IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спиди АД (SPDY / 0SP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.speedy.bg/begin.php?nccha...200081&lang=bg

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
      така е на този етап..сигурно поскъпването тук се дължи до голяма степен от спада в цените на петрола в международен план....но дали това поскъпване наистина има фундамент и реална база осигурена от този фактор ще разберем в последствие....
      Точно поради тази причина очаквам силен отчет за четвърто тримесечие

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
        За фондовете тази акция е перфектна, само дето няма пакети
        така е на този етап..сигурно поскъпването тук се дължи до голяма степен от спада в цените на петрола в международен план....но дали това поскъпване наистина има фундамент и реална база осигурена от този фактор ще разберем в последствие....

Коментар

нали знаеш как е..когато една компания бъде харесана от инвеститорите какво става с цената в последствие...така че едва ли трябва да се чудим че няма предлагане,а търсенето е доста силно и добре изразено към момента....
          За фондовете тази акция е перфектна, само дето няма пакети

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
            Няма предлагане, братле.....а търсене колкото искаш.........
            нали знаеш как е..когато една компания бъде харесана от инвеститорите какво става с цената в последствие...така че едва ли трябва да се чудим че няма предлагане,а търсенето е доста силно и добре изразено към момента....

Коментар

абе с тези проблеми за които писа колегата не се знае ОК къде точно е позиционирано реално....
              въпреки всички трудности и пречки обаче си мисля че тук цената тепърва ще върви нагоре...но да видим
              Няма предлагане, братле.....а търсене колкото искаш.........

Коментар

• Ако има кой да ги даде ще стане Много се набалончи тази хартия не знам как я купувате
                Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                абе с тези проблеми за които писа колегата не се знае ОК къде точно е позиционирано реално....
                въпреки всички трудности и пречки обаче си мисля че тук цената тепърва ще върви нагоре...но да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                  Купих още малко днес, според мен под 30 е ОК

Коментар

• Купих още малко днес, според мен под 30 е ОК

Коментар

• А бе и аз имам забележки към обслужването на "Спиди", но не е тук мястото да ги споделям. За това си имат ДВИ. Имат и секция "Препоръки и рекламации" на страницата си. Който не работи, той не греши. Важното е грешките и проблемите да се отстраняват навреме.

Между другото от днес могат да се търгуват акциите от увеличението на капитала. Моите ги виждам в платформата си. Не е препоръка...
                      Vanitas vanitatum...

Коментар

не са хубави тези неща....а честно казано до сега спиди ми беше една от любимите компании...но с тези издънки не знам какво да си мисля....дано това да е изключение...че ако започне да се случва често не знам по какъв начин ще трябва да 'лъскаме' имиджа и да поправяме вредите от такива пропуски:
                        Не е толкова страшно... Проявили са мърлящина, но в останалите куриески фирми в БГ е същото... така, че клиентите нямат особен избор Въпреки, че Еконта, като че ли са малко по-клиентски ориентирани, но не знам как е в момента, защото по определени причини предпочитам Спиди.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                          Дано се оправят нещата. Иначе вече е 22.00ч. До момента обаждането от служителката, която ми каза, че ще провери и ще ми се обади още го чакам...

Пратката и днес още не е доставена, а трябваше да е вчера!

Клиентът междувременно ОТКАЗА пратката, защото трябваше да я получи най-късно до днес...

Комуникацията по телефоните с компанията е изключително затруднена, просто е невъзможно да се свърже човек.

И предишни месеци декември е имало проблеми. Толкова трудно ли е да се планира това претоварване? И защо се допуска? По-добре компанията да вдигне цените, а не да се приемат поръчки на всяка цена и да се издънват?

