IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спиди АД (SPDY / 0SP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• поръчката ми от emag дойде с еконт...

Коментар

• аз вече купих 10-тина неща от черния петък
      супер съм доволен

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
        Кое му е смешното не разбирам?
        А за енергони ли искаш да пише?

Междудругото аз продадох по-голямата част от акциите ми в Спиди и малко съжалявам.
        е не се коси толкова де....все още може да си ги върнеш на изгодна цена...според мен тук има още мнооого накъде да се расте
        Не е Препоръка!!!
        "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
          Форти, прави впечатление, че само по балонните позиции се въртиш и то винаги след балнирането - на 17 лв. не пишеше за Спийди, но на 36 си първи да пишеш

Кажи за своята си балонера дето се хвали че си на 100% нашит там - СФАРМАТА ТРД. ХАХА

ХАХА, нещо не пишеш там скоро време. И там се тъгуват на скъпи цени БЪДЕЩИ очаквания, и там няма начин да не се повтори историята и да видим спукване
          Кое му е смешното не разбирам?
          А за енергони ли искаш да пише?

Междудругото аз продадох по-голямата част от акциите ми в Спиди и малко съжалявам.

Коментар

• Форти, прави впечатление, че само по балонните позиции се въртиш и то винаги след балнирането - на 17 лв. не пишеше за Спийди, но на 36 си първи да пишеш

Кажи за своята си балонера дето се хвали че си на 100% нашит там - СФАРМАТА ТРД. ХАХА

ХАХА, нещо не пишеш там скоро време. И там се тъгуват на скъпи цени БЪДЕЩИ очаквания, и там няма начин да не се повтори историята и да видим спукване
            Last edited by BullsonBSE; 26.11.2015, 14:34.
            Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
              BullsonBSE, стига се напъва де, няма смисъл. Всеки сам решава къде да инвестира и къде не, това е въпрос на лични анализи и избор.
              Бъдещето е в електронната търговия, логистиката от там ще расте. Не случайно Амазон си правят свои дружества за логистика, надали е само ей така за да се намират на работа.
              +1

Коментар

• BullsonBSE, стига се напъва де, няма смисъл. Всеки сам решава къде да инвестира и къде не, това е въпрос на лични анализи и избор.
                Бъдещето е в електронната търговия, логистиката от там ще расте. Не случайно Амазон си правят свои дружества за логистика, надали е само ей така за да се намират на работа.
                “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
                  студено
                  ако ти кажа таргета до 2020 г. на двама приятели ще гледаш така

затова няма да ти го кажа, да не получиш ортикарии
                  Какъв таргет ще ми кажеш Може само да ме разсмееш.
                  Какъвто и таргет да дадеш, това тук повече от 5 лв. не струва! Съвсем сериозно и не се литкайте по балонните печалби - това тримесечие или година ги има, догодина не!
                  Bulls on BSE

Коментар

студено

кажи му го - да се разкара и от тази тема

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                      Как е балонерата, стигнехте ли 200 милина капитализация, после колко гоните 400 милиона ли Скоро ще е изпраскването на балона, сега Сирма е по-актуална
                      студено

Коментар

Тук се изгубиха няколко постинга

https://translate.google.bg/translat...-din-tara.html

увеличават с 30 точките в Румъния от раз с TIU Travel Center
                        през 2013 в БГ Спиди увеличи точките от раз с Пикадили, после дойдоха над 100 SPS-и

мина черния петък във fashiondays
                        в петък (27 ноември) ще е черния петък в emag
                        и в Румъния тоже

доставя се основно със Спиди, така че поръчвайте смело на промоциите
                        тази година вярвам има доста по-добра организация и няма да има презадръстваме

Нямам търпение да излязат отчетите, да видя ефекта от най-силното тримесечие
                        Как е балонерата, стигнехте ли 200 милина капитализация, после колко гоните 400 милиона ли Скоро ще е изпраскването на балона, сега Сирма е по-актуална
                        Bulls on BSE

Коментар

• Тук се изгубиха няколко постинга

увеличават с 30 точките в Румъния от раз с TIU Travel Center
                          през 2013 в БГ Спиди увеличи точките от раз с Пикадили, после дойдоха над 100 SPS-и

мина черния петък във fashiondays
                          в петък (27 ноември) ще е черния петък в emag
                          и в Румъния тоже

доставя се основно със Спиди, така че поръчвайте смело на промоциите
                          тази година вярвам има доста по-добра организация и няма да има презадръстваме

Нямам търпение да излязат отчетите, да видя ефекта от най-силното тримесечие

Коментар

Румъния сваля ударно данъците
                            В северната съседка намаляват почти всички налози, осигуровките и акцизите

http://clubz.bg/30694-rumyniq_svalq_udarno_danycite

малко инфо от основния пазар на Спиди (засега около 1/3, но скоро основен, надявам се)

Fashion Days очаква 30% ръст на продажбите за Черния петък
                            Компанията за търговия на дребно с модни стоки Fashion Days очаква 30% ръст на продажбите по време на тазгодишния Черен петък, който конкретно тя ще проведе между 20 и 22 ноември, съобщи главният изпълнителен директор Габор Чех.

http://www.investor.bg/novini/346/a/...-petyk-206287/

познайте кой доставя покупките през Fashion Days?

Поздрави
                            Брех, че като свалят данъците от къде ще им идват приходите? Или нещо са решили генерално проблемът с кражбите и със събирането на данъци (което лично ме съмнява) или поредния кьорфишек за показ, колко сме зле в БГ, а в Румъния колко са добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                              то хубаво си ги постнал тези неща ама нещо ми се губи превода...ако можеш да обобщиш с няколко думи ще сам ти благодарен
                              наслади се на благата вест

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                                то хубаво си ги постнал тези неща ама нещо ми се губи превода...ако можеш да обобщиш с няколко думи ще сам ти благодарен
                                "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

Working...
                                X