If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мда, мен вероятно също ме водят към мързеливците
Нека да има повечко такива, пък да видиш ква борса ще докараме..
И на Кирчо причинно-следствените връзки се оказват с обратна посока
Е аз конкретно за сивата икономика говорих. Не трябва да смесваме нещата, че някой ще остане заблуден. Тук всичко си е официално, просто има данъчни преференции. А статистиката кое как отчита е отделен въпрос.
Че то какво им е зле сега!?
Борсата за година и половина е с над 70% нагоре, а по-агресивните играчи си утроихме и учетворихме портфейлите....
Икономиката пък си клати над 0-та, на фона на масови рецесии наоколо... вече дава и признаци на затопляне...
Както казваше биткойн-мастъра - По-добре от това, би било грях
Така ли Батя, ами да клонираш няколко милиона като тебе за да оправиш борсата и икономиката.Аз ще съм доволен- над 90% съм в акции
Че то какво им е зле сега!?
Борсата за година и половина е с над 70% нагоре, а по-агресивните играчи си утроихме и учетворихме портфейлите....
Икономиката пък си клати над 0-та, на фона на масови рецесии наоколо... вече дава и признаци на затопляне...
Както казваше биткойн-мастъра - По-добре от това, би било грях
Може да го погледнеш и от друг ъгъл - сива икономика. Статистика си мисли че няма работа и не търси даже, а той вади милиони, ама и стотинка не плаща на държавата ...
Мда, мен вероятно също ме водят към мързеливците
Нека да има повечко такива, пък да видиш ква борса ще докараме..
И на Кирчо причинно-следствените връзки се оказват с обратна посока
Трети сме в ЕС по мързел!
Делът на хората в трудоспособна възраст, които не търсят работа е 6.7 процента. Пред нас са само Италия и Хърватска със съответно 13.1 и 10.1 процента
Даже може и първи да сме по мързел ако съдя по някои сънародници....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Мързела уважаеми не води до развита икономика и Борса..Или ти не мислиш така
Може да го погледнеш и от друг ъгъл - сива икономика. Статистика си мисли че няма работа и не търси даже, а той вади милиони, ама и стотинка не плаща на държавата ...
Коментар