Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеРулетка, я кажи: флагмана кога ше опъва платната?! Да не забравиш да уточниш посоката...
п.п. Гледам се навърташ около бития кон... Фнимателно там, че къчовете са опасни.
А за пробития койн мани, мани, бегай мани. Не ме мисли за откачен, ако обичаш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМи то така - няколко меченца не са проблем, да се неутрализират за да не крашне артията, ами ако и по-големите мечоци се измечат, ще е по-интереснотоЛошото че и в двата случая ентусиазъм лиспва
освен у форума разбира се, тук никога не е секвал. Държиме гордо факела на победата
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяМдаа, това потвърждава съмнението ми кой хвана няколко мечета в капана на 2,34 онзи денЛошото че и в двата случая ентусиазъм лиспва
освен у форума разбира се, тук никога не е секвал. Държиме гордо факела на победата
Last edited by precakanoto; 21.02.2018, 22:10.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Мдаа, това потвърждава съмнението ми кой хвана няколко мечета в капана на 2,34 онзи ден
Eeeх, топки топки;- дано не са се заиграли мечетата с тях...за дългоLast edited by inta53; 21.02.2018, 22:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеФФ намаля с 0,02% от 20.93% на 20,91%, броя на акционерите намаля с 9 от 3605 на 3596
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеС днешните 75 бройки от началото на месеца до днес са изтъргувани общо 1 487 093 ( спад - 1,64%) vs 3 786 845 през януари и ръст на цената от 36,39%. От началото на годината ФФ намаля с 0,22% от 21,15% на 20,93%, броя на акционерите също намаля с 163 от 3761 на 3598. Остава една седмица до края на месеца и кон. отчет ...
- 1 like
Коментар
-
С днешните 75 бройки от началото на месеца до днес са изтъргувани общо 1 487 093 ( спад - 1,64%) vs 3 786 845 през януари и ръст на цената от 36,39%. От началото на годината ФФ намаля с 0,22% от 21,15% на 20,93%, броя на акционерите също намаля с 163 от 3761 на 3598. Остава една седмица до края на месеца и кон. отчет ...Last edited by Innocent; 20.02.2018, 13:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПродължава тенденцията "нищо, но от сърце". Не разбирам и какво се случва и нито едно от обясненията, които дадоха хората тук, в този форум, не ми звучи правдиво - като ще се купува пакет, много ясно, че на по-високи нива ще има повече. Или пък ги сваляш още повече и чакаш там някой да продаде в отчаяние, но да вдигнеш цената 90 стинки (50%) за няма и два месеца и после да се надяваш някой да ти продаде голям пакет в ниското е всичко друго, но не и майсторско отиграване, но кой ли съм аз да се обяснявам изобщо...
Както казах, ще си изчакам консолидирания и тройката с гарнитура, пък ако не стане, ще е само гарнитура и толкова - колко му е, ставам веган, и без това е модерно напоследък
..ама кой може в днешно време да решава уравнения с три неизвестни ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПродължава тенденцията "нищо, но от сърце". Не разбирам и какво се случва и нито едно от обясненията, които дадоха хората тук, в този форум, не ми звучи правдиво - като ще се купува пакет, много ясно, че на по-високи нива ще има повече. Или пък ги сваляш още повече и чакаш там някой да продаде в отчаяние, но да вдигнеш цената 90 стинки (50%) за няма и два месеца и после да се надяваш някой да ти продаде голям пакет в ниското е всичко друго, но не и майсторско отиграване, но кой ли съм аз да се обяснявам изобщо...
Както казах, ще си изчакам консолидирания и тройката с гарнитура, пък ако не стане, ще е само гарнитура и толкова - колко му е, ставам веган, и без това е модерно напоследък! А иначе за тук, чакаме и гледаме. Ако няма тройка, искаме си гарнитурата /дивидента/
Коментар
-
Продължава тенденцията "нищо, но от сърце". Не разбирам и какво се случва и нито едно от обясненията, които дадоха хората тук, в този форум, не ми звучи правдиво - като ще се купува пакет, много ясно, че на по-високи нива ще има повече. Или пък ги сваляш още повече и чакаш там някой да продаде в отчаяние, но да вдигнеш цената 90 стинки (50%) за няма и два месеца и после да се надяваш някой да ти продаде голям пакет в ниското е всичко друго, но не и майсторско отиграване, но кой ли съм аз да се обяснявам изобщо...
Както казах, ще си изчакам консолидирания и тройката с гарнитура, пък ако не стане, ще е само гарнитура и толкова - колко му е, ставам веган, и без това е модерно напоследъкNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар