Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениетака е на този етап..сигурно поскъпването тук се дължи до голяма степен от спада в цените на петрола в международен план....но дали това поскъпване наистина има фундамент и реална база осигурена от този фактор ще разберем в последствие....
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеЗа фондовете тази акция е перфектна, само дето няма пакети
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениенали знаеш как е..когато една компания бъде харесана от инвеститорите какво става с цената в последствие...така че едва ли трябва да се чудим че няма предлагане,а търсенето е доста силно и добре изразено към момента....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеНяма предлагане, братле.....а търсене колкото искаш.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеабе с тези проблеми за които писа колегата не се знае ОК къде точно е позиционирано реално....
въпреки всички трудности и пречки обаче си мисля че тук цената тепърва ще върви нагоре...но да видим
Коментар
-
Ако има кой да ги даде ще станеМного се набалончи тази хартия не знам как я купувате
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеабе с тези проблеми за които писа колегата не се знае ОК къде точно е позиционирано реално....
въпреки всички трудности и пречки обаче си мисля че тук цената тепърва ще върви нагоре...но да видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеКупих още малко днес, според мен под 30 е ОК
Коментар
-
А бе и аз имам забележки към обслужването на "Спиди", но не е тук мястото да ги споделям. За това си имат ДВИ. Имат и секция "Препоръки и рекламации" на страницата си. Който не работи, той не греши. Важното е грешките и проблемите да се отстраняват навреме.
Между другото от днес могат да се търгуват акциите от увеличението на капитала. Моите ги виждам в платформата си. Не е препоръка...Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениене са хубави тези неща....а честно казано до сега спиди ми беше една от любимите компании...но с тези издънки не знам какво да си мисля....дано това да е изключение...че ако започне да се случва често не знам по какъв начин ще трябва да 'лъскаме' имиджа и да поправяме вредите от такива пропуски:Проявили са мърлящина, но в останалите куриески фирми в БГ е същото... така, че клиентите нямат особен избор
Въпреки, че Еконта, като че ли са малко по-клиентски ориентирани, но не знам как е в момента, защото по определени причини предпочитам Спиди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеДано се оправят нещата. Иначе вече е 22.00ч. До момента обаждането от служителката, която ми каза, че ще провери и ще ми се обади още го чакам...
Пратката и днес още не е доставена, а трябваше да е вчера!
Клиентът междувременно ОТКАЗА пратката, защото трябваше да я получи най-късно до днес...
Комуникацията по телефоните с компанията е изключително затруднена, просто е невъзможно да се свърже човек.
И предишни месеци декември е имало проблеми. Толкова трудно ли е да се планира това претоварване? И защо се допуска? По-добре компанията да вдигне цените, а не да се приемат поръчки на всяка цена и да се издънват?
2014-12-09 18:10:37 Приемане от клиент СОФИЯ
2014-12-09 19:33:10 Приемане от куриер/служител СОФИЯ
2014-12-10 16:49:11 Пристигане в офис СОФИЯ
2014-12-11 07:50:18 Изпращане от офис СОФИЯ
2014-12-11 08:24:34 Пристигане в офис СОФИЯ
Ето това е от модула за проверкаГоворим за експресна пратка
И чак утре, може би..
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениепосочената от колегата информация показва пробойни в работата на спиди...дано пропуските бъдат отстранени,защото такова инфо не говори много добре за компанията!!!!!
Пратката и днес още не е доставена, а трябваше да е вчера!
Клиентът междувременно ОТКАЗА пратката, защото трябваше да я получи най-късно до днес...
Комуникацията по телефоните с компанията е изключително затруднена, просто е невъзможно да се свърже човек.
И предишни месеци декември е имало проблеми. Толкова трудно ли е да се планира това претоварване? И защо се допуска? По-добре компанията да вдигне цените, а не да се приемат поръчки на всяка цена и да се издънват?
2014-12-09 18:10:37 Приемане от клиент СОФИЯ
2014-12-09 19:33:10 Приемане от куриер/служител СОФИЯ
2014-12-10 16:49:11 Пристигане в офис СОФИЯ
2014-12-11 07:50:18 Изпращане от офис СОФИЯ
2014-12-11 08:24:34 Пристигане в офис СОФИЯ
Ето това е от модула за проверкаГоворим за експресна пратка
И чак утре, може би..
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеТези дни нещо Спиди не се справят с доставките. Пиша това, като акционер тук и като редовен клиент с цел, ако началниците четат и случайно не са в течение - да знаят и да се вземат някакви мерки. Управлявайте растежа, моля!
На 9 декември беше изпратена пратка за моя клиентка - експресна, тоест на 10 вчера до около обяд трябваше да е при нея....
Днес е 11 декември и е късен следобед и ни вест ни кост от пратката. Говорим за доставка София-София
В проследяването на товарителницата няма отразена меродавна информация.
Телефоните за справки работят на телефонен секретар и казват натиснете 1, за да се свържем с Вас по-късно...
Свързаха се с мен 3 часа след обаждането... Служителката провери, каза, че не е доставено и че ще се свърже с мен....имали много поръчки оняден...и до момента още няколко часа никой не се обажда.... Та така сме си в неизвестност...
Добрите куриери трябва да си планират натоварванията и да се справят.
Отделно услугата за уведомяване с СМС-си ту работи, ту не.
Коментар
-
Тези дни нещо Спиди не се справят с доставките. Пиша това, като акционер тук и като редовен клиент с цел, ако началниците четат и случайно не са в течение - да знаят и да се вземат някакви мерки. Управлявайте растежа, моля!
На 9 декември беше изпратена пратка за моя клиентка - експресна, тоест на 10 вчера до около обяд трябваше да е при нея....
Днес е 11 декември и е късен следобед и ни вест ни кост от пратката. Говорим за доставка София-София
В проследяването на товарителницата няма отразена меродавна информация.
Телефоните за справки работят на телефонен секретар и казват натиснете 1, за да се свържем с Вас по-късно...
Свързаха се с мен 3 часа след обаждането... Служителката провери, каза, че не е доставено и че ще се свърже с мен....имали много поръчки оняден...и до момента още няколко часа никой не се обажда.... Та така сме си в неизвестност...
Добрите куриери трябва да си планират натоварванията и да се справят.
Отделно услугата за уведомяване с СМС-си ту работи, ту не.
Коментар
Коментар