IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Е чак със бедовчета не съм ако се надяваш на това
    Толкоз ниско не бих паднал дори и спекулативно
    Нямаш там понеже си нов и очевидно се затрудняваш в оценяването на компаниите и рисковете. То нали затова там цената е още 1.00 и 2.40
    Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...stvoto,151741/

Тая новина не е от най добрите, ма те сега новините нямат значение.
      По случай новия спасител ( да се свети името МУ) ние трябва да се балонираме сега.
      Задължително.
      Особено е препоръчително в тия в които имам достатъчно

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
        Пипбел, излезнал си с 8-9% от портфейла си и Атерата е вече 5 ст надолу. Смятай, ако примера ти се последва от повече какъв ще е резултата? А стабилни компании вече направиха по 100% от дъната, пита се колко ще направят още след като и други като теб си купят от тях? 200-300%?
        Е чак със бедовчета не съм ако се надяваш на това
        Толкоз ниско не бих паднал дори и спекулативно

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Равновесен, пак ме хвърли зад борда
          Миналата седмица те обвинявах в прекален песимизъм и че ще изтървеш зараждащия се бичи тренд, а днес гледай в какво настроение си се събудил и какви си ги писал!
          Направо си ме сложил в малкия си джоб по оптимизъм

Пич, не знам каква ти е играта, дали се ебаваш с форумците или си такъв по характер, но такива бързи смени в настроенията...
          Може би това е изкривяване от ликвидните и бързи западни пазари
          Успешна!
          Ако ГЕРБ бяха отговорни за правителството нямаше да съм такъв оптимист. Финансов министър който заявява че черешите в кюстендилско са по важни от борсата не може да ми вдъхва оптимизъм. Но Орешарски си е ОК. А то като тръгне влака стабилно трудно се спира.

Иначе за западните пазари играя на дългосрочен фундамент, който обикновено се гради на характеристики на икономиките им или на самите компании.

В България подобен тип дългосрочен фокус го намирам за не вършещ работа, поради тоталния срив на пазарните институции. Т.е. тук политическата част е прекалено важна, което лично мен ме прави много по-спекулативно настроен за пазара в България отколкото на запад. Аз лично твърдо бях решил да продавам всичко ако ГЕРБ правят пак правителство, но след като това няма да се случи вече се чудя дали да не увелича още малко дела на българските акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Е , не. Има всички предпоставки балонизацията на боклуците да продължи.
            Щом дори и по нормалните се балонят.
            Ма това не ги прави по малко миризливи, нали ...дори повече.
            Цялото изкуство е в кого последно ще останат горещите картофи

Дори и аз след като понатрупах солидни сланинки от атерките и ларгчетата риск толеранса ми се повиши и покрай по стойностните съм се и ошитил спекулативно на около 8-9%

И все пак не всички боклукчиви са от един сой.
            Аз специално определено правя разлика между тимуровци (дори и вътре в групата големи разлики има) домузовци бедовци и череповци да кажем....
            Пипбел, излезнал си с 8-9% от портфейла си и Атерата е вече 5 ст надолу. Смятай, ако примера ти се последва от повече какъв ще е резултата? А стабилни компании вече направиха по 100% от дъната, пита се колко ще направят още след като и други като теб си купят от тях? 200-300%?
            Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Ще има ли пак изненадани ако дивидентни, стабилни и имотни акции не помръдват или дори леко спадат, докато "боклукчиви" и с "лоши мажовци" правят рали!?
              Е , не. Има всички предпоставки балонизацията на боклуците да продължи.
              Щом дори и по нормалните се балонят.
              Ма това не ги прави по малко миризливи, нали ...дори повече.
              Цялото изкуство е в кого последно ще останат горещите картофи

Дори и аз след като понатрупах солидни сланинки от атерките и ларгчетата риск толеранса ми се повиши и покрай по стойностните съм се и ошитил спекулативно на около 8-9%

И все пак не всички боклукчиви са от един сой.
              Аз специално определено правя разлика между тимуровци (дори и вътре в групата големи разлики има) домузовци бедовци и череповци да кажем....

Коментар

• Ще има ли пак изненадани ако дивидентни, стабилни и имотни акции не помръдват или дори леко спадат, докато "боклукчиви" и с "лоши мажовци" правят рали!?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Всъщност ако смея да добавя нещо, което обаче определено да не се гледа като препоръка, а като само една вероятност.

Момента след избора на това правителство може би е най-добрия момент за влизане в български акции за последните 10 години.
                  Равновесен, пак ме хвърли зад борда
                  Миналата седмица те обвинявах в прекален песимизъм и че ще изтървеш зараждащия се бичи тренд, а днес гледай в какво настроение си се събудил и какви си ги писал!
                  Направо си ме сложил в малкия си джоб по оптимизъм

Пич, не знам каква ти е играта, дали се ебаваш с форумците или си такъв по характер, но такива бързи смени в настроенията...
                  Може би това е изкривяване от ликвидните и бързи западни пазари
                  Успешна!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Нека балонирането започне ... СЕГА
                    Даи за балонизиране да говорим тогава когато Софикса наближи 1500 ....../ дай боже /
                    Било 1700 сега 420 , моментната ситуация продължава да изглежда като трагичен спад , кви розови балони ти се привижат ?
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Чакай сега, има време за балонирането. Това тука, което гледаме е само надуване на гумите.
                      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Недей, недей ! Преди беше Пепи, сега е Бенца. Някой трябва да води. Да спазваме субординацията

Коментар

• Нека балонирането започне ... СЕГА
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Кога ще се балонираме. Хайде бенц. (че някои може да имат и доста шитове от предишната балонизация, и сигурно много им се иска да ги махат)

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                              Та..........кога казвате ще отлепяме?

ами така като гледаш???
                              аз по акциите си усещам отдавна че сме тръгнали - вече трудно намирам акции които да купувам под средната ми цена!
                              Имаше една теория че като тръгне тренда няма значение от новините! Добрите го подкрепят, а лошите или не влиаят или водят до здравословна корекция
                              Attached Files
                              Last edited by tony1975; 28.05.2013, 06:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Всъщност ако смея да добавя нещо, което обаче определено да не се гледа като препоръка, а като само една вероятност.

Момента след избора на това правителство може би е най-добрия момент за влизане в български акции за последните 10 години.
                                +1 уравновесен и мъдър , както винаги!

Коментар

Working...
                                X