If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аматьори! Да им даваш ефтино 3720 бр от Потъник и те нищо да не купят.Пари ли нямат тия хора? Иначе всеки ден пълнят,купуват и като ги слуша човек свършване няма тоя кеш.
Няма страшно,ще ти ги вземем на 1.40лв. нали на там каза че се запътила акцията.
Аматьори! Да им даваш ефтино 3720 бр от Потъник и те нищо да не купят.Пари ли нямат тия хора? Иначе всеки ден пълнят,купуват и като ги слуша човек свършване няма тоя кеш.
Пусни ги на 7 лева. Тук некои хора ми казаха, че голяма глупост съм направил, като разкарах 26 000 бр. на средна цена 1.767 в края на септември и началото на октомври. Предрекоха ми, че ще ги купувам пак на 7 лева. Та сега чакам да стане 7 лева и да купувам - все пак големи разбирачи ме съветваха.
Хахаха те тия дето чакат 7 лв няма да изкарат много на борсата.Само като чуя такива цифри и Софикс 1000 и ми са ясни колко чуват петела
Моля любителите на тоя шит да ме отърват от него.Пуснал съм за продажба 3720 бр на 1.751 лв.Заповядайте да си напазарувате ефтино от най-подценената акция на БФБ
Пусни ги на 7 лева. Тук некои хора ми казаха, че голяма глупост съм направил, като разкарах 26 000 бр. на средна цена 1.767 в края на септември и началото на октомври. Предрекоха ми, че ще ги купувам пак на 7 лева. Та сега чакам да стане 7 лева и да купувам - все пак големи разбирачи ме съветваха.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Моля любителите на тоя шит да ме отърват от него.Пуснал съм за продажба 3720 бр на 1.751 лв.Заповядайте да си напазарувате ефтино от най-подценената акция на БФБ
Добре бе, ще ти ги купим и да ни се махнеш от главата.
Да не ги скриеш в храстите обаче.
Коментар