IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
    Много се извинявам че се намесвам в диалога Ви , но мога ли да ви помоля да си спестите глупостите за себе си ?!

Ако не може да ги задържите в себе си , то ползвайте Л.С. !

Благодаря предварително !
    Да припомня !

Коментар

• Ти си мисли за твоите рани- ние сме лесни

Коментар

• Абе двамата що не вземете да се вземете Ще си гукате на ушенце, ще си търгувате, ще ближете рани заедно Въобще при вас винаги ще е купон

Коментар

• Да ме черпиш с дивидента от Бож ли искаш.И аз чакам добри дивиденти и ренти- пиши ми на лични

Коментар

• Не унивайте оптимисти: http://profit.bg/news/Al-Nikolov:-Oc...id-121440.html

Кире, сериозно те питам бе човек, Моней.бг ли беше или греша?
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Преци търсили те Бож и Захар- доволни са , че си акционерка при тях

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Кире, кой ти беше сайта, че съм забравило
                спомням си само алтернативния на Пешо-млекото

Коментар

• Не мога да разбера за какво ме питаш.Да не искаш да си ми приятелка на ФБ или скаипе.Какво става с ПЕКАТА нещо изчезна

Коментар

• Кире, кой ти беше сайта, че съм забравило
                    спомням си само алтернативния на Пешо-млекото
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Попитали Джон Рокфелер:
                      - Колко пари трябва да има човек, за да е доволен?
                      - Още малко - отговорил Рокфелер.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                        Майлито я фанал трафика, е ся ми звънна.

Та седя тука и гледам възхода на Фазера. Чудя се купувачите какви ли оценителски методи ползват, че купуват на 57
                        Като видиш кой предлага сплита какво очакваш?

Коментар

То че има надценени - има. Ама туй дърво, пардон Фазер, какво му харесвате от край време не ми е ясно... А сега се надирижабли кански, кофти ми е да го гледам

Не е препоръка
                          Те тук вече не съм съгласен с теб.

Коментар

То че има надценени - има. Ама туй дърво, пардон Фазер, какво му харесвате от край време не ми е ясно... А сега се надирижабли кански, кофти ми е да го гледам

Не е препоръка
                            Какви са аргументите ти, че е "дърво"?

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                              Същите методи като при другите, само дето има много други, които са доста надценени

Не е препоръка

Коментар

Майлито я фанал трафика, е ся ми звънна.

Та седя тука и гледам възхода на Фазера. Чудя се купувачите какви ли оценителски методи ползват, че купуват на 57
                                Същите методи като при другите, само дето има много други, които са доста надценени

Коментар

Working...
                                X