IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Ташункото - можеш да се включиш с някоя мъдрост :coкnfused:
    Той каза "Хау".
    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
      Аз ги затегнах мисля, че ПИБ няма да има проблем в понеделник - няма да го допуснат нито политиците, нито банките. Имаме дата за избори, 3 милиарда нови. Мислех да стоя доста дълго извън пазара, но не било писано от понеделник ЪП.
      Нещо май вървим "тандем" .... и мен вече ме сърбят ръцете за покупки, но .....
      някъде бях чел, че ранния вход съсипва трейдъра
      Прогноза за цената - до края на лятото ?
      Ташункото - можеш да се включиш с някоя мъдрост
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
        Аз ги затегнах мисля, че ПИБ няма да има проблем в понеделник - няма да го допуснат нито политиците, нито банките. Имаме дата за избори, 3 милиарда нови. Мислех да стоя доста дълго извън пазара, но не било писано от понеделник ЪП.
        Аз да ти кажа съм свикнал да бъда мнителен за всичко.Ще поживеем ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Ти гледай теб да не те препарират от службите на държавата,че ще ти отмине
          мерака да се правиш на кукуригу.
          Хахаха не ставай смешен.Много филми си гледал май.Нали знаеш че на кривата ръкета космоса и пречи .

Коментар

• напред и нагоре

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
            Ами ако в понеделник са панират бледоликите ша ни трябват и броня като рицарските .
            Оф, а дано , че в понеделник ми влиза сериозен кеш.
            Днес изкъртихте, а аз едва-едва се разписах, но пък от сърце ...

Успех на всички и не забравяйте за Тренда , ей ...
            Все още си е яко положителен и тия паники като свършат ще излетим ...
            не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• [QUOTE=inta53;1059652549]

БОЙ ПО ДЪНОТО ДО ПРОБИВ - И В ПОНЕДЕЛНИК ..... Г......З
              ...НЕ......Т ..... ХЕ.....Й

Първата половинка беше изпълнена очакваме продължението и запълването на празно...слова

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                В понеделник с нови сили по надолнището.Ще затягаме коланите отново.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                  За мен, производители на сребро е по-добра опция, но доста от тези, които следя, рязко скочиха този месец.
                  Иначе, дали фондовете наистина имат обявеното физическо сребро е донякъде под съмнение.

http://etfdb.com/type/commodity/prec...s/silver-etfs/
                  Благодаря за линка. Ще разгледам

Коментар

• гледате ли по панорама, как Данчо ментата скътава шопара ? )) Тая етническа партийка дпс трябваше да го отлюспи поне това залоено жиуотно, а не само че и на това не са способни, а се оказаха по-хрисими от папата. буклуци

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                      Заглеждам го. Обаче не искам фючърс (не ми се затварят и отварят всеки месец позиции) искам някой ЕТФ фонд, притежаващ физическо сребро и цената му да е съпоставима с цената на среброто. Дай предложение
                      За мен, производители на сребро е по-добра опция, но доста от тези, които следя, рязко скочиха този месец.
                      Иначе, дали фондовете наистина имат обявеното физическо сребро е донякъде под съмнение.

http://etfdb.com/type/commodity/prec...s/silver-etfs/

Коментар

• Сериозни транзакционни разходи са това с физическото сребро... замисли се, че рухне ли системата и ЕТФ-а няма да те спаси, а само реалното физическо сребро у вас, но там е проблема с ликвидността и пак отиваме на сериозните транзакционни разходи.

Имам наблюдения върху XAG/USD през Карол, Бенчмарк, ТрейдърБг и Делтасток. Делтасток ти дават възможност да купуваш под 50 унции, но не мога да се сетя суапирането им как е. То е много добре при ТрейдърБг. 0,01 лв за 50 унции.. при Бенча мисля, че е 0,12, а при Карол дори повече...

Успех
                        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                          Борисов, от форекса знам, че така се правят хубавите дъна. Падаме бързо на паника и после бързо възстановяваме. Днес Софикса пада 8% и връща до -0,5... Понеделник ще видим, но за мен това са емоционални решения породени от масовата паника. Евентуалното възстановяване и силата му ще покаже дали е така...

keep calm, keep going and enjoy the rakia

Гледаш ли среброто?
                          Заглеждам го. Обаче не искам фючърс (не ми се затварят и отварят всеки месец позиции) искам някой ЕТФ фонд, притежаващ физическо сребро и цената му да е съпоставима с цената на среброто. Дай предложение

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Тцъ - не е. Той все пак мисли да купува по някое време

Коментар

• Борисов, от форекса знам, че така се правят хубавите дъна. Падаме бързо на паника и после бързо възстановяваме. Днес Софикса пада 8% и връща до -0,5... Понеделник ще видим, но за мен това са емоционални решения породени от масовата паника. Евентуалното възстановяване и силата му ще покаже дали е така...

keep calm, keep going and enjoy the rakia

Гледаш ли среброто?
                              Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнение
                                Ти приятел си най черногледия!
                                Тцъ - не е. Той все пак мисли да купува по някое време

Коментар

Working...
                                X