If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тролчо е продал петдесетте си бройки на седемдесе стинки чиляка и сега си бърбори тука, как щел да си ги купи пак на толко.
Но това мен не ме интересува изобщо, разбира се.
Защо да ме няма?Аз съм си на Слънчака още от началото на юни.Уморително ми е малко,всяка вечер Бедрум,Планет,Ла Кубанита,но аз съм свикнал не се оплаквамАко си тук наблизо даже ще те почерпя един обяд,да видиш,че съм пич и само истината говоряА борсата си почива по-принуда вече от месеци
Ти не си никъде.
С двата лева на ден си единствено в баничарницата.
Не вярвам баща ти да ти е дал стинки за Слънчака.
И първо гледай да изкараш 9-10 кинта да нахраниш себе си добре и тогава предлагай почерпки.
Братчед, аз лично нямам против персоната ти и желанието ти да се правиш на форумния шут, дори ми е приятно да те чета - най-малкото да се разсмивам, но това, дето си го постнал, е не просто глупост, то е глупост на макс - да играеш на БФБ с ТА - малииииии. Конграчулейшънс Благодаря за вица, скоро не се бях смял толкова в тази тема, продължавай да пишеш, на мен би ми липсвал, ако се зАпреш
Когато фактите говорят и боговете мълчатRSI показва очевадна дивергенция,стохастика показва прекупен пазар и низходящо пресичане,всичко е като по учебник.Аз лично започнах да продавам на 08.02 и изобщо не съжалявамИначе си прав,може и да е глупост,кой ти гледа ТА на БФБ-то Радвам се,че ти е било забавно и си се посмял на воля братчед
Да и аз си спомням момента в който и за най-посредствените трейдъри беше яссно,че трябва да продават
А дали има кой да продава,щото по мое наблюдение продавачите последните седмици на пръсти да ги броиш.За другата група като гледам ги стискаха на 2.50 ,стискат ги и сега и като гледам ще ги стискат и на 1.80 .Така че графиката ти не играе,бягай да рисуваш другаде
Да и аз си спомням момента в който и за най-посредствените трейдъри беше яссно,че трябва да продават
Братчед, аз лично нямам против персоната ти и желанието ти да се правиш на форумния шут, дори ми е приятно да те чета - най-малкото да се разсмивам, но това, дето си го постнал, е не просто глупост, то е глупост на макс - да играеш на БФБ с ТА - малииииии. Конграчулейшънс Благодаря за вица, скоро не се бях смял толкова в тази тема, продължавай да пишеш, на мен би ми липсвал, ако се зАпреш
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
тук дивидента, който бе изчислен на база ръста на печалбата на 29ти в 16:00 ли ще го чакаме?(Химимпорт АД-София представи протокол от общо събрание на акционерите проведено на 29-06-2018 г.16:00 часа)
п.п. дано догодина не го обвържат с капиталовия ръст на цената на акциите им, че за сега сме зян
Напротив, сички сме по плажовете и е весело , и си е екстра.
Тоо месец отпускарите разпускат и борсата почива.
И само тебе те нема в целата схема.
Защо да ме няма?Аз съм си на Слънчака още от началото на юни.Уморително ми е малко,всяка вечер Бедрум,Планет,Ла Кубанита,но аз съм свикнал не се оплаквамАко си тук наблизо даже ще те почерпя един обяд,да видиш,че съм пич и само истината говоряА борсата си почива по-принуда вече от месеци
Коментар