Първоначално изпратено от див осорляк
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнениефлагмана май вече не е флагманМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНапълно е възможно.Нищо чудно да се иде и до нивото което казваш.Всичко зависи до колко страха ще се насади в играчите.Стегнат ли им се сърцата ще видим чудни нива.
Не ми се вярва чак до там.
Аз слагам поръчките купува около 1,6 - малко отдоле, малко отгоре.
Ама може да не ме огрее.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениечудя се дали онзи зорлия който купуваше на 1,85-1,97 сега не е тръгнал да продава на 1,69
ако е същия тарикат и сега пак е на зор (този път да продава) нищо чудно в скоро време пак да тестваме 1,52
не е препоръка за покупки и продажби на ХИМ-чета
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнениеДо 1.април купува най-вече карол,днес ми продаде 2пъти елана и веднъж кобос.
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнениеКаролец може да се включи на 1.65fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕ то 1.69 чука на вратата
ако е същия тарикат и сега пак е на зор (този път да продава) нищо чудно в скоро време пак да тестваме 1,52
не е препоръка за покупки и продажби на ХИМ-четаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениенека видим дали ще пробие 1,69 ............... после ще се огледаме за следващата подкрепа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеГледам че Хина се е запътил към 1.60 лв.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеташе гледаш ли ги тия работи за дъна и върхове или продължаваш да хвърляш ъмерикън бииийнс
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениесамо гледай колко желаещи ще има да излязат
Коментар
Коментар