Интересно ми е кога Вожда ще подкара и тимаджии и Флагмана ще се оцапа до ушите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Полки, намаза ли ските!
а аз си стягам багажа за морето ....... в четвъртък пътувам нататък...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
чудесно владееш майчиния си език, милиционеров...
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
Тогда Матросов/Polki поднялся и своим телом закрыл амбразуру.....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Виж, аз също съм на мнение, че повечето, ако не всички са омазани ! Тук влизат обаче не само мастити бизнесмени, а и почти всички политици по върховете ! Против съм да се действа избирателно и да се притискат едни, а за други прокуратурата да остава сляпа ! Това е всичко друго, но не и нормално правосъдие !Last edited by maki; 01.06.2020, 16:10.
Коментар
-
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Колега, твоето хвърляне да осъждаш неосъдени хора е много по неприемливо !
Коментар
-
Тогда Матросов/Polki поднялся и своим телом закрыл амбразуру.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
„Тези имена, тези суми съм ги взел от една книга, която се казва „Най-богатите българи“ (2003-2004 год.) и всъщност съм си водел бележки.“ Това каза Атанас Бобоков пред съда във връзка с гърба на снимката, която е иззета при обиск в дома му, информира БГНЕС
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Гледам в записчицата на Бобоков и мажо участва със сериозна сумичка....?fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Е точно той ли да го каже, нима не помним как те и ОД буквално изгониха чужденците с извиване на ръце за жълти стотинки...който трябва отвън е видял и ни е зачеркнал вовеки и заради такива като тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
из интервю с г-н Каменов от 02.2020г. Какво е състоянието на фондовия пазар в България и в Югоизточния регион като цяло?
След голямата световна финансова криза, както и след няколко последвали политически кризи в България, от няколко години фондовият пазар в страната започна да се съживява и активизира. Въпреки че има нови инвестиции и интерес от навлизане на нови компании на пазара, има още много стъпки, които трябва да се предприемат за последвщао развитие. В България все още липсват големите международни играчи. Това трябва да се промени, ако страната иска да привлече големи инвеститори, коитомогат да допринесат с know-how и свеж ресурс.
https://www.worldfinance.com/wealth-...aria-heres-how
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
От февруари 2018г.
Коментар
-
из интервю с г-н Каменов от 02.2020г. Какво е състоянието на фондовия пазар в България и в Югоизточния регион като цяло?
След голямата световна финансова криза, както и след няколко последвали политически кризи в България, от няколко години фондовият пазар в страната започна да се съживява и активизира. Въпреки че има нови инвестиции и интерес от навлизане на нови компании на пазара, има още много стъпки, които трябва да се предприемат за последвщао развитие. В България все още липсват големите международни играчи. Това трябва да се промени, ако страната иска да привлече големи инвеститори, коитомогат да допринесат с know-how и свеж ресурс.
https://www.worldfinance.com/wealth-...aria-heres-how
- 1 like
Коментар
Коментар