Първоначално изпратено от innergy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Legioner Разгледай мнениеКакво ще стане с БТК и Петрол?
Но какво правим ако не са обезпечени кредитите? Ганчев реструктурира задълженията с цел да се изчисти към КТБ и ЦКБ, остават явно тия на кутиите. Те обаче при какви условия са получили парите - само остава да гадаем.
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеАко 80% кредити били между свързани фирми на Цецо, кой по дяволите цедира?
http://econ.bg/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0..._i.599848.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЕ в какво виждаш проблем цецови фирми да цедират?
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеАко 80% кредити били между свързани фирми на Цецо, кой по дяволите цедира?
Коментар
-
Коментар
-
Ако 80% кредити били между свързани фирми на Цецо, кой по дяволите цедира? Защото на Цецо едва ли му се дават пари точно сега... освен, ако не си подготвя здраво едно международно дело, за фалита при погасени кредити?Last edited by innergy; 06.11.2014, 15:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеОбективно погледнато, целокупното народонаселение ще се види у пачка, ще вземе едни пари дето отдавна ги беше отписало. Ще настанат едни всенародни тържества, яденье, пиенье, оборот.. ще потръгне търговийка, икономика, ала-бала..
Нали за това вчера обявиха 5 деня ваканция по коледа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgar Разгледай мнениеа са тия, дето казваха, че НЕМА - да си признаят и да видиме как ше черпат за грешна прогноза......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеИ да запитам съвсем риторично:
Някой видя ли осчетоводена капиталовата Дупка черно на бяло.
Колко е?
Аааааааааааааааа?
Или има само хипотези черно на бяло (щото одиторите така казали, че предполагат, че така можело да стане).
Толкова са зле, че няма накъде повече.
Аха забравих. Погледнете как завършва изявлението на БНБ. Капитала Би бил отрицателен. Е нЕма такъв смЕх.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеАбе ко стана са с цесиите в тази хипотеза?
Според мен повечето кредитополучатели дето са взели цесии ше пийнат водица
Прихващанията ше се разтурят и кой се минал, минал.
Не мисля, че те са от тарикатите. щот кой е решил да бега, е подготвил фалита, кредита му е необезпечен и не му требва цесия. Тия са били коректни, решили да минат тънко ама май ше ядат бахура
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеСега темата "Къде да набутам кеша" ще стане водеща..
Коментар
-
Абе ко стана са с цесиите в тази хипотеза?
Според мен повечето кредитополучатели дето са взели цесии ше пийнат водица
Прихващанията ше се разтурят и кой се минал, минал.
Не мисля, че те са от тарикатите. щот кой е решил да бега, е подготвил фалита, кредита му е необезпечен и не му требва цесия. Тия са били коректни, решили да минат тънко ама май ше ядат бахура
Коментар
Коментар