If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И докато си драскаме във форума - гледаме как златото го дъмпят и кеша го вкарват в акции - много дълъг и сладък път има до Дау 17К....Рсттттттттттттттттттттттттттттт
я, ми кажи на мен кои са тези евтини акции които ще ги грабят на 13-и май, че да мога да си купя от тях на 10-и май
Всичко, което бе разпродадено последните 2 г. и сега се намира на П/Б <0.5, под номинал на първо време (2013). А догодина и всичко което е под П/Б 1.00. При П/Б 1.00 селл анд го ъ уай и чакай следващия срив на БФБ.
И докато си драскаме във форума - гледаме как златото го дъмпят и кеша го вкарват в акции - много дълък и сладък път има до Дау 17К....Рсттттттттттттттттттттттттттттт
Обзалагам се че ще има прилична корекция. Рязък спад на среброто винаги е сигнал за корекция обикновено 1-2 седмици след спада
И докато си драскаме във форума - гледаме как златото го дъмпят и кеша го вкарват в акции - много дълък и сладък път има до Дау 17К....Рсттттттттттттттттттттттттттттт
Говорим за стабилни акции. Има още. След 13 Май за един два дена и повече няма да има. Всичко го виждам на едни +50% отгоре (говорим за евтините акциите) Не е препоръка!
не се надявай толкова много на 13 май защото тогава нищо няма да стане
около 1 месец след изборите ще се събере народното събрание
седмица след това президента ще връчи вота на първата политическа сила
ще има едни пазарлъци и е твърде вероятно да не се състави правителство освен, ако всички не гласуваме за ГЕРБ
така, че най-вероятно средата на лятото ще има правителство, а може и едва есента да се състави кабинет или да се назначат нови избори
пак ти казвам, че е голяма вероятността да останеш излъган на 13 май с очаквания от теб 50% ъп
Срамежливи купувачи се забелязват по много позиции. Засега срамежливо изпробват, но след 13 Май не ми се мисли..гледайте какво прави Дакс и Дау довечера...просто никога на БФБ не е била по ясна картинката
Срамежливи купувачи се забелязват по много позиции. Засега срамежливо изпробват, но след 13 Май не ми се мисли..гледайте какво прави Дакс и Дау довечера...просто никога на БФБ не е била по ясна картинката
Един кризесен период в икономическия и финансов живот на една страна или група страни се преминава, чрез използването на множество антикризистни подходи и успоредно с това, плануване на различни разигравания на модели включени в ефективни подходи за качествен и устойчив изход от кризата.
Това да не го преписа от някоя студентска дипломна работа?!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Ако вие на 100% вярвате на първичната преса, означава че нямате и капка аналитични умения и личности в сферата на центъра на политическия живот.
Един кризесен период в икономическия и финансов живот на една страна или група страни се преминава, чрез използването на множество антикризистни подходи и успоредно с това, плануване на различни разигравания на модели включени в ефективни подходи за качествен и устойчив изход от кризата.
И ми се струва смешно да критикувате политическия живот в Европа, защото повечето драскачи, освен да четат преса и форум, се съмнявам да им стига до по-далеч капацитета. LLL
Коментар