Даа флагмана се е запътил към 1.30 лв.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеГолемия вече втори ден почива?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЗа лулата е ясно , въпроса е дали ще е със сапа или без сапа
Той си е отзад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеще има и такива, които ще си останат само с ''лулата'' в ръката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ тогава всички ,агресивни малоумници и тъпоумници пак ще се появят и ще пеят в един глас колко сме умни, колко сме добри, колко сме възпитани........The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеФлагмана ще поведе отново. Ще има гледащи отстрани(монти подобни), невярващи(монти подобни), отричащи(монти подобни), изненадани(монти подобни) и омърлушени(монти подобни).
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеГолемия вече втори ден почива?
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко правяп по двайсет лицеви опори на сгрешена прогноза и 20 кюфтета за правилна прогноза сега щях да съм поне 200 кила.....
Само в тозе форум имам поне 30 бутилки спечелени уиски и никакви желаещи вече за бас....
пффффффффффффффффффффф , недей...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАко правеше по 20 лицеви опори за всяка сгрешена прогноза щеше да си в страхотна форма – поне физически. Но няма да помогнат за психичното равновесие …
Успешна търговия .
Само в тозе форум имам поне 30 бутилки спечелени уиски и никакви желаещи вече за бас....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТози е или ник на полки или от дружинката........
Това с хима ги изкара от равновесие......а като гледам и ще продължи....
продажбите ще са големи май ....или мажо щеше като в ССВ да излезе с голи гърди да брани на тези нива а той кротува и купува по 100 бройки...в горно положение....
Не е препоръка....
Успешна търговия .За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар