точат се за интрелване
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеИ да няма кеш, колко му е едно бързо репо да се спретне и да се пазари още?
И аз смятам че ще има какво да се пазари на изгодна цена, единственото което ме притеснява, че има вероятност пазаренето да излезе прекалено дългосрочно в този момент, главно заради политическата несигурност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСпоко ще има яки промоции.Пропадането на БФБ тепърва почва.Който има кеш ще пазари който няма ще гледка.Такава е играта.
И аз смятам че ще има какво да се пазари на изгодна цена, единственото което ме притеснява, че има вероятност пазаренето да излезе прекалено дългосрочно в този момент, главно заради политическата несигурност.
Коментар
-
А според мен всичко тук е твърде комично и не е редно западнала провинциална букмейкърска кантора да бъде наричана с гръмкото име Фондова борса. С тази десетилетна нищожна ликвидост и смехотворни обороти от няколко стотин хиляди или два три милиона лева, има един извод ТОВА ТУКА Е ПЪЛЕН БУКЛУК и няма да изкара дълго.
А вие продължаваите да si правите анализи ,графиките и стратегийте но да несе забравя че сте на бунище.
Приятелски съветОбединени хумусно-минерални права.Платена! данъчна амнистия
http://minerals.ga
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеЩе има да чакаш, ама трябва да има кой и с какво да ти дойде, а то няма?
С едни три хиляди лева акции искат да ни плашат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеайде елате, елате по-надолу де!
бате Ви Тони чака!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеНека да натиснат. Оборот 200 хил лв. Смешна работа.
Скоро ще им свършат патроните.
БФБ,така че не се води по фундаменти,графики,таргети и всякакви други илюзии.
Пари няма и трябва да се гепат отнякъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеайде елате, елате по-надолу де!
бате Ви Тони чака!
Коментар
-
бате Ви Тони чака!
С едни три хиляди лева акции искат да ни плашат
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеСъгласен напълно,
май само той не разбира ,че с всеки следващи избори броят на депутатите му САМО намалява като бройка....
Затова правителство ще има - но на каква ценаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар