Сериозно потопи носа флагмана.Да не стане така да потъне че тогава лошо за цялата борса.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнениеНе знам по какъв показател или анализиране давате оценка за акцията( и по-точно определена стойност), тъй като цената по тази позиция си е направо подарък......погледнато фундаментално.....при положение че това е най-ликвидната акция наречена "ФЛАГМАН" и показател за движението на целия индекс СОФИКС.
Мисля има доста некомпетентни изказвания(базирани на нищо). Все едно да вляза в тема на дадена компания и да кажа акцията трябва да струва......еди колко си.
Рано или късно пазарът ще си оцени и покаже..... Ако се шашкаме при всяко движение то значи трудно ще оцелеем на капиталовите пазари, които и да са и където и да са те
гледам в тавана...замислям се.....и преценявам че тази акция не струва повече от 1.40....чакам тази цена и купувам смело ако случайно има възможност да взема на тези нива.....ако някой голям акционер разпродаде....
не е препоръка разбира се
Коментар
-
Не знам по какъв показател или анализиране давате оценка за акцията( и по-точно определена стойност), тъй като цената по тази позиция си е направо подарък......погледнато фундаментално.....при положение че това е най-ликвидната акция наречена "ФЛАГМАН" и показател за движението на целия индекс СОФИКС.
Мисля има доста некомпетентни изказвания(базирани на нищо). Все едно да вляза в тема на дадена компания и да кажа акцията трябва да струва......еди колко си.
Рано или късно пазарът ще си оцени и покаже..... Ако се шашкаме при всяко движение то значи трудно ще оцелеем на капиталовите пазари, които и да са и където и да са те
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениебратле не е ли рано още за покупки.поне до 1.20 можеше да се изчака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСега на колко ще ги шитиш - на 1,70 ли?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнениеГледай да не ти продаде някой фонд, и още 10-тина да се наредят след него
Иначе ми харесва стратегията ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеДа си купиш на 1.70 - Безценно. Супер коледен подарък. Моля Ви дайте още един утре, ако може и по-евтно, плс
Иначе ми харесва стратегията ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениее имаго но за 60 стинки проблем ли ще го правим.......но на теория да има го
Last edited by orakula; 23.12.2014, 23:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеможе да се изчака-прав си........но си мисля че 0.65 като цена е доста по-добре от 1.20...нали
имаше една хубава българска песен.....мечти....мечти...мечти.......но на теория да има го
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениебратле не е ли рано още за покупки.поне до 1.20 можеше да се изчака
имаше една хубава българска песен.....мечти....мечти...мечти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХихи закачих се на 1.687 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХихи закачих се на 1.687 лв.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениезащо последната? заради сетълмента ли?
Коментар
-
Коментар
Коментар