If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дай някаква прогноза за утре!То за днес вече ясно направихме му кефа на каубоя
и той за благодарност ни засипа с картеч.
Очаквам да изсипят отново.Какво ли се е променило че да очакваме приличен ръст.На тоя етап не виждам такъв.Ти кой каубой имаш впредвид Столипинския брус ли ?
Спекула се казва......в тази акция....влизаш в ниското и после гледаш по бърже да излезеш..че може Черния петър в теб да остане.....
Тези акции се държи само когато има огромен ентусиазъм и сантимент...
А такъв в момента няма или аз не го виждам.....
Монти, много те уважавам, ама ако си прав днес си пробвал да изчистиш позиция, ако е така честито....!!!!!!! А аз уважавам мнението на всеки тук, но не се причислявам към мечките.... Успех на всички!!!!!!!! Дал господ скоро всички да сме доволни.....
Спекула се казва......в тази акция....влизаш в ниското и после гледаш по бърже да излезеш..че може Черния петър в теб да остане.....
+1
това което аз си го мислех ти го каза на глас....изключение прави единствено това че според мен от началото или средата на януари ще има сериозен оптимизъм и ръст на БФБ
Не е Препоръка!!!
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Как се прави с тая акция си знам и без теб. Разбрах защо ти не търгуваш с нея, разсърден си.
И заради това си се лишил от едни солидни печалби, играейки на разсърден. Яко.
Коментар