2014-12-09 18:10:37 Приемане от клиент СОФИЯ
                          2014-12-09 19:33:10 Приемане от куриер/служител СОФИЯ
                          2014-12-10 16:49:11 Пристигане в офис СОФИЯ
                          2014-12-11 07:50:18 Изпращане от офис СОФИЯ
                          2014-12-11 08:24:34 Пристигане в офис СОФИЯ

Ето това е от модула за проверка Говорим за експресна пратка
                          И чак утре, може би..
                          не са хубави тези неща....а честно казано до сега спиди ми беше една от любимите компании...но с тези издънки не знам какво да си мисля....дано това да е изключение...че ако започне да се случва често не знам по какъв начин ще трябва да 'лъскаме' имиджа и да поправяме вредите от такива пропуски:

Коментар

посочената от колегата информация показва пробойни в работата на спиди...дано пропуските бъдат отстранени,защото такова инфо не говори много добре за компанията!!!!!
                            Дано се оправят нещата. Иначе вече е 22.00ч. До момента обаждането от служителката, която ми каза, че ще провери и ще ми се обади още го чакам...

Пратката и днес още не е доставена, а трябваше да е вчера!

Клиентът междувременно ОТКАЗА пратката, защото трябваше да я получи най-късно до днес...

Комуникацията по телефоните с компанията е изключително затруднена, просто е невъзможно да се свърже човек.

И предишни месеци декември е имало проблеми. Толкова трудно ли е да се планира това претоварване? И защо се допуска? По-добре компанията да вдигне цените, а не да се приемат поръчки на всяка цена и да се издънват?

2014-12-09 18:10:37 Приемане от клиент СОФИЯ
                            2014-12-09 19:33:10 Приемане от куриер/служител СОФИЯ
                            2014-12-10 16:49:11 Пристигане в офис СОФИЯ
                            2014-12-11 07:50:18 Изпращане от офис СОФИЯ
                            2014-12-11 08:24:34 Пристигане в офис СОФИЯ

Ето това е от модула за проверка Говорим за експресна пратка
                            И чак утре, може би..

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                              Тези дни нещо Спиди не се справят с доставките. Пиша това, като акционер тук и като редовен клиент с цел, ако началниците четат и случайно не са в течение - да знаят и да се вземат някакви мерки. Управлявайте растежа, моля!

На 9 декември беше изпратена пратка за моя клиентка - експресна, тоест на 10 вчера до около обяд трябваше да е при нея....

Днес е 11 декември и е късен следобед и ни вест ни кост от пратката. Говорим за доставка София-София

В проследяването на товарителницата няма отразена меродавна информация.
                              Телефоните за справки работят на телефонен секретар и казват натиснете 1, за да се свържем с Вас по-късно...

Свързаха се с мен 3 часа след обаждането... Служителката провери, каза, че не е доставено и че ще се свърже с мен....имали много поръчки оняден...и до момента още няколко часа никой не се обажда.... Та така сме си в неизвестност...

Добрите куриери трябва да си планират натоварванията и да се справят.

Отделно услугата за уведомяване с СМС-си ту работи, ту не.
                              посочената от колегата информация показва пробойни в работата на спиди...дано пропуските бъдат отстранени,защото такова инфо не говори много добре за компанията!!!!!

Коментар

• Тези дни нещо Спиди не се справят с доставките. Пиша това, като акционер тук и като редовен клиент с цел, ако началниците четат и случайно не са в течение - да знаят и да се вземат някакви мерки. Управлявайте растежа, моля!

На 9 декември беше изпратена пратка за моя клиентка - експресна, тоест на 10 вчера до около обяд трябваше да е при нея....

Днес е 11 декември и е късен следобед и ни вест ни кост от пратката. Говорим за доставка София-София

В проследяването на товарителницата няма отразена меродавна информация.
                                Телефоните за справки работят на телефонен секретар и казват натиснете 1, за да се свържем с Вас по-късно...

Свързаха се с мен 3 часа след обаждането... Служителката провери, каза, че не е доставено и че ще се свърже с мен....имали много поръчки оняден...и до момента още няколко часа никой не се обажда.... Та така сме си в неизвестност...

Добрите куриери трябва да си планират натоварванията и да се справят.

Отделно услугата за уведомяване с СМС-си ту работи, ту не.

Коментар

Working...
                                X