Първоначално изпратено от VINS
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеКолеги, хайде да не се хапем за глупости, а?!
Най-лесно е да риташ някого, когато той вече е паднал. Това говори за много слаб характер на човека и ниска обща култура.
Иване много грешно мислиш!!! Проява на силен характер щеше да бъде ако Батката сега излезеше и ми отговореше, А НЕ В ТИПИЧНО НЕГОВ СТИЛ НА ВЕЧНО УСПЕЛИЯТ КАПИТАЛИСТ, да излезе другата седмица понеделник, вторник,сряда или който и да е друг ден на съпорт и да ми се плюнче като вдигнат акциите с 2-3-4 процента и да се прави на интересен на широката публика как ВИДЯХТЕ ЛИ АЗ ВИ КАЗАХ АЗ ПАК КУПИХ НА ДЪНОТО И ПРОДАДОХ НА ВЪРХА, смешно е и вече никой не му вярва еле пък на другият смешник който си прави "врътчици" с по 200-300 леваКогато демонстрираш мускули когато всички печелим (кой повече кой по-малко) и после при срив се криеш като мишка това не те прави силен, АЗ СЪЩО СЪМ ПЕЧЕЛИЛ СТОТИИ % (е не хиляди
) но не тръбя наляво и надясно а когато губя да се крия като малка мизерна мишка именно точно този български манталитет ме побърква и ме кара да мигрирам от родината ми тази зима като се прибрах от САЩ и направо бях шокиран слязохме да се поразкараме в Морската градина във Варна (времето беше топличко) и направо си глътнах езика едни слънчеви очила, едни вдигнати яки, едни лоши погледи, чупки, стойки абе страшна работа, направо се хванах за главата, а няколко дена преди това аз бях направил няколко удара в САЩ (имах законен и успешен бизнес но го продадох защото исках да се прибера) и цял ден бях замислен и учуден как може да има концентрация на толкова "УСПЕЛИ КАПИТАЛИСТИ" В родината ми а България да е най-бедната страна в ЕС!!!!!!!
Отдавна сем зад Румъния дори!!!!!!! Та тъка..............
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНе знам другите какво мислят, но точно сега ми се струва най-изгодно да се купува!
Медиите се надпреварват да ни облъчват с апокалиптични картини за банковата стабилност и правителството е в дълбока криза, но за сметка на това в Украйна вече се говори за мир. Вярно, всички технически графики говорят за тотален срив на БФБ, но този срив вече е факт. Аз такива резки и силни движения в посока надолу не съм виждал от 2008-ма, а тогава целият свят го беше страх. Сега само нас ни е страх.
Та както се казва - купувай по време на криза и продавай, когато всичко е спокойно. Аз от днес вече съм от лявата страна и лека-полека почнах пак да пълня......трябва да има страни които да служат за бъдещи междупактови мероприятия
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеКолеги, хайде да не се хапем за глупости, а?!
Най-лесно е да риташ някого, когато той вече е паднал. Това говори за много слаб характер на човека и ниска обща култура.
Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата- Андре Костолани!!! Колега кой и защо ми изтри първият коментар, ДЪРЖА ДА МИ СЕ ОТГОВОРИ!!! Батя не се заяждам бе човек ти като успял капиталист би трябвало да си предприел адекватни мерки и сегаНЕ ГУБИ НАДЕЖДА!!! ИДИ И ПОРАЗКАРАЙ НОВАТА Х5ца
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
ivandavidov
Колеги, хайде да не се хапем за глупости, а?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБатя е в програмата за защита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБатя е в програмата за защита.и комунистите
както пропагандата постоянно ни натякваше за последните 25 години, че комунистите са виновни за всичко е смешно, ПРОБЛЕМИТЕ СЕ КОРЕНЯТ ОСНОВНО В АМЕРИКАНСКИЯТ НЕОЛИБЕРАЛИЗЪМ!!! Лек ден и успех от тук на таък аз ще бъда само наблюдател!
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеКой и Защо ми изтри мнението?????????????? Просто исках да разбера мнението и прогнозата на великият спекулант и инвеститор Батя!!!!! Това е!!! Аз знам че винаги той купува най- в ниското и продава на върха ама...............................
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНе знам другите какво мислят, но точно сега ми се струва най-изгодно да се купува!
Медиите се надпреварват да ни облъчват с апокалиптични картини за банковата стабилност и правителството е в дълбока криза, но за сметка на това в Украйна вече се говори за мир. Вярно, всички технически графики говорят за тотален срив на БФБ, но този срив вече е факт. Аз такива резки и силни движения в посока надолу не съм виждал от 2008-ма, а тогава целият свят го беше страх. Сега само нас ни е страх.
Та както се казва - купувай по време на криза и продавай, когато всичко е спокойно. Аз от днес вече съм от лявата страна и лека-полека почнах пак да пълня.
Коментар
Коментар