Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеАз ги затегнахмисля, че ПИБ няма да има проблем в понеделник - няма да го допуснат нито политиците, нито банките. Имаме дата за избори, 3 милиарда нови. Мислех да стоя доста дълго извън пазара, но не било писано
от понеделник ЪП.
някъде бях чел, че ранния вход съсипва трейдъра
Прогноза за цената - до края на лятото ?
Ташункото - можеш да се включиш с някоя мъдростЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеАз ги затегнахмисля, че ПИБ няма да има проблем в понеделник - няма да го допуснат нито политиците, нито банките. Имаме дата за избори, 3 милиарда нови. Мислех да стоя доста дълго извън пазара, но не било писано
от понеделник ЪП.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТи гледай теб да не те препарират от службите на държавата,че ще ти отмине
мерака да се правиш на кукуригу..
Коментар
-
напред и нагоре
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми ако в понеделник са панират бледоликите ша ни трябват и броня като рицарските.
Днес изкъртихте, а аз едва-едва се разписах, но пък от сърце ...
Успех на всички и не забравяйте за Тренда , ей ...
Все още си е яко положителен и тия паники като свършат ще излетим ...не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВ понеделник с нови сили по надолнището.Ще затягаме коланите отново.мисля, че ПИБ няма да има проблем в понеделник - няма да го допуснат нито политиците, нито банките. Имаме дата за избори, 3 милиарда нови. Мислех да стоя доста дълго извън пазара, но не било писано
от понеделник ЪП.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеЗа мен, производители на сребро е по-добра опция, но доста от тези, които следя, рязко скочиха този месец.
Иначе, дали фондовете наистина имат обявеното физическо сребро е донякъде под съмнение.
http://etfdb.com/type/commodity/prec...s/silver-etfs/Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеЗаглеждам го. Обаче не искам фючърс (не ми се затварят и отварят всеки месец позиции) искам някой ЕТФ фонд, притежаващ физическо сребро и цената му да е съпоставима с цената на среброто. Дай предложение
Иначе, дали фондовете наистина имат обявеното физическо сребро е донякъде под съмнение.
http://etfdb.com/type/commodity/prec...s/silver-etfs/
Коментар
-
Сериозни транзакционни разходи са това с физическото сребро... замисли се, че рухне ли системата и ЕТФ-а няма да те спаси, а само реалното физическо сребро у вас, но там е проблема с ликвидността и пак отиваме на сериозните транзакционни разходи.
Имам наблюдения върху XAG/USD през Карол, Бенчмарк, ТрейдърБг и Делтасток. Делтасток ти дават възможност да купуваш под 50 унции, но не мога да се сетя суапирането им как е. То е много добре при ТрейдърБг. 0,01 лв за 50 унции.. при Бенча мисля, че е 0,12, а при Карол дори повече...
УспехKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеБорисов, от форекса знам, че така се правят хубавите дъна. Падаме бързо на паника и после бързо възстановяваме. Днес Софикса пада 8% и връща до -0,5... Понеделник ще видим, но за мен това са емоционални решения породени от масовата паника. Евентуалното възстановяване и силата му ще покаже дали е така...
keep calm, keep going and enjoy the rakia
Гледаш ли среброто?Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТцъ - не е. Той все пак мисли да купува по някое време
Коментар
-
Борисов, от форекса знам, че така се правят хубавите дъна. Падаме бързо на паника и после бързо възстановяваме. Днес Софикса пада 8% и връща до -0,5... Понеделник ще видим, но за мен това са емоционални решения породени от масовата паника. Евентуалното възстановяване и силата му ще покаже дали е така...
keep calm, keep going and enjoy the rakia
Гледаш ли среброто?Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнениеТи приятел си най черногледия!
Коментар
Коментар