If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Логично Монти . Не са много идиотите които си мислят че тия дни ще си купят отдолу .
Може ,но пък мисля ,че са много тези които мислят че ще си продадат папирите в последните минути на сесията....?
Погледнах покупките в последните минути в последните 90 дни...но кранчето и там секва от десетки хиляди до десетки броя...
Погледнах в дълбочина на Хим купувачите ,бях потресен от ниската бройка....
Не знам защо се заяждат с теб ама ти си жив оптимист с тези поръчки около Двойката.....
За мен цената при срив е под 1,70-1,60 ,другото е надежда за изсипване.....и дребна спекула за няколко стотинки....
За мен, цената при срив ще е доста под 1,60 и определено не съм готов да купувам на цена близо до двойката.
Не знам защо се заяждат с теб ама ти си жив оптимист с тези поръчки около Двойката.....
За мен цената при срив е под 1,70-1,60 ,другото е надежда за изсипване.....и дребна спекула за няколко стотинки....
Логично Монти . Не са много идиотите които си мислят че тия дни ще си купят отдолу .
Аз съм готов и Химимпорт да купувам,даже имам вкарана поръчка,за сега още не се вижда но много скоро ще е в ТОП 10
Забавното е друго ,че най добрите компании напълниха борсата с практики ...Прекарай малкото си другарче , а едни другАре и партнИОре ни облъчват с всекидневни постове за бъдещото идване на Годо.....
Мойте влизания в платформата стигат до няколко компании дали са получили бонусите от Фармата ,Стара планина ,Емка ,хиката и т.н...
Щото там е играта за покупка с по 20-30% по еФтино....
А за останалите без кеш остава Надеждата ... като в онази детска приказка....
Събрали са се и викали с един глас...... Неволята...
Аз съм готов и Химимпорт да купувам,даже имам вкарана поръчка,за сега още не се вижда но много скоро ще е в ТОП 10
Вече даже не ми се пише,не ми е забавноКой вади нож на умряло куче?
Забавното е друго ,че най добрите компании напълниха борсата с практики ...Прекарай малкото си другарче , а едни другАре и партнИОре ни облъчват с всекидневни постове за бъдещото идване на Годо.....
Мойте влизания в платформата стигат до няколко компании дали са получили бонусите от Фармата ,Стара планина ,Емка ,хиката и т.н...
Щото там е играта за покупка с по 20-30% по еФтино....
А за останалите без кеш остава Надеждата ... като в онази детска приказка....
Събрали са се и викали с един глас...... Неволята...
Коментар