IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
    и ти ли се нахапляри бе брате--------държа държа и не издържа.под номинала ще слезе разбира се .става въпрос до месец два ще започне клането на световните индекси и тогава шоуто ще е пълно и тук
    Имам ама не ми пречи да казам каквото си мисля когато ще пада.Определено наистина мисля че би трябвало да издържи на1.50 но ако и световните борси се размажат номинала му е вързан.Кеш като има нека пада .

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Давай флагманеее, Гази през чарта Напред и нагоре
      Ами тия Общо активи- 7 574 177 000 млрд. лв. дето се водят активи, да не излязат и те като при КТБ, може ли с толкова активи да вадиш 40-70 - милиона на годишна база.. номинала и да прекратяват публичността, няма смисъл.. от тия борси и публичност , след като явно не ги интересува, нищо свързано с акциите им и капитализациите им и ликвидността им и какви ли още не неща, част от корпоративната култура.. Уви.. Банана България..
      И на всичкото отгоре като дъмга, на гърба им стой ЗХБГ с интересната си кризисна история в която никои за нищо няма да влезе повече... смешно е...
      Last edited by Българей; 15.07.2015, 09:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
        Флагманът беше под номинал доста време. Нищо не пречи пак да слезе. Нищо не пречи и да качи. Имам малко акции тук, но са твърде малко. Лично аз се надявам да слезе под номинал, за да напълня здраво.
        Давай флагманеее, Гази през чарта Напред и нагоре
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Флагманът трябва да издържи на 1.50 за артия.Не мисля че ще слезе до номинал.Артията е интересна за много инвеститори.
          и ти ли се нахапляри бе брате--------държа държа и не издържа.под номинала ще слезе разбира се .става въпрос до месец два ще започне клането на световните индекси и тогава шоуто ще е пълно и тук

Коментар

• Флагманът беше под номинал доста време. Нищо не пречи пак да слезе. Нищо не пречи и да качи. Имам малко акции тук, но са твърде малко. Лично аз се надявам да слезе под номинал, за да напълня здраво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Българей Разгледай мнение
              Флагман, но много близо до номинал.. което е по интересното ще се включи ли в клуба на номиналите или на тия под тях.

Много жалко и притеснително за целият ни капиталов пазар..
              Флагманът трябва да издържи на 1.50 за артия.Не мисля че ще слезе до номинал.Артията е интересна за много инвеститори.

Коментар

Софиксчо купи ли от тоя Флагман.Да не изтървеш влака .
                Флагман, но много близо до номинал.. което е по интересното ще се включи ли в клуба на номиналите или на тия под тях.

Много жалко и притеснително за целият ни капиталов пазар..

Коментар

• Софиксчо купи ли от тоя Флагман.Да не изтървеш влака .

Коментар

Абе модератора кво толкова лошо видяхте в постовете че ги изтрихте.Излагате се и не се усещате вече.Ей затова нищо повече от един ред не ми се пише в тоя форум.
                    +
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                      Защо тогава не купиш направо обикновени, а минаваш през привилегированите?
                      всеки сам си решава какво да прави с парите си ......................... аз лично повече от година-две не съм купувал/продавал привилегировани и търгувам само обикновените
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
                        Е ми пиши в американския .
                        защо не и в китайския

Коментар

Абе модератора кво толкова лошо видяхте в постовете че ги изтрихте.Излагате се и не се усещате вече.Ей затова нищо повече от един ред не ми се пише в тоя форум.
                          Е ми пиши в американския .

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            По вероятно да скочи с 30ст.
                            Може кой знае.

Коментар

• Абе модератора кво толкова лошо видяхте в постовете че ги изтрихте.Излагате се и не се усещате вече.Ей затова нищо повече от един ред не ми се пише в тоя форум.

Коментар

Кое точно от Костолани имаш впредвид?Той доста умнотии е изрекъл .
                                Да и всички стават. Много хора се бъркат, защото ги четат взети от контекста, а са казани в различни поводи и случаи. Със съответните причини разбира се. Иска ти се нещо да се случи - недей да гониш трамвая по надолнището, какво си се закахърил, че щяло да спада или да се качва, че чак и хората да "предпазваш" - пишеш с индианския ник само при спад ли, или с другия пригласяш на батя при ръст - щото и такива метаморфози битуват из форума ))) Казал е костолани, че на борсата има достатъчно балъци за да ти направят профита - не е необходимо дори да се мъчиш да ги навиваш да правят това което ти се иска ))) E ако не можеш да се справиш само с наличната даденост, т.е. без вербална интервенция - няма да се справиш и с нея и вероятно капитала може да те напусне именно борсово ...
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X