IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Според мен ще има дивидент, но по-малък от миналата година. Това сперед мен е най-балансираното и удачно решение в сегашната ситуация.
    А според теб защо трябва да е по-малък при положение, че печалбата е почти същата?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Да, и аз мисля, че така и вълкът ще е сит, и агнето цяло... дано! И то не толкова заради абсолютната стойност на дивидента, а заради доверието и предвидимоста! Струва ми се, че ще бъде от огромно значение за цената на акцията дългорсочно точно това решение.
      Да и аз се надявам на дивидент. Все пак последните години показаха доста устойчива политика към миноритарите. А и да припомня, че по привилигированите акции си изплатиха целия гарантиран дивидент.

Коментар

• ще има ,макар и символичен,не знам обаче колко минимален би си струвал от гледна точка на разходи по осчетоводяване и подходяща радост за инвеститорите, например 2-3 стинки

Коментар

Според мен ще има дивидент, но по-малък от миналата година. Това сперед мен е най-балансираното и удачно решение в сегашната ситуация.
          Да, и аз мисля, че така и вълкът ще е сит, и агнето цяло... дано! И то не толкова заради абсолютната стойност на дивидента, а заради доверието и предвидимоста! Струва ми се, че ще бъде от огромно значение за цената на акцията дългорсочно точно това решение.
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Според мен ще има дивидент, но по-малък от миналата година. Това сперед мен е най-балансираното и удачно решение в сегашната ситуация.

Коментар

• Откакто съм на БФБ /9 години/, никога не съм се чудил толкова за нищо, колкото се чудя сега дали тази година ще има дивидент тук! Какво мислите вие? Може би съм 80-20%, че няма да има, но някак си ми се ще да обърна това съотношение!
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

абе Козе, нещо гледам Софикса на + днес, а ?
                Нормално е, тук, както винаги, ъпърите с розови очила винаги се усещате, когато вече всичко сте загубили.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Това, което ти се иска, го повтаряш за 68 път, но това не променя нещата.
                  Истината е, че си се набълбукал със скъпи артии и болката от падащите цени ще я усещаш все повече.
                  Мажи ските!
                  мазнал съм ските на спестяванията си и чакам да ги шусна на 0.84 като ми гръмне репокът

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

индикатора е …… прави на обратно на козата

Коментар

Истината е, че си се набълбукал със скъпи артии и болката от падащите цени ще я усещаш все повече.
                      Мажи ските!

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Безкозов добре че сам си вярваш
                        По-скоро разпродаде всичко на дъното и сега сън не те лови
                        Мажи ските!

Коментар

Грошчо, явно въображението ти е силно развинтено и ти се привиждат доста неща. Декември 2018, когато се оттървах, цената не беше 0.8. Можеш да умножиш по 2,5.
                          Кризата, която предстои ще ти размъти още повече главата и ще започнат и други работи да ти се привиждат.
                          Мажи ските и си лягай!

Безкозов добре че сам си вярваш
                          По-скоро разпродаде всичко на дъното и сега сън не те лови

Коментар

• То това с 20-30% и нагоре, започна. Отидете до магазина. Колко беше захарта, колко е сега (несезонен продукт)?
                            Вземете друг пример с кафетата. През 2 метра, заведението полупразно, колко ще е едно кафе? 2 лв. или 4 лв.? Логично
                            Инфлацията вече е навсякъде, ще дойде и в заплатите, защото сега както ги пуснаха хората, ще трябват повече пари да ги върнат на работа (станаха толупи).

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

По скоро е нещо взаимно. Той купува тяхното, те неговото.
                              И аз си го помислих, ама това не е чак от толкова голямо значение. Хора, гледайте сигналите, а те са че собствениците, както и други едри риби купуват здраво. Треперещите ръчички си подаряват акциите на който трябва. После ще купуват с 20-30-40 а и повече % нагоре...… абе играта всеки път е еднаква

Коментар

Спекулантската душа на Чичо не е издържала на промоционалните нива тук
                                Сигурно ги смята през "Доверие" и оптимизира портфейла

Коментар

Working...
                                X