Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Да, и аз мисля, че така и вълкът ще е сит, и агнето цяло... дано! И то не толкова заради абсолютната стойност на дивидента, а заради доверието и предвидимоста! Струва ми се, че ще бъде от огромно значение за цената на акцията дългорсочно точно това решение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСпоред мен ще има дивидент, но по-малък от миналата година. Това сперед мен е най-балансираното и удачно решение в сегашната ситуация.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
абе Козе, нещо гледам Софикса на + днес, а ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Това, което ти се иска, го повтаряш за 68 път, но това не променя нещата.
Истината е, че си се набълбукал със скъпи артии и болката от падащите цени ще я усещаш все повече.
Мажи ските!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
абе Козе, нещо гледам Софикса на + днес, а ?
- 1 like
Коментар
-
Това, което ти се иска, го повтаряш за 68 път, но това не променя нещата.
Истината е, че си се набълбукал със скъпи артии и болката от падащите цени ще я усещаш все повече.
Мажи ските!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Безкозов добре че сам си вярваш
По-скоро разпродаде всичко на дъното и сега сън не те лови
Мажи ските!
Коментар
-
Грошчо, явно въображението ти е силно развинтено и ти се привиждат доста неща. Декември 2018, когато се оттървах, цената не беше 0.8. Можеш да умножиш по 2,5.
Кризата, която предстои ще ти размъти още повече главата и ще започнат и други работи да ти се привиждат.
Мажи ските и си лягай!
По-скоро разпродаде всичко на дъното и сега сън не те лови
- 1 like
Коментар
-
То това с 20-30% и нагоре, започна. Отидете до магазина. Колко беше захарта, колко е сега (несезонен продукт)?
Вземете друг пример с кафетата. През 2 метра, заведението полупразно, колко ще е едно кафе? 2 лв. или 4 лв.? Логично
Инфлацията вече е навсякъде, ще дойде и в заплатите, защото сега както ги пуснаха хората, ще трябват повече пари да ги върнат на работа (станаха толупи).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
По скоро е нещо взаимно. Той купува тяхното, те неговото.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСпекулантската душа на Чичо не е издържала на промоционалните нива тук
Коментар
Коментар