IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
    И въпреки това сме значително по-скъпи от тях, смятай какъв оптимизъм цъфти тук
    Ами като ти е скъпо има и външни пазари

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
      Външните пазари коригират от достигнатите рекордни в историята си нива! До скоро и Дау и С§П правеха рекорд след репорд.
      На БФБ има не повече от 2-3 акции, които се търгуват на историческите си високи нива.
      Целият пазар е доста под историческите си нива, а много акции и под нивата си от 2008-2009.
      И въпреки това сме значително по-скъпи от тях, смятай какъв оптимизъм цъфти тук

Коментар

Дали ще може, как мислиш Всичко е предлагане и търсене. Като има по-голямо търсене, а предлагането пада понеже се е изчерпало на 10 пари, дали ще е 5 пари или 25 пари
        Много странно ти е основното предпложение "като има търсене".. Ами ако изходим от тезата "като няма търсене"? Акциите няма да поскъпнат независимо дали има предлагане или не? Защото май точно на това ставаме свидетели от доста време. Образуването на скалъпено хетерогенно правителство да промени това най-много за месец-два..

Коментар

• ghettoff , не е полезно да се живее в измислен свят, особенно когато се правиш на Гуру и подвеждаш другите, а даже се сърдиш на тези , които живеят в реалността.Всеки има право да си мисли и фантазира каквото иска, но трябва да приема и мнението на другите..Нека не забравяме, че борсите са отражение и барометър на икономиката и политиката
          Last edited by Kiro; 14.10.2014, 10:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Гетов, на борсата никога не се случва това което очакваме. Обикновенно събитията се развиват в обратна посока на консенсуса. Нека добавим и още един интересен факт. Външните пазари падат като гюле а ние не реагираме. Сякаш нашият пазар е напълно отделен от световните. Портфейлите на големи местни инвеститори пострадаха навън през последните седмици. Ще се примирят ли със загубите? До къде ще продължи корекцията на международните пазари?
            Наблюдавам във форума крайни мнения иочаквания. Те със сигурност няма да се случат. Колкото по-голяма е разликата между очаквания и действителност толкова по-голяма е изненадата.
            Външните пазари коригират от достигнатите рекордни в историята си нива! До скоро и Дау и С§П правеха рекорд след репорд.
            На БФБ има не повече от 2-3 акции, които се търгуват на историческите си високи нива.
            Целият пазар е доста под историческите си нива, а много акции и под нивата си от 2008-2009.

Коментар

• Гетов, на борсата никога не се случва това което очакваме. Обикновенно събитията се развиват в обратна посока на консенсуса. Нека добавим и още един интересен факт. Външните пазари падат като гюле а ние не реагираме. Сякаш нашият пазар е напълно отделен от световните. Портфейлите на големи местни инвеститори пострадаха навън през последните седмици. Ще се примирят ли със загубите? До къде ще продължи корекцията на международните пазари?
              Наблюдавам във форума крайни мнения иочаквания. Те със сигурност няма да се случат. Колкото по-голяма е разликата между очаквания и действителност толкова по-голяма е изненадата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                Абе всеки на това се надява. Въпросът е: Струва ли си да се инвестира кеша в нещо, което струва 10 пари като може да се инвестира в същото нещо когато струва 5 пари? И аз го наричам отложено инвестиране
                Дали ще може, как мислиш Всичко е предлагане и търсене. Като има по-голямо търсене, а предлагането пада понеже се е изчерпало на 10 пари, дали ще е 5 пари или 25 пари

Коментар

Според мен има предвид, че има много пари които да влизат на БФБ - аз бих го казал отложено инвестиране, което все чакаше тази и онази криза да минат...това са пари в банките, в пенсионните, чужди фондове, индивидуални играчи, които направиха пачка от депозит последнит 5-6 г. и т.н...

Това е интересното, си мисля аз
                  Абе всеки на това се надява. Въпросът е: Струва ли си да се инвестира кеша в нещо, което струва 10 пари като може да се инвестира в същото нещо когато струва 5 пари? И аз го наричам отложено инвестиране

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Ние и сега сме много изненадани, защото от 6 месеца едни ъпъри вещаят СОФИКС 1000, а става обратното....А дано...
                    Кире, няма нищо изненадващо в пожелателното мислене на Батката. Ако беше ушит в репа и БФБ ти е основен бизнес щеше ли да си позволиш да мислиш другояче?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                      Ще ми е интересно да доразвиеш това твое загатване. Дори не винаги да съм съгласен с теб, то ти признавам, че се аргументираш културно и интересно. Нека и сега да е така. Какви са според теб интересните времена и как ще бъдат инзненадани мнозина - приятно или неприятно? Т.е ще загубят ли според теб пари тези в дълга позиция или ще спечелят?
                      Според мен има предвид, че има много пари които да влизат на БФБ - аз бих го казал отложено инвестиране, което все чакаше тази и онази криза да минат...това са пари в банките, в пенсионните, чужди фондове, индивидуални играчи, които направиха пачка от депозит последнит 5-6 г. и т.н...

Това е интересното, си мисля аз

Коментар

• Ние и сега сме много изненадани, защото от 6 месеца едни ъпъри вещаят СОФИКС 1000, а става обратното....А дано...

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                          Съвсем скоро ще има доста иненадани от случващото се на борсата. Идват доста интересни времена.
                          Ще ми е интересно да доразвиеш това твое загатване. Дори не винаги да съм съгласен с теб, то ти признавам, че се аргументираш културно и интересно. Нека и сега да е така. Какви са според теб интересните времена и как ще бъдат инзненадани мнозина - приятно или неприятно? Т.е ще загубят ли според теб пари тези в дълга позиция или ще спечелят?

Коментар

• Съвсем скоро ще има доста иненадани от случващото се на борсата. Идват доста интересни времена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Разбира се стабилно правитество е причина за ръст ,но правителство на ДПС и ГЕРб е сигурен фактор за тотални разпродажби.....
                              Първо защото ще е корупционно ,второ задкулистно и трето дълголетно..... докаго ДПС реши.... а те вече се опариха с едно свалено правителство...
                              Е след това и ГЕРБ няма да има ....ама няма да плача много....
                              Пикаш срещу вятъра и ще купуваш после по-скъпо или може и да си извън пазара - не е речено всеки да участва

Коментар

Днес и утре като се срещнат ГЕРБ с ДПС и с РБ - да не запете друга песен.

Имаме ли правителство е първата предпоставка за ръст.
                                Разбира се стабилно правитество е причина за ръст ,но правителство на ДПС и ГЕРб е сигурен фактор за тотални разпродажби.....
                                Първо защото ще е корупционно ,второ задкулистно и трето дълголетно..... докаго ДПС реши.... а те вече се опариха с едно свалено правителство...
                                Е след това и ГЕРБ няма да има ....ама няма да плача много....

Коментар

Working...
                                X