IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега какви са гаранциите, че имуществото няма да се разпродаде на безценица на поставени лица? Кой ще определи синдика и ще следи за действията му? Какво ще стане с БТК и Петрол?

Коментар

• Само се пита в задачата, не е ли нормално обратното. Първо да се изясни колко струва фалита, колко оздравяването и тогава да се реши какво да се прави... Много мъгла от средствата за масова дезинформация и друго нищо... всичко се замете...
      Сега щял министъра да разяснява ... веселба.
      Last edited by pepe1234; 06.11.2014, 15:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
        Не, уекичко ! Аз не коментирам КОНКРЕТНИЯ фалит, това е... както и да е. Става дума че колегата тук обяснява, че това да фалират банки го няма и в Тимбукту, пък аз не мисля, че е много хубаво банка да не може да фалира.
        Колега,
        ОК. Това е ясно. Фалит на банка е възможен разбира се. Това никой не го оспорва.
        Предполагам де. Говорим обаче за конкретен казус.

Поздрави!
        NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
          Докато носи кинти е частна, кат потъне - става държавна?
          +1
          Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
            Колега,

Някой да видя някъде публично оповестено какви мерки е предприела БНБ за оздравяване след поставянето под особен надзор. И как така се влоши положението на банката по време на надзора, вместо да се подобри. И още около 1 трлн. въпроси.
            Иначе видяхме, че сайта на БНБ се използва за блогърски пасквили от рода на: "Ако не ми се извиниш, ще те дам под съд".
            Хаххааааа. Забавно е нали. Пък и заплатата върви и те така.

Поздрави!
            Не, уекичко ! Аз не коментирам КОНКРЕТНИЯ фалит, това е... както и да е. Става дума че колегата тук обяснява, че това да фалират банки го няма и в Тимбукту, пък аз не мисля, че е много хубаво банка да не може да фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
              Адвокатските кантори потриват страстно ръце
              А ответниците ще се набутат още няколко хилядарки да им напълнат бездънните гуши.

Забравете някой да спечели дело за нещо !!!
              Единствените спечелили ще са адвокатите !
              тя тая хич не се знае....шанс има /не случайно днес Порожанов ще им разяснява/ .... но съвета ми е да водите частични искове, така ако случайно иска не бъде уважен, сумата, която ще дължите за разноски няма да е голяма....

Коментар

• И да запитам съвсем риторично:

Някой видя ли осчетоводена капиталовата Дупка черно на бяло.
                Колко е?
                Аааааааааааааааа?

Или има само хипотези черно на бяло (щото одиторите така казали, че предполагат, че така можело да стане).
                Толкова са зле, че няма накъде повече.
                Аха забравих. Погледнете как завършва изявлението на БНБ. Капитала Би бил отрицателен. Е нЕма такъв смЕх.

Поздрави!
                Last edited by Anyone; 06.11.2014, 14:46.
                NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнение
                  Ко викаш има шанс да ми върнат още 15 -20 бона ли
                  Епа да! Да звъннеш после да пием по едно дърто Джони!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                    И кво ся едни 2 млрд кредити са погасени?
                    Ко викаш има шанс да ми върнат още 15 -20 бона ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                      На ход са съдиите.....и докторите в спешно....
                      Адвокатските кантори потриват страстно ръце
                      А ответниците ще се набутат още няколко хилядарки да им напълнат бездънните гуши.

Забравете някой да спечели дело за нещо !!!
                      Единствените спечелили ще са адвокатите !

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                        Не е конспирация да се мисли, че някой ОТВЪН цели пълна дестабилизация на държавата. Както и защо, с оглед на събитията през последната година.

Удара върху КТБ е също така бонус за кръг от заинтересовани среди в БГ, който по един или друг начин съвпада с интересите на кукловодите им отвъд граница. Всеки си има глава на раменете. Мислете и ако имате възможност се СПАСЯВАЙТЕ овреме от потъващата лодка.
                        Е да де. В общи линии за това говоря. Сега спокойно може да се очакват специфични трусове в политическата система. То това си беше подготвено при всички случаи. Народа така или иначе го ... Никой не го е еня за обикновения българин. 1 млрд и 200 млн. цесии. При капиталова Дупка уж от 4.2 млрд. Кой е глупавия? 3.7 млрд гарантирани влогове. и още много милиони държавни пари. По - скоро тези с фалита на банката първи напускат кораба и спасяват квото може. Иде нов ред. Това е хубавата новина. Друг е въпроса, че от малко прасенце и нов шеф трябва да се пазиш най - много. Щото не се знае каква свиня ще излезе. А както супертрейдъра написа някъде гарантираните може да се окажат и най - големите късметлии (в чисто личен план).

Поздрави!
                        Last edited by Anyone; 06.11.2014, 14:38.
                        NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• И кво ся едни 2 млрд кредити са погасени?

Коментар

• На ход са съдиите.....и докторите в спешно....

Коментар

• Ами то това е страшното, че има читави активи

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                                Към днешна дата над 90% от пасивите са съставени от гарантираните депозити и от негарантираните на държавни и общински предприятия. Тъй че, сещай се кой ще плати целия масраф по фалита. Да ни е честит фалит, дет се вика. Ще си го платим поне 3 пъти.
                                Загубите няма да са чак толкова големи! Има и читави активи! Важно е да се върнат гарантираните пари най накрая на хората и да забравим по скоро за тази пирамида!

Коментар

Working...
                                X