IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов Разгледай мнение
    Инвеститорите залагат на капитулация на Гърция, еврото поскъпва
    Дал господ инвеститорите от гръцката борса след като хапнаха дървото да се преместят на север на БФБ!!!

Коментар

• Някой разбра ли вчера кой раздвижи оборота по телефона ???????2
      Last edited by brokerandtrader111; 17.02.2015, 15:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Скиорите са на принципа ,стомна за вода . един път...
        Вече нямат право за грешка...... за да не видят слалома ... те и затова не връщат държавните пари...
        Следващия път е номер 3 май за стомната

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Не вярвам....
          Не познаваш гърците....ромейте по точно...
          Значи съм един щастливец..

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов Разгледай мнение
            Инвеститорите залагат на капитулация на Гърция, еврото поскъпва
            Не вярвам....
            Не познаваш гърците....ромейте по точно...

Коментар

• Инвеститорите залагат на капитулация на Гърция, еврото поскъпва

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                И аз това му се чудя на Монти
                Като че ли за първи път ще да е да си работят парите, ама не публично....хеле пък, след КТБ...
                не те разбрах.....
                Държавата има много пари да губи в петрол и да получи фалиралакомпания....
                не е ...

Коментар

• "Дългът от 16 млрд. лв., който се готви да изтегли правителството, е в приоритетите на Министерството на финансите, аз се надявам действително и съм сигурен, че част от тези пари ще отидат за икономически растеж."

Това заяви министърът на икономиката Божидар Лукарски в отговор на въпрос на БГНЕС.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                    Скиорите са следващите - така ми говорят звездите а след тях и небето ке падне

Скиорите са на принципа ,стомна за вода . един път...
                    Вече нямат право за грешка...... за да не видят слалома ... те и затова не връщат държавните пари...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      Той не разчиташе ли на алианц да му помпят дилижансите !? Сега обаче ако тръгнат да продават (по някаква си дано не се случва тяхна си причина ) може би биха предпочели да кешират по-оформените избушенячета, а читавото да запазят, горкия Монти в този случай ...

Продължавайте...
                      направо ми стана страшно ,какво ще се случва ако Алианц почне да продава........а то било за мен....
                      само за протокола Алианц има загуба за една година в Гагарин над 2 и нещо милиона от тези акции..... и то при 40 лева....
                      А трябва да помпа резултати...
                      като гледам другите само Гагарин може да направи удар при другите помпането ще бъде да направи възможни старите цени а това не е за тях резултат .....

Коментар

де да беше толкова просто
                        бсп съвсем се обезличи, а е нужен "враг", за да се поддържа статуквото, дпс не е достатъчна, отделно съвместните прояви будят съмнение...та, ще видим...
                        ДПСто още не са започнали подмолната игра но скоро и това ще стане

Коментар

• И сега каква стана тя в тема за оптимизъм само песимизъм обсъждаме.

Коментар

С тези кинти ще избутат мандата.
                            Научиха се и те от бсп, на наглия пенсионерски подкуп, с по 50 лв в края на годината да им взимат гласовете ... ей го сега резултата
                            де да беше толкова просто
                            бсп съвсем се обезличи, а е нужен "враг", за да се поддържа статуквото, дпс не е достатъчна, отделно съвместните прояви будят съмнение...та, ще видим...

Коментар

Като че ли за първи път ще да е да си работят парите, ама не публично....хеле пък, след КТБ...
                              Той не разчиташе ли на алианц да му помпят дилижансите !? Сега обаче ако тръгнат да продават (по някаква си дано не се случва тяхна си причина ) може би биха предпочели да кешират по-оформените избушенячета, а читавото да запазят, горкия Монти в този случай ...
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Защо да не е петрол!? Да не би да е презастрахован в инсчето срещу събитието "чиста хартия"

Коментар

Working...
                                X