IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение

Ебати комедията!
    кое комедия.....
    да купуваш ефтини боклуци или още по ефтини боклуци....
    за сега вие купувате скъпи боклуци.....
    П.П. Имах от 40 стинки няколко десетки ЗХБГ и ги продадох на 60 стинки....преди шест месеца...
    Сега ще си ги върна под 35 стинки ...не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Петрол ,Гагарин , малко хика ,малко БТН ,..
      Трасе продадох....преди 20 дни...
      Останалото продадох преди година и 23 % от порфеила ми преди година ..
      сега се развличам.....в някоя спекулка....

Ебати комедията!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
        Ти къде си се поръбил?
        Петрол ,Гагарин , малко хика ,малко БТН ,..
        Трасе продадох....преди 20 дни...
        Останалото продадох преди година и 23 % от порфеила ми преди година ..
        сега се развличам.....в някоя спекулка....

Коментар

даа..
          това го казваше и един който купи на 1,60 ССВ и ФИБ на 4 и нещо....
          Трасе е добра акция ,но банковите са нещо мноооого опастно в днешно време.-...
          Ти къде си се поръбил?
          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Ти се ушмули, когато предлагах бас за това, че ЦКБ и Петрол ще се изравнят....
            Това не беше много отдавна и тогава Петрола беше над 3 и ако ме беше послушал .... ама ти си знаеш ....
            Относно цените които посочваш - сигурен съм, че ще ги направим , но дали тази година Ако знаех щях да се наричам мажо ... шегичка
            Хвани се..
            Ето друг бас ще видим цени от 1.80 пре ФИБ 85 стинки във ССВ....
            До шест месеца.......

Коментар

Хвани се с мен на бас , ако в края на годината ФИБ е повече от 3 лв и ССВ е повече от 1,5....
              Ти се ушмули, когато предлагах бас за това, че ЦКБ и Петрол ще се изравнят....
              Това не беше много отдавна и тогава Петрола беше над 3 и ако ме беше послушал .... ама ти си знаеш ....
              Относно цените които посочваш - сигурен съм, че ще ги направим , но дали тази година Ако знаех щях да се наричам мажо ... шегичка
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Момчета затягайте гащите че сте тръгнали към моята прогноза 450.Да ви е честита!!
                Нито по твойта нито по мойта,тъй ще е тя убита работа.Тук таме някой врътка да се
                колкото да развалят рахатлъка и да се радват тия с кеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Монти недей да плашиш човека само защото ти си се ушил другаде ...
                  Мисля, че е заел печеливша позиция и в случай , че до края на годината не направи поне профит 10% (двойно на банков депозит) лично ще го компенсирам с бутилка уиски - най-малкото, че се осмели да застане срещу един от най-изявените тролове
                  Хвани се с мен на бас , ако в края на годината ФИБ е повече от 3 лв и ССВ е повече от 1,5....
                  Аз ако съм трол ,ти си рядък тъпанар да влезеш в банкови акции.....
                  Понимаеш ли....

Коментар

• Момчета затягайте гащите че сте тръгнали към моята прогноза 450.Да ви е честита!!

Коментар

Трасе ,ФИБ и ССВ....
                      сериозно ушиване ако си ги взел преди няколко месеца.....
                      Монти недей да плашиш човека само защото ти си се ушил другаде ...
                      Мисля, че е заел печеливша позиция и в случай , че до края на годината не направи профит поне 10% (двойно на банков депозит) лично ще го компенсирам с бутилка уиски - най-малкото, че се осмели да застане срещу един от най-изявените тролове
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        Данните сочат, че проблеми с износа е имало миналата година по това време. От тогава има само подобрение. При това подобрението се ускорява и през декември достига 10 процента. Интересно кой нов фактор, който по-рано го е нямало, ще пречупи това движение. Още по-интересно ми е че след като долара поскъпна с около 25 процента очакваш спад в износа. Наистина ми е интересно. Вероятно сте го дискутирали на партийно събрание или в спуснати опорни точки от Кремъл. Наистина ми е интересно как ще го аргументираш.
                        Още по-интересно ми е как търгуваш въз основа на информация случила се преди 1 година и да пропуснеш последващата я. Българската борса се движи 3 месеца след събитията а не 12. Възможно е това да е причината за издънките с Петрол.

Интересно защо борсата се качваше при Орешарски ,може би знаеше че ще дойде Борисоф.....след година.....
                        Голям смях истински ме разсмя......или знаеше че Долара ще се качи толкова или че гривната и рублата ще падне....
                        за тази година ...
                        няма руснаци да купуват апартаменит ,няма украйнци и руснаци да снасят руПли по черноморието....
                        няма балъми да купуват на чичо Оги скъпите лекарства а на запад не ги искат...
                        няма строителство ,няма търговия....заради скъпия долар ,няма телевизори и прахоскокачки ,няма скъпи коли ,няма нефт и газ и суровини....че са в долари...а ние само ги сглобяваме.....
                        Обаче ще има цигаре и Гагарин и БТН ще продават щото стюардеса е по 50 рупли.... а арабите имат долари....
                        П.П. някой продава ЗХБГ ,там има новина и някой чете утрешния вестник ..пак....

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                          Ти за 1929 г чувал ли си,нямам резевни здрави гащи?
                          Е чувал съм, ти за къси продажби чувал ли си? В момента дори пере надолу яката и ми пълни джобчето.
                          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Продавай и купувай Dow, относително балансирано и предвидимо движение прави и не е скучно.
                            Ти за 1929 г чувал ли си,нямам резевни здрави гащи?

Коментар

даа..
                              За това са с такава тежест при мен, ще видим след време колко са били опасни.
                              Както казваше един гарван: "Все някога ще спре да вали!". С нерви не става.
                              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Потрфейла ми е на три дни, смятам, че има потенциал да расте.
                                даа..

Коментар

Working...
                                X