If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чакаме Буда Методиев Борисов да определи цена, че да започнем за купуваме. Той най - добре знае колко струва една акция на борсата ни. Само на него имам доверие и на никой друг.
Според мен не върви, защото нямат отчет. Това не е редно. Някой знае ли как вървят бизнесите им? Банката печели да? А другите? А дружествата им, които нищо не правят - като ЗХБГ, ГАЗ?
Ти сам пишеш ,че нищо не правят - как искаш да вървят?
Не помня такъв застой около единия лев на "най-ликвидната акция" на БФБ. То за това и заради тапата на Сфарм, Софикс линее. Тук "напускащите ПФ" нямат големи пакети, явно се извиват ръцете на някой друг.
Може би защото акцията вече не е "флагман".
А от извиване на ръце най-много да стане ликвидна като Холдинг Варна или .....
А "флагмана" се нарича ББ,според собствените му излияния.
Според мен не върви, защото нямат отчет. Това не е редно. Някой знае ли как вървят бизнесите им? Банката печели да? А другите? А дружествата им, които нищо не правят - като ЗХБГ, ГАЗ?
Не помня такъв застой около единия лев на "най-ликвидната акция" на БФБ. То за това и заради тапата на Сфарм, Софикс линее. Тук "напускащите ПФ" нямат големи пакети, явно се извиват ръцете на някой друг.
а, какво стана?!? не каза ли преди няколко дена, преди аукциона,че ще чакаш 3+ ?
Казах, но прецених че 2.80+ ми е ОК. Не очаквах Доверие на 3.20 и прецених, че трябва да заменя ПИБ за Доверие. Не ми се вкарваше свеж кеш точно сега, а и имам и други проекти извън БФБ дето може да потрябва.... купувам и по други позиции на БФБ, но засега не казвам, че съм още в началото на инвестициите там.... лека нощ и приятен уикенд!!!
Имам над 60т. ЦКБ и мисля че е супер подценена. Не продавам под 1.50 и 1 акция!!!
Аз нямам но съм съгласен че е подценена ,жалкото е че БХ съсипа всичко и изгони и последният чужденец на БФБ .Та затова съм и на вън тук имам по скоро колкото да хвърлям по едно око на БФБ но развитие няма .
Дори при Пиб наляха държавни пари за да не ги наливат на пожар при една втора вълна от COVID-19
Не се знае дали БХ ще е тогава на власт за да може да помогне ...така си мисля аз
Коментар