Първоначално изпратено от balarev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Шамандура! Ту потъва, ту изскача. Важното е, че още плува и е закотвена на правилното място.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Добре де, какъв е проблема, купувате на 1,10, продавате на 1,70, после купувате на 1,55 и продавате на 1,75/след новини за дивидент/ и хепи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Хич и не задавай въпроси....
За някои състояния - или добро или нищо......
пп Два пъти написах нещо за ХИМ и два пъти ме изтриха.....А аз съм просто загрижен инвеститор....с мнооого акции на "групата".....
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКакво става с флагмана, защо пак даде крен!?!))) Нали Отгоре уж е само небето!?!? обаче отдоле гази в морето ))))))) По море върви, жаден стои ))))))
За някои състояния - или добро или нищо......
пп Два пъти написах нещо за ХИМ и два пъти ме изтриха.....А аз съм просто загрижен инвеститор....с мнооого акции на "групата".....
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКакво става с флагмана, защо пак даде крен!?!))) Нали Отгоре уж е само небето!?!? обаче отдоле гази в морето ))))))) По море върви, жаден стои ))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
До 15 поръчки и до 2К на поръчка бая години ще му трябват да излиза на деня на акцията
Коментар
-
До 15 поръчки и до 2К на поръчка бая години ще му трябват да излиза на деня на акцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеАйде днес в "Деня на акциите" "големият" продавач, ако го има да си продаде всичко без да плаща ломисион и да се свършва с мъката, пък може и да порастнем малко
Коментар
-
Един път го играх тоя номер ама с 20К от ДСКСега да ти кажа ли кога го теглих? Ноември 2007 и ги наших на ОЦК на към 50 лева средно и на 126 си викам това е то другия ХДПът и така докато ги продам най-накрая на 8 лева
Та не искам репо вечИ.
Така е, за сега си е време да се връщат заемните, но и по добри стихии ще се вихрят още, с пърленца и теленца
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
И на това се намира решение, закови ги през репо!Сега да ти кажа ли кога го теглих? Ноември 2007 и ги наших на ОЦК на към 50 лева средно и на 126 си викам това е то другия ХДПът и така докато ги продам най-накрая на 8 лева
Та не искам репо вечИ.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеСега ще се хвалим че имаме повече от 10К напоръчка ли? Едната я оправиха. Ако имах 20 бонки свободни щях да ги бодна пък и с риск да се сурне надолу.
И на това се намира решение, закови ги през репо!
Коментар
Коментар