If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тъй като често казват, че отговорите на анкетата са предопределени от притежаваните портфейли реших да направя анкета, която да следи тъй да се каже портфейла на Форума. Ако има полза от данните ще я поддържам на тримесечна или пък даже на месечна база, иначе ще си остане еднократна.
Благодаря на участвалите в предните анкети!
P.P. Вече е попълнена от половината от нужния брой анкетирани
Нещо не разбирам: възможните отговори са в минало време "притежавах, купувах, продавах". Какво да отбележа когато в момента притежавам? не е логично да пиша "притежавах".
не е ли по-ясно отговорите да са примерно: "имам, нямам, ще купувам, ще продавам".
Е то е какво си правил през третото тримесечие. Това "ще купувам", "ще продавам" са пожелателни работи без реална информационна стойност.
Тъй като често казват, че отговорите на анкетата са предопределени от притежаваните портфейли реших да направя анкета, която да следи тъй да се каже портфейла на Форума. Ако има полза от данните ще я поддържам на тримесечна или пък даже на месечна база, иначе ще си остане еднократна.
Нещо не разбирам: възможните отговори са в минало време "притежавах, купувах, продавах". Какво да отбележа когато в момента притежавам? не е логично да пиша "притежавах".
не е ли по-ясно отговорите да са примерно: "имам, нямам, ще купувам, ще продавам".
В друг форум открих , колко добър пророк бил нашият Тони ! - аплодисменти Бой
.....- "Автор Съобщение
[Post New]25.08.2013 08:46
Предмет: Къде е дъното за БФБ и Софикс?
[Up]
-tony1975
Съобщения: 15
Неактивен
Дъното мина момчета, купувайте си шапки и ръкавици и да тръгваме към върха че бая път ни чака!
[Post New]20.05.2012 23:19
[Up]
-pipbel
Съобщения: 3
Неактивен
Напълно подкрепям slon.
Преди 3 години не е познал, ама точно сега това дъно от 280 е много актуално в близките седмици и месеци.
[Post New]25.05.2010 11:18
[Up]
-slon
Съобщения: 16
Неактивен
аз гласувам за 280 като второ дъно. дано само това да е конфигурацията.
Върви, днес се опитвам да тествам и да се бъзикам с пазра , като пускам изгодни оферти, колегите не купуват.....Важно е човек да е толкова силен, че да може да се майтапи най-напред със себе си ......А след това ако може да се майтапи и с останалите, разбира се ако му позволят, тогава може да се каже че е успешен играч....
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
В друг форум открих , колко добър пророк бил нашият Тони ! - аплодисменти Бой
.....- "Автор Съобщение
[Post New]25.08.2013 08:46
[Up]
-tony1975
Съобщения: 15
Неактивен
Дъното мина момчета, купувайте си шапки и ръкавици и да тръгваме към върха че бая път ни чака!
[Post New]20.05.2012 23:19
[Up]
-pipbel
Съобщения: 3
Неактивен
Напълно подкрепям slon.
Преди 3 години не е познал, ама точно сега това дъно от 280 е много актуално в близките седмици и месеци.
[Post New]25.05.2010 11:18
[Up]
-slon
Съобщения: 16
Неактивен
аз гласувам за 280 като второ дъно. дано само това да е конфигурацията.
Не искам да съм конкурент на ъпърите, но преди да свърши кризата в Украйна и да има стабилно правителство не може да има стабилно покачване. Иначе ще дойде време и за Uuuup 4000
Кире,а сега на къде? Up,up 4000 ли?
"Украйна и проруските сепаратисти подписаха споразумение за прекратяване на огъня в Източна Украйна, съобщи Ройтерс, като се позова на добре информиран източник...."
Мнението ми е ,че при такава новина като топливо се събират балъци да си накупят малко горещи артии ..с цел бъдещо забогатяване....
Сега ги даряват с радост да станат т притежатели.-.... ,че продавача го хвана страх ,да не го превари някой....почна от 1,48 ....да ги ръси...
Така се казваше..
първо петрол фонд ,после петрол холдинг в доброто старо време ,когато Бедо го нямаше и даваше дивидент по по 20 стинки на година....при тази цена.....
Ааа това си имал в предвид, а аз си помислих друго
както и да е
Коментар