If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В грешка си! Провери какво писахме по-надолу с колегите когато някой купи 57Т преди няколко дни, а цената беше наведена до 2,34 и какво излезе на Т+2 от БФБ като промяна във ФФ.
Подкрепям мнението на Батя. През последния месец се случиха много събития в Щатите, Европа и през последната седмица в БГ които "натиснаха" борсите и БФБ надолу, което беше добре дошло за "купувача" ... от началото на месеца са изтъргувани 1 518 022бр. акции на цена между 2,38лв и 2,42лв vs 3 786 845бр. акции през януари месец и ръст на цената от над 30%
Нима мислиш, че с писане във форума от време на време мога да сваля цената?!? Смятам, че в инфото за ОСА ще се говорят хубави неща за дивидента и размера му в резултат на, което малките ще си вдигнем сами цената. Ясно е че по-малко акционери по лесен път нагоре. Предполагам, че акционерите с големи пакети намаляха чувствително, което пак значи лесен път нагоре...
Защо обаче в момента акцията спр да катери дори и бавно, а обърна? Големия го няма и няма, кой да я бута, щото малките нямат сили и не искат/за което никой не може да ги вини най вероятно голяма част от тях са като мен от години тук на цени около лев/
Към днешна дата см се разпродал на 100% и ще чакам....
Ако обаче са ми грешни размислите ще Ви гоня
Успех!
пс Това е лично мнение и не искам да влояя на нилого
В грешка си! Провери какво писахме по-надолу с колегите когато някой купи 57Т преди няколко дни, а цената беше наведена до 2,34 и какво излезе на Т+2 от БФБ като промяна във ФФ.
Нима мислиш, че с писане във форума от време на време мога да сваля цената?!? Смятам, че в инфото за ОСА ще се говорят хубави неща за дивидента и размера му в резултат на, което малките ще си вдигнем сами цената. Ясно е че по-малко акционери по лесен път нагоре. Предполагам, че акционерите с големи пакети намаляха чувствително, което пак значи лесен път нагоре...
Защо обаче в момента акцията спр да катери дори и бавно, а обърна? Големия го няма и няма, кой да я бута, щото малките нямат сили и не искат/за което никой не може да ги вини най вероятно голяма част от тях са като мен от години тук на цени около лев/
Към днешна дата см се разпродал на 100% и ще чакам....
Ако обаче са ми грешни размислите ще Ви гоня
Успех!
пс Това е лично мнение и не искам да влояя на нилого
Мисля, че тук ще има инфо и раздвижване, когато излезе инфото за ОСА.
Големият купувач смятам, че си взе необходимите му бройки, продължавам да мисля, че е свързан с мажо. Сега цената бавно ще слиза надолу. Така или иначе отчетите не влияят на тази позиция. Може би около и под 2 лв голямия пак ще се включи.
Само предположения без препоръки.
Продадох 1/3, ще пробвам да си ги взема по долу. Да видим как ще се променят броя на акционерите......
Ето защо било...
Продал 1/3 и ще пробваш да си ги вземеш по-надолу
Отчетите влияят на всички позиции, а това че намалява ФФ според статистиката водена от ЦД е много хубав сигнал. Познай защо?
Дори и да няма дивидент, за което силно се съмнявам, компанията ще има още по - привлекателни показатели. И най - важното завръщане към ръст на печалбата.
Големият купувач смятам, че си взе необходимите му бройки, продължавам да мисля, че е свързан с мажо. Сега цената бавно ще слиза надолу. Така или иначе отчетите не влияят на тази позиция. Може би около и под 2 лв голямия пак ще се включи.
Не мога да разбера защо ще има раздвижване преди ОСА, а не сега? Печалбата ще е нагоре, дивидента по мои сметки може и да е в пъти по - голям ( за това трябва да изчакаме отчета )
Корпоративната култура е тема за държавното управление и влиянието му върху икономическия живот.
Състоянието на БФБ е пряк резултат.
От водещите компании в Софикс не виждам една, която да посоча за добро изключение.
Сладките приказки и елегантни жестове на някои собственици, не променят реалните им действия, ощетяващи дребните им акционери.
Всяка, дори дребна промяна в тези практики, ще има отражение в цените, особено на подценени акции, каквато е Хима.
п.п. Желанието за облог беше опит за вкарване в тема....хубавите български неща ))
само в тъпанарска държава като тази, подобен процес се очаква(ако въобще) да се случи повече от десетилетие!!!! това граничи не с малоумщина, а с дебилизъм и тотално безхаберие... но както и да е. безсмислено е. а надеждата е именно за ПРОСТАЦИТЕ!!!
пс: много добро включване относно отражението на държавното управление пряко в/у състоянието на смешката бфб.
Корпоративната култура е тема за държавното управление и влиянието му върху икономическия живот.
Състоянието на БФБ е пряк резултат.
От водещите компании в Софикс не виждам една, която да посоча за добро изключение.
Сладките приказки и елегантни жестове на някои собственици, не променят реалните им действия, ощетяващи дребните им акционери.
Всяка, дори дребна промяна в тези практики, ще има отражение в цените, особено на подценени акции, каквато е Хима.
п.п. Желанието за облог беше опит за вкарване в тема....хубавите български неща ))
Аз през целият ръст подозирах този нов участник на пазара;- което не означава че съм бил прав!!!
Коментар