IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
    Това е абсурдно. Дори да приемем, че РБ е нормална дясна партия, социално икономическата и демографската ситуация са такива, че могат да имат само маргинално влияние. Абсолютният им таван е 15-20 % и то само при много ниска избирателна активност.
    Този таван как го определи. Костов си събираше доста повече проценти. А те са по-свестни от Костов

Коментар

• Каква е гаранцията, че нови избори ще променят статуквото. Ако се състави отново същия парламент или по лиош, какво правим тогава? Пак ли ще правим избори? До кога така? Да се стягат и да работят с материяла , който е вътре, че народа няма да ги търпи дълго. Уж всички постават България над всичко, а дребнеят за глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        А Плевнелиев е от малкото качествени и достойни политици в БГ!
        +1

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Аз лично по принцип съм против РБ да прави коалиция с ГЕРБ. Може в краткосрочен период това да е добре, но в дългосрочен е лошо. Сега България има шанс една свястна партия най-после да се засили и да може да управлява. Ако тази партия направи коалиция в която не може да дърпа конците, то тя ще загине още в детска възраст.
          Това е абсурдно. Дори да приемем, че РБ е нормална дясна партия, социално икономическата и демографската ситуация са такива, че могат да имат само маргинално влияние. Абсолютният им таван е 15-20 % и то само при много ниска избирателна активност.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
            Обикновено сме на едно мнение, но тук не мисля че си прав. РБ е приключило още с тези избори ако влезе в безпринципна подкрепа на ББ, той си разиграва коня както предния мандат, ДПС стои отзад и реално ББ прокарва техните интереси, всичко да е зад завесите договорено и подредено, а РБ какво да прави??? да прибере едни пари като Атака за да подкрепя това което ще става в ГЕРБ и ДПС ... ясно че няма как да стане и РБ много ясно го казват. РБ не е Атака.
            Преди да са разговаряли с всички е рано да се заема позиция и да се горят мостове. Няма как да се прегърнат на този етап, защото са си недостатъчни.
            Иска ми се да вярвам, че ББ се е отърсил от ДПС, но не го мисля. Надявам се все пак понякога де се сеща как си тръгна предния път.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Гласува за кунева или за Корман исмаилов или или за слънчогледа.от СДС..
              За тиквата е ясно.....
              Преференциално, а за кой точно си е моя работа. 24 МИР. За мое лично успокоение, този път гласувах не само "против", но и за някой, който засега изпълнява това,което очаквах.

Лично мнение: при следващи избори ГЕРБ ще загуби още гласове.
              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Добави и 19 гласа от ПФ за анти-"Кой" коалиция и излиза сметката!
                Въпроса е доколко му стиска на Тиквича или до колко му се вписва в сценария... Не случайно от гнида през 2009-та, КТБ се угои до бълха на челото, в края на мандата му...
                РБ са много точни и съм горд че гласувах за тях. Оттеглиха си нереалистичното искане ББ да не е премиер, направиха този нужен компромис. Но компромис за търпимост с Пеевски и задкулисието не трябва да правят. Това би било разликата да си удвоят-утроят резултата при следващи избори или да се обезличат и да бъдат претопени от "Кой"!

Аз също съм гласувал за РБ, но за да се включи ПФ трябва и РБ да са съгласни. Вчера Корман Исмаилов ги изключи. Какво следва от това? Остават АБВ, които са руска сволач. Няма как да стане. Това имах предвид под някакви компромиси. ПФ е компромис, но отказа на Корман Исмаилов за коалиция с ПФ и желанието за конфронтация с ДПС са несъвместими. РБ трябва да изясни позицията си. Лично аз предпочитам ГЕРБ+РБ+ПФ, макар, че нямам никакво доверие на тзи от ПФ.

Коментар

Мисля че е време за нови избори. Така че несигурността ще продължи поне още 3 месеца
                  Ами ако Реаниматорския Блок този път не земе и 4%? Ко праим тогава? Пак ли избори до дупка?!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                    Аз съм на абсолютно същото мнение като Батя. Гласувах за РБ, познавайки добре мутромилиционерския подход на останалите.
                    Гласува за кунева или за Корман исмаилов или или за слънчогледа.от СДС..
                    За тиквата е ясно.....

Коментар

• Аз лично по принцип съм против РБ да прави коалиция с ГЕРБ. Може в краткосрочен период това да е добре, но в дългосрочен е лошо. Сега България има шанс една свястна партия най-после да се засили и да може да управлява. Ако тази партия направи коалиция в която не може да дърпа конците, то тя ще загине още в детска възраст.

Коментар

Въпроса е доколко му стиска на Тиквича или до колко му се вписва в сценария... Не случайно от гнида през 2009-та, КТБ се угои до бълха на челото, в края на мандата му...
                        РБ са много точни и съм горд че гласувах за тях. Оттеглиха си нереалистичното искане ББ да не е премиер, направиха този нужен компромис. Но компромис за търпимост с Пеевски и задкулисието не трябва да правят. Това би било разликата да си удвоят-утроят резултата при следващи избори или да се обезличат и да бъдат претопени от "Кой"!

Аз съм на абсолютно същото мнение като Батя. Гласувах за РБ, познавайки добре мутромилиционерския подход на останалите.
                        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                          Така е, а до тях ще измрат още социалисти и русофили.
                          Не знам дали разбираш но следващия вот ще бъде спечелен от Националистическа партия......
                          Но не от турската.....
                          така ,че отиваме по далече от ЕС и НАТО и по близо до русия....
                          Един икономист предсказа вчера ,че преди да фалираме за да не помага ЕС ще ни изгони а друг го успокой ,„е Русия ще ни приеме и такива....както винаги...бедни и гладни...
                          Това не са мой думи....

Коментар

То една от причините да има нови избори ще е че никой не иска да се занимава с КТБ. Така топката остава в Искров и реално той ще трябва да поеме цялата отговорност. Което всъщност си е точно негова работа.
                            Искаш след КТБ, следващата фалирала банка да е БНБ ли?
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                              В дългосрочен план може и да е по-добре, но 5 пъти избори подред ще са погубни в крткосрочен. Срещу служебния и аз нищо нямам, по добре ББ да преглътне всичко и да подкрепят кабинет на основата на служебния. Ама не, ББ иска да е на върха на пирамидата да седи и да сочи с пръст - този съм го уволнявал, този каза неща дето не трябваше да ми казва, този пък как не го е срам ... така преговори не се водят нашия господ ББ да преговаря с простолюдието
                              И аз не харесвам ГЕРБ, но това е действителността и трябва да се съобразяваме с нея. Лично аз гласувах на тези избори за коалиция между ГЕРБ и РБ и всякакви крайни тези на двете партии не ми харесват. Тази талибанска принципност води до блокиране на възможностите за споразумение. Тя щеше да е адекватна при 121+ депутата, но сега са 107. Трябва да се вкарат допълнителни неизвестни в уравнението а това са неприятни компромиси. Или отказ от някои принципи или нови избори. Това важи и за двете страни. Според мен няма друг вариант. Въпрос на преценка.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Батя, РБ искат невъзможни неща. Няма как със 107 депутата да започнеш война с ДПС. На Радан Кънев му е лесно да говори тези неща, защото не му се налага да прави правителство. Веднага след изборите Кънев пое точно по линията Костов, която доведе до изчезване на автентичното дясно. В момента целенасочено взривява отвътре Реформаторският Блок. Сякаш непрекъснато поставя умишлено неизпълними условия. Без значителни компромиси е невъзможно да има правителство. РБ трябва да решат какво може да се жертва. При 107 депутата няма друг избор.

Коментар

Working...
                                X