Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеС наближаване на очакваните новини във връзка с правителството ножицата се затваря, особено по ликвидните позиции, прожината започва да се натяга и скоро ще видим резултата. Въпроса е накъде ще избие.Аз лично продължавам да твърдя, че коалиционно правителство няма да има, макар, че ще има някакво правителство и за него ще гласуват към 170 депутата, но подкрепата няма да продължи дълго.
важното е да има ръсттттттттна БФБ при гласуването му...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе знам, ама са много, а и обратно ще правят..Голямо шоу.Като погледнеш с какво са по лоши от Моста или Патките
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
С наближаване на очакваните новини във връзка с правителството ножицата се затваря, особено по ликвидните позиции, прожината започва да се натяга и скоро ще видим резултата. Въпроса е накъде ще избие.Аз лично продължавам да твърдя, че коалиционно правителство няма да има, макар, че ще има някакво правителство и за него ще гласуват към 170 депутата, но подкрепата няма да продължи дълго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНякои си удвоиха вече инвестицията в ЕнергониНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеабе то софка може 555 ама другите знаеш ли ги колкоНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеима има. в пондрелник парламента започва и само хубави слова ще се леят за народа и ръст ръст . обещал съм ти 555
))
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеима има. в пондрелник парламента започва и само хубави слова ще се леят за народа и ръст ръст . обещал съм ти 555
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
Коментар