Първоначално изпратено от kubrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Каква е гаранцията, че нови избори ще променят статуквото. Ако се състави отново същия парламент или по лиош, какво правим тогава? Пак ли ще правим избори? До кога така? Да се стягат и да работят с материяла, който е вътре, че народа няма да ги търпи дълго. Уж всички постават България над всичко, а дребнеят за глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеА Плевнелиев е от малкото качествени и достойни политици в БГ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз лично по принцип съм против РБ да прави коалиция с ГЕРБ. Може в краткосрочен период това да е добре, но в дългосрочен е лошо. Сега България има шанс една свястна партия най-после да се засили и да може да управлява. Ако тази партия направи коалиция в която не може да дърпа конците, то тя ще загине още в детска възраст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеОбикновено сме на едно мнение, но тук не мисля че си прав. РБ е приключило още с тези избори ако влезе в безпринципна подкрепа на ББ, той си разиграва коня както предния мандат, ДПС стои отзад и реално ББ прокарва техните интереси, всичко да е зад завесите договорено и подредено, а РБ какво да прави??? да прибере едни пари като Атака за да подкрепя това което ще става в ГЕРБ и ДПС ... ясно че няма как да стане и РБ много ясно го казват. РБ не е Атака.
Иска ми се да вярвам, че ББ се е отърсил от ДПС, но не го мисля. Надявам се все пак понякога де се сеща как си тръгна предния път.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГласува за кунева или за Корман исмаилов или или за слънчогледа.от СДС..
За тиквата е ясно.....
Лично мнение: при следващи избори ГЕРБ ще загуби още гласове.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДобави и 19 гласа от ПФ за анти-"Кой" коалиция и излиза сметката!
Въпроса е доколко му стиска на Тиквича или до колко му се вписва в сценария... Не случайно от гнида през 2009-та, КТБ се угои до бълха на челото, в края на мандата му...
РБ са много точни и съм горд че гласувах за тях. Оттеглиха си нереалистичното искане ББ да не е премиер, направиха този нужен компромис. Но компромис за търпимост с Пеевски и задкулисието не трябва да правят. Това би било разликата да си удвоят-утроят резултата при следващи избори или да се обезличат и да бъдат претопени от "Кой"!
А Плевнелиев е от малкото качествени и достойни политици в БГ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМисля че е време за нови избори. Така че несигурността ще продължи поне още 3 месецаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеАз съм на абсолютно същото мнение като Батя. Гласувах за РБ, познавайки добре мутромилиционерския подход на останалите.
За тиквата е ясно.....
Коментар
-
Аз лично по принцип съм против РБ да прави коалиция с ГЕРБ. Може в краткосрочен период това да е добре, но в дългосрочен е лошо. Сега България има шанс една свястна партия най-после да се засили и да може да управлява. Ако тази партия направи коалиция в която не може да дърпа конците, то тя ще загине още в детска възраст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДобави и 19 гласа от ПФ за анти-"Кой" коалиция и излиза сметката!
Въпроса е доколко му стиска на Тиквича или до колко му се вписва в сценария... Не случайно от гнида през 2009-та, КТБ се угои до бълха на челото, в края на мандата му...
РБ са много точни и съм горд че гласувах за тях. Оттеглиха си нереалистичното искане ББ да не е премиер, направиха този нужен компромис. Но компромис за търпимост с Пеевски и задкулисието не трябва да правят. Това би било разликата да си удвоят-утроят резултата при следващи избори или да се обезличат и да бъдат претопени от "Кой"!
А Плевнелиев е от малкото качествени и достойни политици в БГ!“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеТака е, а до тях ще измрат още социалисти и русофили.
Но не от турската.....
така ,че отиваме по далече от ЕС и НАТО и по близо до русия....
Един икономист предсказа вчера ,че преди да фалираме за да не помага ЕС ще ни изгони а друг го успокой ,„е Русия ще ни приеме и такива....както винаги...бедни и гладни...
Това не са мой думи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо една от причините да има нови избори ще е че никой не иска да се занимава с КТБ. Така топката остава в Искров и реално той ще трябва да поеме цялата отговорност. Което всъщност си е точно негова работа.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеВ дългосрочен план може и да е по-добре, но 5 пъти избори подред ще са погубни в крткосрочен. Срещу служебния и аз нищо нямам, по добре ББ да преглътне всичко и да подкрепят кабинет на основата на служебния. Ама не, ББ иска да е на върха на пирамидата да седи и да сочи с пръст - този съм го уволнявал, този каза неща дето не трябваше да ми казва, този пък как не го е срам ... така преговори не се водят нашия господ ББ да преговаря с простолюдието
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеБатя, РБ искат невъзможни неща. Няма как със 107 депутата да започнеш война с ДПС. На Радан Кънев му е лесно да говори тези неща, защото не му се налага да прави правителство. Веднага след изборите Кънев пое точно по линията Костов, която доведе до изчезване на автентичното дясно. В момента целенасочено взривява отвътре Реформаторският Блок. Сякаш непрекъснато поставя умишлено неизпълними условия. Без значителни компромиси е невъзможно да има правителство. РБ трябва да решат какво може да се жертва. При 107 депутата няма друг избор.
А Плевнелиев е от малкото качествени и достойни политици в БГ!
Коментар
Коментар