If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Такааа, лесно се продава на евтиния в бичи тренд... Да видим сега как се купува, като всички са чакали да видят дънце и тогава да си купят... дали ще има евтини акцийки за всички желаещи!?
Такааа, лесно се продава на евтиния в бичи тренд... Да видим сега как се купува, като всички са чакали да видят дънце и тогава да си купят... дали ще има евтини акцийки за всички желаещи!?
Може и до 6-7-8 лева да стигне цената, но не ми се чака с години.
Колега и аз съм съгласен с теб на 100%, че цената ще е повече от тези цифрички, които си написал. Понеже обичам числата и тази акция има огромен потенциал и за повече, аз съм твърдо hold, докато не минем тези цифри, които си написал
И каква алтернатива има като не ти се чака с години?
Може и до 6-7-8 лева да стигне цената, но не ми се чака с години.
Колега и аз съм съгласен с теб на 100%, че цената ще е повече от тези цифрички, които си написал. Понеже обичам числата и тази акция има огромен потенциал и за повече, аз съм твърдо hold, докато не минем тези цифри, които си написал
Еми колеги, така е. Все се надявах, че руснаците ще покажат малко цивилизованост и ще дадат шанс на дипломацията за Украйна, но не... При това положение сипванията са логични, макар че аз засега се въздържам. От опит знам, че подобно първобитно шортене на нашия неликвиден пазар си е баш руска рулетка и можеш да загубиш много и бързо. За печеленето - според зависи, но обикновено полуделите бикове те смазват и печалбата остава минимална, особено като сметнеш и комисионните
Поздрави и успех!
За всичко си прав колега, ама за това, че руснаците можело да покажат цивилизованост, боже каква заблуда.
.... Сигурен кеш със солидна печалба сега изглежда доста по-добре от несигурен кеш след години, пък било то и с пъти по-голяма потенциална печалба.
Еми въпрос на лична преценка и визия!
Аз съм доволен че през 2001-ва не се хванах да следвам тази логика, както ми препоръчваха много "мъдри" роднини и приятели. Щях да си остана с парици колкото за една гарсониерка и да се хвана да бачкам на някой срещу 400-500 левчета заплатка
Еми колеги, така е. Все се надявах, че руснаците ще покажат малко цивилизованост и ще дадат шанс на дипломацията за Украйна, но не... При това положение сипванията са логични, макар че аз засега се въздържам. От опит знам, че подобно първобитно шортене на нашия неликвиден пазар си е баш руска рулетка и можеш да загубиш много и бързо. За печеленето - според зависи, но обикновено полуделите бикове те смазват и печалбата остава минимална, особено като сметнеш и комисионните
Който е отварял на 2,40 да му мисли... Моите са от 1,10-1,30 и мисля да ги затварям към 3,80-5 лв.
Така че засега просто наблюдавам мача и отвреме навреме помагам на ликвидността - колкото да не скучая, не че пари се правят от игра в спреда на БФБ-ту
Аз пък действам според ситуацията - купувах миналата година между 1.30 и 1.50, от началото на годината до сега направяих няколко успешни врътки и като резултат средната ми цена падна с няколко стотинки, а сега последно прецених, че рискът вече не си заслужава чак толкова (хем, че и графиката вече изглежда доста зле) и продадох 20-тина процента от акциите си със скромните 50-тина процента печалба.
Може и до 6-7-8 лева да стигне цената, но не ми се чака с години. Сигурен кеш със солидна печалба сега изглежда доста по-добре от несигурен кеш след години, пък било то и с пъти по-голяма потенциална печалба.
Който е отварял на 2,40 да му мисли... Моите са от 1,10-1,30 и мисля да ги затварям към 3,80-5 лв.
Така че засега просто наблюдавам мача и отвреме навреме помагам на ликвидността - колкото да не скучая, не че пари се правят от игра в спреда на БФБ-ту
Коментар