Първоначално изпратено от Scottie Pippen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Това сигурно ли е? Възможно ли е да не поискат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеДа подсетя че и тук ще има до няколко месеца търгово и от тук ще останат няколко милиона в ръцете на спекулантите!
- 1 like
Коментар
-
Спиди е новият партньор на Olx
от 31 Юли 2020 г. Еконт е чао чао след дълги години ...
Преустановяване на услугата доставка с ЕКОНТ в OLX.bg
https://blog.olx.bg/%d0%bf%d1%80%d0%...0%d0%b2%d0%ba/
това ми дойде на мейла
НОВО: OLX доставки със смарт услугите на Speedy.
Като продължение на новата идентичност на OLX искаме да ти предоставим повече възможности за добри избори.
С новия куриерски партньор в OLX, ние ти предлагаме много добри условия за доставкa, които да отговорят на очакванията и нуждите ти от съвременни функционалности и изгодни цени.Какви са основните предимства на доставките със Speedy през OLX.BG*:
Изгодни цени за пратки до 3 кг
Това прави услугата изключително достъпна за всички частни потребителите, които използват платформата, за да купуват и продават стоки и артикули.
Нова смарт услуга за потребителите на OLX
Лесно управление на пратките за клиентите на Смарт Контрол услугата: пренасочване, отлагане, отказване и следене на пратките в реално време през десктоп компютър или мобилно устройство. С услугата Предикт разполагаш и с 60-минутен интервал за доставка!
Безплатни линк-съобщения във Вайбър/СМС към получателя при изпратена пратка.И още: • Без ограничение в броя пратки на месец
• Безплатна услуга „Преглед и тест“ за пратките с наложен платеж
• Опция за автоматично имейл известяване до купувача при подготвена пратка от продавача
• Изгодни цени за връщане на всички непотърсени пратки – на цена офис-офисКъде и как да подготвиш пратка? 1) Влез в профила си в OLX и избери меню "Доставка“
2) Избери „Поръчай” със Speedy
3) Създай товарителница и генерирай номер на пратката
4) Създай заявка за куриер, ако изпращаш от адрес*Отстъпките от цената за доставка потребителите на OLX могат да получат, ако подготвят пратката през панела за доставка в OLX.
**Засега OLX доставка със Speedy може да се подготви само през десктоп и мобилната версия на сайта.Бихме искали да те уведомим, че след 31.07.2020г., услугата доставка с ЕКОНТ няма да е активна през OLX.bg. Благодарим на Еконт за дългото и добро партньорство, както и на всички потребители за доверието и проявеното разбиране към предстоящите промени. Повече информация ще откриеш тук. В резултат на промените молим да се запознаеш и с внесените изменения в Общите условия за ползване на OLX, които ще влязат в сила, считано от 31.07.2020г.:
Твоята удовлетвореност е най-важна за нас, затова ако имаш допълнителни въпроси, не се колебай да се свържеш с нас. През това време продължаваме да работим по нови проекти, които да ти помогнат за повече успешни сделки.
Екипът на OLX!Last edited by oslo; 16.07.2020, 18:57.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
хехе, не съм, но се чудех, явно имат вътрешно инфо за много добър отчет и за Кю2, затова е тази активност? ИЛи пък си въртят някакви бройки, знам ли. Но Спиди рулират, просто няма как да не ги похваля
"А ако си мислите, че COVID-19 е повлиял негативно върху бизнеса, помислете пак. Точно обратното: заради затварянето на физическите магазини и вълната от уволнения броят на сайтовете в интернет расте. Кварталният търговец за цветя, който доскоро е разчитал основно на продажби в магазина, започва да продава стоката си онлайн и има нужда от онлайн магазин. "
+ куриер
Повече можете да прочетете тук: Как SiteGround се превърна в световен играч на хостинг пазара
п.п виждам, че са открили и три нови офиса през последните няколко дни https://speedy.bg/bg/newsLast edited by Innocent; 16.07.2020, 13:31.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
При всички е така. Днес да не си инвестирал дивидента от Спиди в ЧЕЗ Разпределение. Виждам че е минала хубава бройкаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Радвам се, че бях прав за позицията.
Жалко, че бях дълги години сам юнак на клона
Вие търчахте по избушеняците, вижте SOFIX къде е, Спиди къде е за 5 години...
Плюс това френска държавна компания, няма шанс за политическо клатене..
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
При мен са превели целия, а не само 50% - евалата, компания не просто за пример, ами и за подражание. Ех, ако имаше повече такива мажовци
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеПолучих дивидента днесNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sgg211 Разгледай мнениеСина на една колежка работи в Спиди като куриер. Осигуровки на минимална заплата, според това колко адреса обиколи му расте и заплатата. Веднъж е бил глобен с 50 лева заради оплакване от клиент, че е бил груб. Докарва си обикновено 1300-1500 лева.
Според мен 1500 лв. е супер, а ако съдя по жена ми, майка ми - всички получават и бакшиши.
А иначе 4 лв. доставка и 4 лв. за наложен платеж при 80 лв. фланелка ми звучи нормално. Ако има някой по-запознат, да си каже.
Коментар
Коментар