Тук всеки чака нещо да се случи, но кво, кога, кой ... нищо не е ясно
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеУтре като се вземе решение за търсенето на реалния обменен курс на лева спрямо еврото дали ще купуваме хима на 2,26 ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Ми той се е качил вече, просто няма голям продавач, ако гледаме пакетите в последно време то те са дадени на "наши" хора за заслуги разбира се..... а може да се онаже че тия 6 ст дивидент могат да станат пазарни 1 ст
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Тук всички искат да хванат бога за рога,но нали преди да се качи първо трябва да падне за да влезе който трябва.
И без пусувни плииз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеУтре като се вземе решение за търсенето на реалния обменен курс на лева спрямо еврото дали ще купуваме хима на 2,26 ??
И без пусувни плииз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Представи си, како Пено, живо пиле да умре,после пак да се съвземе и да почне да кълве.Кон излязъл на полето, глътнал въздух и умрял -възкачил се на небето, и какво ли там видял?
Ако ми издекламираш и едно стихотворение и ептЕн ше ме довършиш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеА може ли да ви изненада всички и цената без дивидент да е по-висока от тази със...
Аз днес си купих увисналите на 2,17 бройки пък да видим...
Отделно си държа големия пакет от средна 1,31 ... обичам да играя контра на тълпата!
Представи си, како Пено, живо пиле да умре,после пак да се съвземе и да почне да кълве.Кон излязъл на полето, глътнал въздух и умрял -възкачил се на небето, и какво ли там видял?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеА може ли да ви изненада всички и цената без дивидент да е по-висока от тази със...
Аз днес си купих увисналите на 2,17 бройки пък да видим...
Отделно си държа големия пакет от средна 1,31 ... обичам да играя контра на тълпата!
Коментар
-
Добре казаноМ.... . ш..... ..й.о!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Те хорицата не прежалват дивидента, а си го взимат сега и на момента
Коментар
-
......................... макар,че като гледам как прежалват дивидента и разпродават още от сега, може да излезе,че майтапа си е живо пророчество
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
А, Тролчо, ти нали я чакаше на седемдесе стинки тая артия, тоя шит...Викаш осемдесе си е баш, а!
Макар,че като гледам как прежалват дивидента и разпродават още от сега, може да излезе,че майтапа си е живо пророчество
Last edited by strol; 11.07.2018, 09:34.
Коментар
-
Дааа...0.80 лв. е една добра цена за хима,справедлива,и аз бих си купил на неяВикаш осемдесе си е баш, а!
Коментар
Коментар