If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така ще да е щом казваш.Прав си.Между другото искаш ли следващия път тоест след 3-4 месеца да дойдеш с мен на Джамайка.Намира се на Карибите.Да видиш и ти малко карибски плажове,че с тая борса дето ти е прибрала паричките едва ли ще си го позволиш.Не се кахъри аз ще ти платя почивката.
Еее, стига бе. Не съм наглец и авантаджия. Такива неща изобщо не са ми присъщи.
Няма как да бачка денонощно в САЩ,като денонощно е във форума. А инък при него е тежък случай, имал толкова хим,че ако продаде ще срути позицята..Ненормална работа.
Имам кинти, набълбукал съм се.
Ти нямаш и затова дебнеш за ефтинийка и бачкаш денонощно за няколко долара повече.
Няма как да бачка денонощно в САЩ,като денонощно е във форума. А инък при него е тежък случай, имал толкова хим, че ако продаде ще срути позицята..Ненормална работа.
Така ще да е щом казваш.Прав си.Между другото искаш ли следващия път тоест след 3-4 месеца да дойдеш с мен на Джамайка.Намира се на Карибите.Да видиш и ти малко карибски плажове,че с тая борса дето ти е прибрала паричките едва ли ще си го позволиш.Не се кахъри аз ще ти платя почивката.
Излиза, че който се джавка с тебе печели почивка на Карибите. И аз да започвам тогава?
Имам кинти, набълбукал съм се.
Ти нямаш и затова дебнеш за ефтинийка и бачкаш денонощно за няколко долара повече.
Коментар