If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тази цена ме устройва прекрасно. Дивидент мин.4%. Нетни активи на акция в пъти над борсовата цена. P/E много секси.... цената както е 1.5 и нещо сега, спокойно и без напрежение може да стане 2.5 или 3.5 или защо не 4.5 ?!
+1
Който няма доверие, не харесва акцията и е недоволен, винаги може да се "отърве" от акциите. Ако не виждате перспектива, 1,57 добра цена ли е за вас?
P.S. аз бил бил много доволен на 60 ст. цена, с 6 ст. дивидент.
1,57 днес. Напълниха ли ти кошницата или не успя да пробвaш
ей че сте пишман-навиячи Вършите черната работа на други играчи
Тази цена ме устройва прекрасно. Дивидент мин.4%. Нетни активи на акция в пъти над борсовата цена. P/E много секси.... цената както е 1.5 и нещо сега, спокойно и без напрежение може да стане 2.5 или 3.5 или защо не 4.5 ?!
Флагманът заприлича на гемия, едва мърда, трюмовете дополовина с вода. шнорхела и той отдолу, дано не уплаши паламудите и калканите ако се потопи още към "дъното "
Флагманът заприлича на гемия, едва мърда, трюмовете дополовина с вода. шнорхела и той отдолу, дано не уплаши паламудите и калканите ако се потопи още към "дъното "
Евалата, брато, не те познавам, но си един от малкото, които си обявяват сделките, ит о веднага, а не след 6 месеца да ми каже как бил хванал дъно или връх! Пожелавам ти късмет и правилна преценка - флагманът си е флагман
Коментар