IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    +1
    важното е да има ръстттттттт на БФБ при гласуването му...
    Монти, ще се избушваме ли скоро ?!
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
      С наближаване на очакваните новини във връзка с правителството ножицата се затваря, особено по ликвидните позиции, прожината започва да се натяга и скоро ще видим резултата. Въпроса е накъде ще избие. Аз лично продължавам да твърдя, че коалиционно правителство няма да има, макар, че ще има някакво правителство и за него ще гласуват към 170 депутата, но подкрепата няма да продължи дълго.
      +1
      важното е да има ръстттттттт на БФБ при гласуването му...

Коментар

• Тихо се сипе първият сняг,галено хапе бузките пак,Софикс изсвири с акордеона"Изкарай
        Гано говедата",чак в Америка да го чуят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Не знам, ама са много, а и обратно ще правят..Голямо шоу.Като погледнеш с какво са по лоши от Моста или Патките
          Е патките и моста са значително по-малко на брой, а гръцките шитове наистина ли ще правят обратно, това съм го пропуснало
          Не е препоръка... !!!

Коментар

• С наближаване на очакваните новини във връзка с правителството ножицата се затваря, особено по ликвидните позиции, прожината започва да се натяга и скоро ще видим резултата. Въпроса е накъде ще избие. Аз лично продължавам да твърдя, че коалиционно правителство няма да има, макар, че ще има някакво правителство и за него ще гласуват към 170 депутата, но подкрепата няма да продължи дълго.

Коментар

• Не знам, ама са много, а и обратно ще правят..Голямо шоу.Като погледнеш с какво са по лоши от Моста или Патките

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Някои си удвоиха вече инвестицията в Енергони
                Кире, колко милиарда му бяха хартиите на този гръцки шит ? Бяха ли докарали милиард
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Някои си удвоиха вече инвестицията в Енергони

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                    абе то софка може 555 ама другите знаеш ли ги колко
                    Рейта ли имаш предвид или бг40 ?
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• абе то софка може 555 ама другите знаеш ли ги колко

Коментар

има има. в пондрелник парламента започва и само хубави слова ще се леят за народа и ръст ръст . обещал съм ти 555
                        Е, че то 555 що за ръст може да е!? 10% не е за коментар изобщо, - ние бикове ли сме сега или лукови глави ))
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                          A, 555... ти пък... дай нещо по-смело
                          по смело 700

Коментар

• шъ идем кифтета вину шъ съ лей

Коментар

има има. в пондрелник парламента започва и само хубави слова ще се леят за народа и ръст ръст . обещал съм ти 555
                              A, 555... ти пък... дай нещо по-смело
                              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• а кът стигне 555 дали ще може да го спрем а евраци

Коментар

Working...
                                X