Първоначално изпратено от vankel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Не унивайте оптимисти: http://profit.bg/news/Al-Nikolov:-Oc...id-121440.html
Кире, сериозно те питам бе човек, Моней.бг ли беше или греша?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКире, кой ти беше сайта, че съм забравило
спомням си само алтернативния на Пешо-млекото
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеМайлито я фанал трафика, е ся ми звънна.
Та седя тука и гледам възхода на Фазера. Чудя се купувачите какви ли оценителски методи ползват, че купуват на 57
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеТо че има надценени - има. Ама туй дърво, пардон Фазер, какво му харесвате от край време не ми е ясно... А сега се надирижабли кански, кофти ми е да го гледам
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеТо че има надценени - има. Ама туй дърво, пардон Фазер, какво му харесвате от край време не ми е ясно... А сега се надирижабли кански, кофти ми е да го гледам
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеСъщите методи като при другите, само дето има много други, които са доста надценени
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеМайлито я фанал трафика, е ся ми звънна.
Та седя тука и гледам възхода на Фазера. Чудя се купувачите какви ли оценителски методи ползват, че купуват на 57
Коментар
Коментар