Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеНикой не ми дава на 1.60 ........
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеОтчет!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеНикой не ми дава на 1.60 ........
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеОтчет!Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
миналата седмица беше
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Нямам нищо против да взема още артии около 1.65 ама май няма да ме огрее.... заложил съм се там и да видим
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
+
оказва се че тр. да правим обратно на това, което пише във форума. Добра забележка, полки
не виждам освен 4 д друг да е прокопсал..... ама той е друг случай нарича се инсайдър....
Чудя се само като правите обратното когато купувах на 1,63 как я докарахте до 1,725....и със сериозен обем....
Всички сте се скрили какво правите и правите камори в една ,две позиции и чакате рибоци.....един двама правеха прогнози но вече и тях задушихте със злобата и подиграФките си.....
Да!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
тук като видях, че мисирката влезна на 1,70 и ми стана ясно накъде тръгва цената...
оказва се че тр. да правим обратно на това, което пише във форума. Добра забележка, полки
Коментар
Коментар