If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гърците основно повдигнаха пазара в годините преди кризата
Абе пич, аз ти пиша за покачване ти ми отговаряш за разпродажби..
Аман от тролове..Ограничи се с обидите, защото още си много зелен и глупав..Да не започна и аз..
Кире гледам си котировките и външните пазари,видях кво си писал.Моя грешка.Ама "зелен и глупав" нещо си се объркал и то доста.Мен от такива "всезнайковци и разбирачи", като теб ми е писнало!!!Айде лека и спорна,че си допълвам нещо от петъка.Нямам време да споря с "разбирачи"!!!
Пич много от по рано купувам и продавам от тебе акции..Никога не си позволявам да обиждам колеги, но подобни тролове като тебе не търпя..За какво ми се правиш на велик..от кога си на пазара и кое ти дава право да раздаваш оценки и акъл
Гърците основно повдигнаха пазара в годините преди кризата
Абе пич, аз ти пиша за покачване ти ми отговаряш за разпродажби..
Аман от тролове..Ограничи се с обидите, защото още си много зелен и глупав..Да не започна и аз..
За тези , коите не помнят и не знаят- Гърците основно повдигнаха пазара в годините преди кризата.Батя Би ли ми изяснил защо индексите не са все още на нивата, за които твърдеше- от две додини
Киро,Киоро,Киро да бяха само гърците......Ама бяха основно "Рафата","Бълбук Банк" и "Алианц" бе "специалисте".В деня в който имаше един "малъъъък срив" първи продаваха "Алианц".Опааа пропуснах и два големи И.П.-та повечето ги знаем кои са.Те бяха и "най-големите" по-онова време в БГ-то.Много "Кировци" има в тоя форум не те обиждам ама все си мислите,че знаете нещо повече от другите,а само спамите по-цял ден тук ами купувайте бе или продавайте!!!
За тези , коите не помнят и не знаят- Гърците основно повдигнаха пазара в годините преди кризата.Батя Би ли ми изяснил защо индексите не са все още на нивата, за които твърдеше- от две додини
Частен инвеститор хвърли око на Химко
30 Септември 2013 09:21
Частен инвеститор проявява интерес към Химко, пише в. Стандарт. Това е разкрил областният управител на Враца Венцислав Василев. Възстановяването на торовия завод е сред приоритетите за развитие на региона, които губернаторът връчи на премиера Пламен Орешарски, допълва още вестникът. Нито един от двамата обаче не разкри кой е инвеститорът, за да не се изплаши той.
Харесах идеята, тя е реалистична, което не означава, че е лесна за реализация, заяви Орешарски. Но според него си заслужава да се работи по нея. По думите му, част от производството наистина може да тръгне с помощта на частни инвеститори.
Химко спря окончателно преди повече от десет години. Заради натрупани дългове от над 130 милиона лева, основно към Булгаргаз и НЕК, дружеството фалира.
"Катимерини": Гръцките банки ще спрат парите за поделенията си на Балканите
Препоръчване (27)
От Дневник
Последна промяна в 21:32 на 29 сеп 2013, 3560 прочитания, 36 коментара
Reuters
Гръцките банки ще трябва да ограничат операциите си в Югоизточна Европа, тъй като Генералната дирекция "Конкуренция" към Европейската комисия е поискала от ръководствата им да обещаят, че няма да превеждат пари в брой и фондове с цел подсилване на поделенията си в съседните държави, съобщи атинският в."Катимерини".
В зависимост от различните критерии за оценка между една четвърт и една трета от банковия сектор в България се контролира от гръцки банки.
Това може да е удар по плановете за растеж на финансовите институции, но по този начин се отхвърлят настояванията на някои представители на Комисията за спешно продаване на банките на Балканите, собственост на гръцки компании.
Източници на "Катимерини" твърдят, че банките и Еврокомисията са се споразумели до 2017г. да бъде ограничен общият обем на задграничните им операции като така може да се не стига до търсене на нови собственици на поделенията им.
Идеята на Брюксел е, че не може гръцките банки да използват помощта, която получават от държавата, за да развиват дейността си в чужбина. Освен това Еврокомисията настоявала закъсалите финансови институции по-бързо да се разделят с активи, за да върнат на публичния сектор милиардите евро, с които бяха стабилизирани и спасени, допълва "Катимерини".
Изданието припомня, че ако има посочен срок за разпродажба на активи, потенциалните купувачи чакат до последно и предлагат възможно най-ниската цена. В този смисъл, ако се стигне до продаване на контролирани от гърци банки в Югоизточна Европа по такава схема, те ще получат малко от актуалната им стойност и ще върнат малка част от държавната помощ.
Обратното, ако се запази гръцкото присъствие в района, очакван икономически растеж на съседните държави може да донесе приходи и да покачи стойността на поделенията и банкита-майки.
В момента почти 90% от акциите на NBG, Piraeus bank и Alpha bank, както и около 98% от Eurobank са в ръцете на Националния фонд за финансова стабилност на Гърция, припомня "Катимерини".
то на Банев не знам дали му остана каквото и да било. В момента предполагам че е много яко на минус и се чуди по какъв начин пак да влезе в някоя игра, че иначе от майбах като нищо ще се върне на голф 2. направо се чудя как банките не са му взели и тази къща все още.
Коментар