Първоначално изпратено от BSEtrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМисля че е време за нови избори. Така че несигурността ще продължи поне още 3 месеца
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМисля че е време за нови избори. Така че несигурността ще продължи поне още 3 месеца
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеКак да тръгне като е пълно с идиоти като теб
Идиоти с пълни джоба и умници с изпразнени сметки....
кое избираш...
Още през май изтеглих над 65 % от парите за борса.....
Сега си лая за спорта с дребна сумичка в няколко позиции...
забравих и чисто нов цветен 3Д телевизор ....който батката квалифицира като пари за семки тогава ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЩе видиш ти недоразумение ББ като стане президент...
рошко стана президент с фалшификации но за следващия няма да минве номера...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
А не аз не искам да воювам с русия по заповед на рошко....
Нито да правят бюджет с 4% дефицит и наказателна процедура...
нито Рошко да си гласува милиони за вояжи по цял свят ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениенещо да съм пропуснал и от май месец борсата да е тръгнала нагоре.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТогава нови избори. Плевнелиев е рядко читав човек. Служебното правителство не ме притеснява. Могат да гласуват актуализацията на бюджета и да си ходят.
А не аз не искам да воювам с русия по заповед на рошко....
Нито да правят бюджет с 4% дефицит и наказателна процедура...
нито Рошко да си гласува милиони за вояжи по цял свят ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКо?!...
Нямам нищо против Рошко като човек щом близките и секретарката му го харесват. Но като президент е пълно недоразумение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение1996, спри се малко бе човек - то бива надъхване ама твоето, чак става смешно.
Същия си като Монти, само дето говориш за ръст, а той за спад. И двамата изпадате в крайности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПлевнелиев е рядко читав човек.
Нямам нищо против Рошко като човек щом близките и секретарката му го харесват. Но като президент е пълно недоразумение!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТогава нови избори. Плевнелиев е рядко читав човек. Служебното правителство не ме притеснява. Могат да гласуват актуализацията на бюджета и да си ходят.
това беше вицът на деня.....
Коментар
-
Коментар
Коментар