантираните депозити до 20 дни,ако си схванал естествено(в което пак се съмнявам).
              Така че малките вложители във всчиски случаи ще вземат пари и то скоро на фона на цялото чакане.
              Въпроса тук е защо трябва да се наруши закона и какво чакаха досега,когато още в началото имаха възможност да го направят.Тогава обаче нямаха възможността да скрият фактите.Сега след като изчистиха лай****те ще оздравяват.На каква цена ще е това,може би на цената на народна революция?
              Бегай сега някой да ти преведе и се върни да ми напишеш колко още ще почакам.
              Тук може да се прецени колко си компетентен
              Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                Не каза ли нещо подобно преди време "до няколко дни банката ще отвори - много преди 20юли" - ..... или греша
                Палячо,много ми е интересно как трият съвсем нормални мнения,а ти още пишеш тук?
                Надзора може да бъде удължен до 20 декември,ако си чел закона в което се съмнявам.
                Не те интересува,понеже нямаш 2лв за баничка,много отдава съм ти го казал,още преди 20-и юли ,прав си.
                Ако променят закона,в което силно се съмнявам,че ще бъде позволено този път,ако щеш и от народа...ще бъде гласувано връщане на гарантираните депозити до 20 дни,ако си схванал естествено(в което пак се съмнявам).
                Така че малките вложители във всчиски случаи ще вземат пари и то скоро на фона на цялото чакане.
                Въпроса тук е защо трябва да се наруши закона и какво чакаха досега,когато още в началото имаха възможност да го направят.Тогава обаче нямаха възможността да скрият фактите.Сега след като изчистиха лай****те ще оздравяват.На каква цена ще е това,може би на цената на народна революция?
                Бегай сега някой да ти преведе и се върни да ми напишеш колко още ще почакам.

Коментар

• Оздравяване и проследяване на тея уж изчезнали 4млрд е най-добрия и евтин вариант за всички !!!
                  Лошото е че няма кой да го направи.Правителство и да има то ще е слабо.Външен инвеститор едва ли ще дойде.Ще трябва одържавяване.
                  Ама как като тея който доведоха до тая криза са на най-висшите постове в държавата
                  -искров ,начело на БНБ
                  -прасчо и данчо ментата в параламента,даже предлагат и закон за КТБ нечеовешка наглост
                  -Пионката прасе с костинбродските бюлетини,начело на прикуратурата

Е как да се оправи както точно тея бътнаха банката ??? И в момента не се знае дали ще има правителство и нови избори

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                    SMS от БНБ до НС: Пари няма, действайте!
                    топло

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                      Тук вложителите изтеглиха най-дългия пръст.
                      А държавата му сложи презерватив.
                      SMS от БНБ до НС: Пари няма, действайте!

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
                        Ха честито, оздравяване означава пари на куково лято.Значи когато нямаш пари вече няма да се казва неплатежоспособен а оздравен.Не знам, но КТБ е умряла банка и ще се превърне в тресавището от което не съм сигурен, че ще излезем читави.Дано съм лош пророк, но тези олигофрени клатят държавата с глупавите си решения.Малоумния Костов ще казва трябвали 4.2 милиарда и още няколко милиарда.От къде бе киртак от гърба на народа.Нека османците налеят свежи 6 милиарда.Тая работа този път няма да стане.Не съм съгласен да плащам.А ще искат 1000 лв. на калпак от пеленачето до последния старец без лихвите.
                        При всички случаи ще плащаме,въпроса е защо да плащаме двойно?
                        Понеже в момента ни сервират точно това,а иначе гарантираните нямат мърдане ще се дават къде ще ходят по ******....Цялото протакане е,за да се спасят големите вложители,които всъщност са нашите скъпи държавници!
                        Последното гласуване ми беше това на 5-ти.Никога повече!
                        И пари в бг банка също,по-добре в гръцка фалирала,отколкото в най-стабилната българска.Тук цари абсолютен хаос,след като най-безцеремонно(като насрани,но все пак) искат да променят действащ закон.Кво правим при друг такъв случай г-да,а верно: Вие първи ще напуснете кораба,обаче бързайте,че хората вече се точат...ножа е опрял до кокала!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Ае пичове.... Аз ли зле гледах??? Никой не е заявявал одържавяване!!!
                          Стоян Александров

Коментар

Обезценка на какво бе,клоун...хвани се скрий някъде...върни се в Русия спешно..Сайше!

Не каза ли нещо подобно преди време "до няколко дни банката ще отвори - много преди 20юли" - ..... или греша

Коментар

Добър вечер...за държавата
                              Иначе,накъдето и да поемеш в Европа,навсякъде са чалми,фереджета,милиони мюсюлмани които няма да се интегрират никога..и това без да броим латиносите и дръпнатите.Като добавиш и източноевропейците сам си нарисувай картинката.В щатите е още по-зле.Така че седи грей се в най-стабилната страна от всякакво естество
                              Караш ме да си легна угнетен, с глава пълна с мрачни мисли за Европата,допълвани от Апокалиптичната картина в милата ни татковина.....Кошмарните сънища са ми в кърпа вързани.
                              Още един тегав ден си отива....
                              Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Ае пичове.... Аз ли зле гледах??? Никой не е заявявал одържавяване!!!

Коментар

Working...
                                X