IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Не вее...пич,за повече е 30000 бр ,иначе цената е близо
    излагаш се, очаквах поне 500к

Коментар

• Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение

Има една на 1.52лв.- 200бр да не е тя
      Не вее...пич,за повече е 30000 бр ,иначе цената е близо

Коментар

• Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение

Едва ли е тя .

Нещо според възможностите му трябва да е

Коментар

Аз съм готов и Химимпорт да купувам,даже имам вкарана поръчка,за сега още не се вижда но много скоро ще е в ТОП 10

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Тежки времена идват за кибиците!
            Не може да не се съгласи човек.
            Огъня трябва да се поддържа. Днес до този момент има сделки за над пидисе лева...

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Забавното е друго ,че най добрите компании напълниха борсата с практики ...Прекарай малкото си другарче , а едни другАре и партнИОре ни облъчват с всекидневни постове за бъдещото идване на Годо.....
              Мойте влизания в платформата стигат до няколко компании дали са получили бонусите от Фармата ,Стара планина ,Емка ,хиката и т.н...
              Щото там е играта за покупка с по 20-30% по еФтино....
              А за останалите без кеш остава Надеждата ... като в онази детска приказка....
              Събрали са се и викали с един глас...... Неволята...
              Аз съм готов и Химимпорт да купувам,даже имам вкарана поръчка,за сега още не се вижда но много скоро ще е в ТОП 10

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти

Прав си , тролчо е на линия ,това се вижда от 5 К килИметра вече пет години.....
                Искрено се радвам, че демонстрираш присъствие.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol

Вече даже не ми се пише,не ми е забавноКой вади нож на умряло куче?
                  Забавното е друго ,че най добрите компании напълниха борсата с практики ...Прекарай малкото си другарче , а едни другАре и партнИОре ни облъчват с всекидневни постове за бъдещото идване на Годо.....
                  Мойте влизания в платформата стигат до няколко компании дали са получили бонусите от Фармата ,Стара планина ,Емка ,хиката и т.н...
                  Щото там е играта за покупка с по 20-30% по еФтино....
                  А за останалите без кеш остава Надеждата ... като в онази детска приказка....
                  Събрали са се и викали с един глас...... Неволята...

Коментар

Много тежки.....
                    През час сделка .......
                    Престави си какво им е да чакат и да залагат коя е акцията която подлежи на сделка....а дали ще е червено или зелено...
                    Мани ,мани....

Коментар

Леко с врътките,да не получите световъртеж

Коментар

В смисъл, че цялата борса ще тръгне. А че ще се правят разни врътки и прескачане от един кон на друг, по хубаво от това няма.. така се правят обороти и ликвидност
                        Леко с врътките,да не получите световъртеж

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

в какъв смисъл ще се завърти? Ще продават в другите позиции за да купуват в Хим?
                          В смисъл, че цялата борса ще тръгне. А че ще се правят разни врътки и прескачане от един кон на друг, по хубаво от това няма.. така се правят обороти и ликвидност

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Какво те кефи....то от месеци не мърда?
                            Защо да мърда цената? Нали мърда печалбата?
                            Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

Натяга се пружината колега.. само гледай като избие в един момент
                              ПИБ-а май запали, тръгне ли и Хим, ще се завърти колелото на цялото БФБ.
                              На колко да го чакаме, на 10-15 лева или стинки?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Натяга се пружината колега.. само гледай като избие в един момент
                                ПИБ-а май запали, тръгне ли и Хим, ще се завърти колелото на цялото БФБ.
                                в какъв смисъл ще се завърти? Ще продават в другите позиции за да купуват в Хим?

Коментар

Working...
                                X